Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Captain Morrigan
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Kita

Kor: 30

Külső leírás: Termete magas, szálfateret, kellően férfias: széles váll, karcsú csípő, sok használatos és erős izom. Az ő élete nem játék, a káros szenvedélyekben szigorú mértéket tart, ugyanerre kötelezve az embereit is. Haja barna tincsekben keretezi az arcát, és ebből külön életet élve ragyog ki az aranyszínű szempár... Az ajkai finoman metszettek, arcára a nap és a szél kontúros vonásokat vájt. Fess arcát egy durva sebhely szeli ketté, a bal orcáján a fércelés is nyomott hagyott, míg a seb áthaladt a jobb szemén is. Nem lenne szükséges szemkötőt hordania, mivel a szemenem sérült meg, de poénból - ha már kalózkapitány, néha felveszi: poénos ajándék az embereitől.

Jellem: Egy szinten bohém, de hihetetlenül komolyan tudja venni a munkát... persze csak mélyen, a felszín alatt. Az emberei Azért kedvelik, mert minden azzal a lezser, lusta mosollyal intéz el - ennek ellenére senki nem kérdőjelezi meg a hatalmát, és hogy Ő a kapitány. Nincs lázadás, nincs kellemetlenkedés, az emberek mindig megkapják, amit akarnak, legyen az nő vagy pénz. Maga a Kapitány se tagadja meg magától a jót, amit akar, egyen az pénz, nő vagy szórakozás. Hihetetlen szervező, rajtaütéseibe beleveszi az emberi természetet is. Olvasott, utána jár annak, ami érdekli és megszerzi bármi áron. Elszánt valamilyen szinten érzéketlen; úgy hiszik, nincs szíve, hiszen nem érez lelkifurdalást, szánalmat, a tekintetében nem lobog a könyörület lángja, csak az őrület szikrája ha mosolyog.

Élettörténet: Mindig is ebben a világban élt, amióta csak az eszét tudta; az anyja az akkori kapitánynak volt a szeretője, de szinte egyenrangúként kezelték a nőt, majd a fiukat is. Az anya szigorúan megtanította a gyermekével értékelni a könyveket, és megmutatta, hogy a tudás mekkora hatalom a kezében, nagyobb üzlet az információ, mint az arany. Később az apjától vette át a hajót, a tudást... terjeszkedett, amíg a nevét meg nem ismerte a hét tenger, valamint jelentős vérdíj cseng a feje fölött, élve vagy holtan. Mindez nem töri le, flegma mosolyával élvezi ki az élete minden gondtalan pillanatát.

Hobby: meglepő, de olvas; szereti a jó italokat, a szép nőket és a gusztusos fiúkat

Foglalkozás: kalózkapitány

Extrák: Folyékonyan olvas és beszél több nyelvet, ami pedig abban az ő idejében nem túl elterjedt. Híres a tökéletes hidegvéréről, a pontos tervezéseiről, amely a rajtaütéseit kiszámíthatlanná és halálossá teszik. Eszméletlen , nyaktörő terveket tud kitalálni, de az emberi fenntartás nélkül bíznak benne...

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2013. 12. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).