Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Armand Jones
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Kita

Kor: 19

Külső leírás: Alacsony testalkatú, szálkás izomzatú kölyök, pofátlanul jóképű arcán mindig lusta, önelégült mosoly trónol, ami egyfajta különleges kisugárzást ad neki. A bőre finoman barackszínű, szinte hibátlan, bár a teste véletlenszerű részein különös mintájú tetoválásokra bukkanhat az ember a megfelelő pillanatokban. Több helyen is fekete minta kavarog: a bal lapockájánál, a jobb bokáján, bal alkar, lábfej. Remek alakja van, az izmai kemények és rugalmasak, hihetetlen pózokba tudja hajtani magát, akár egy macska. Ujjai hosszúak és finomak, a keze sosem remeg: precíz és pontos, sötét tengerkék szemeiben világító pontként izzik munka közben a pupilla. Rém jóképű, pofás kölyök, a mosolya megnyerő és ellenállhatatlan, bár a különös, szinte tejfehér, nem sokkal a válla alá érő puha, hullámos tincsek megragadják az ember tekintetét. Feltűnő jelenség, és ezt a hétköznapokban aljasul ki is használja.

Jellem: Egy igazi, nagybetűs Seggfej. Manipulatív, szemtelen, tudálékos, kárörvendő, egy mocskos rohadék. Imádja az édességeket, de gond nélkül tud tolakodni, verbálisan lealáz bárkit vagy épp hülyének tetteti magát - sőt, a szép mosolyát és vakító, kék szemeit se restell bevetni a másik megzavarására. Imád olvasni, ha valami megtetszik neki, azt a végletekig tökéletesíti, mindig csinál valamit. Nem szereti elbaszni feleslegesen az idejét, nem az a lustálkodós fajta. Nem tagad meg magától semmit, legyen az tárgy vagy szórakozási lehetőség, igazi adrenalinfüggő, amit széles mosollyal demonstrál. És mindezek ellenére - nem az a nagy seggfej, van szíve, bunkózik, de aki érdekli, annak sok mindent megcsinál, csak ez naaagyon a felszín alatt van... bírja a kölyköket, habár az emberek számára csak szájhúzva "elviseli őket" mégis gond nélkül odaadja a sütijét a szomorú gyereknek.

Élettörténet: A múltjáról nem mesél, az efféle kérdéseket egy fogvillantós, sátáni mosollyal intézi el, és az "ugyan kérlek" legyintéssel... Egy lakásban él, amiből a háló kivételével leszedte az ajtókat, hogy csupán két szobából álljon az egész, mégis az egész összefüggő. Nagy ablakok, standard fekete és fehér ruhadarabok, de neki pont ez áll jól. Nem igazán dolgozik a megszokott mókuskerékben, teljes joggal birtokolja a saját szabadságát. Hacker, ahol áram van és net, bármikor bármit megtalál és elintéz, de megválogatja a munkáit és még annál is jobban az emberi kapcsolatait. Ügyes, spontán, találékony, és a kiszámítható számítógépektől eltérően kreatív, élettel teli. Minden jó ötletre vevő és nem okoz neki nehézséget a netán illegális adatszerzés sem. Ennek folytán beírta magát egy egyetem diákjainak listájára, persze felvételi és minden nélkül tört be az adatbázisba, így mint individuális tanuló arra az órára ül be, amelyikre épp kedve tartja és kimondottan szorgalmas óralátogató.

Hobby: hackerkedik, rettentően sokat olvas

Foglalkozás: hacker

Extrák: Imádja a művészeteket, a régi musicaleket, cigizik és rengeteg gyorskaját zabál, süteményeket, de nem hízik, olyan rettentően gyors az anyagcseréje.

Képinfo: nemenyém.deviantart - yuko rabbit (http://)

Engedélyezve: 2014. 07. 20.
2014. 07. 29.

Módosítva: 2014. 07. 29. 22:29:38
Módosította: Kita

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).