Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dr Hannibal Lecter
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Kita

Kor: 37

Külső leírás: Alkata átlagos, középmagas; férfihez képest karcsúnak tűnik, de igazából hihetetlenül kecses, szálkás, erős izomzattal. A legtöbbször öltönyt hord, nincs ínyére a slampos, kulturálatlan külső, a haját elegánsan hátrasimítja. Az arca különleges, első pillantásra hihetetlenül finoman metszett, elegáns és szép - mondhatni arisztokratikus. Pont mint amire az ember egy viktoriánius medál kinyitásakor számít. Haja ébenbarna, a tarkóját cirógató hosszúságú, szeme különös gesztenyeszínű. Képes pislogás nélkül hosszú ideig egy dologra összpontosítani, ami az emberekben egy idő után kellemetlen érzést kelt, mintha a veséjükbe látna... és ez a különös, vöröses szempár (az irigyei vagy a tőle félő emberek szerint) vörösen izzik... Elegáns, fürge mozgása van, mint egy táncosnak, és különlegessége, hogy bal kezén hat tökéletesen működő ujja van - középső ujja tökéletesen duplikált. Mosolya elbűvölő, ahgy maga az egész férfi, fogai apróak és hihetetlenül fehérek, amitől az ajka még sötétebb vörösnek tűnik.

Jellem: Kiismerhetetlen, de végtelenül udvarias és jólnevelt. Egyszerűen sérti mindenféle modortalanság, nem is tűri. Mindenkinek megadja a tiszteletet, nem ad felületet maga ellen... még a bunkókkal is tisztelettudó, bár azok egy idő után megjárják. Mert olyan ennivalóan gorombák... Az igazi Lectert senki sem ismeri, csak önmaga, de azt is alaposan elzárta önmaga elől. A memóriája hihetetlen, elég egy hosszabb pillantás, hogy bármit meg tudjon jegyezni. Manipulatív, hihetetlen könnyedséggel nyűgözi le az embereket, ami az orvosi szakmában nem hátrány. Nem érez senki iránt se könyörületet, ő csak érdekesnek talál embereket, illetve szórakozik. És ha valaki már nem szórakoztatja...

Élettörténet: 1933-ban született Litvániában, nemesi család sarjaként. A második világháború ideján a menekülő család egy légitámadás áldozata lett, kivéve az akkor nyolc éves Hannibalt és két-három éves húgát, Mischát... akit az őket fogjuk ejtő tolvaj dezertőrök az éhhalál elkerülése érdekében megöltek és megettek a fiatal Hannibal szeme láttára. Később Hannibal visszakerült a családi kastélyba, amely akkor már a szovjet hatóság alatt álló állami árvaház volt, még jobban megkínozva a fiatal tudatot, majd a nagybátyjához, Roberthez került Párizsba. Később itt az orvosi egyetemen tanult, kivételes rajztehetségének és memóriájának hamar híre ment... A hetvenes években Amerikába települt, Baltimore-ba, ahol kifinomult ízlésével, szakértelmével és a nőket lenyűgöző misztikus sármjával megismertette a nevét. Munkájának, esztétikai érzékének és széles műveltségének köszönhetően az elit társadalom meghatározó alakjává vált.

Hobby: gourmet konyha, idegen nyelvek, rajz, képzőművészet, finom borok... minden, ami egy bizonyos intellektuel szint fölött áll.

Foglalkozás: pszichiáter

Extrák: Orvosi tudásának köszönhetően tökéletesen ismeri az emberi anatómiát, és ezt nem szégyelli leplezni az áldozatainál// csak azokat öli meg, akik valamilyen módon kivívták az ellenszenvét.// Tökéletesen jártas az olasz és francia nyelvben, latinban, az irodalmakban, zenében, borokban // Igazi gourmet, ínyenc // Hihetetlen önuralma van, szaglása és érzékelése // Hiába a férfihez képest alacsony magasság, karcsú, táncosokra jellemző kecsesség, hihetetlen fizikai ereje van - mint egy hangyának // Nem tekinthető a hagyományos értelmemben "embernek"... // T. Harris Hannibal-tetralógiájának főszereplője.

Képinfo: kapott (http://)

Engedélyezve: 2013. 12. 13.

Módosítva: 2013. 12. 09. 11:34:15
Módosította: Kita

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).