Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Viktor Anjaro
Kategória: Hentai
Feltöltő: Barack

Kor: 18 éves

Külső leírás: Enyhén izmos testalkattal rendelkező fiatal férfi, aki majdnem eléri a 185 cm magasságot. Tépett, tarkóig érő fekete tincsei néha rakoncátlanul viselkednek. Gyönyörű világos kék és szürke szín keveredésének köszönhetően igézően hat mindenkire, aki csak rá néz. Nyakában egy nyaklánc található, melyet szüleitől kapott. Általában az iskolai egyenruhát hordja, mely fehér ingből, hozzá fekete mellény, az iskolai logoval ellátva vagy öltöny. Nadrágja szintén fekete, mely mindig élére van vasalva. Amikor kimennek a haverjaival a városba hétvégén ha csak pár órára is, akkor lazábban öltözködik, olyankor egy laza ing és farmer nadrág.

Jellem: Szigorú neveltetésben volt már része kiskorától kezdve, így elmondható róla, hogy fegyelmezett és akkor szólal meg, amikor kell, fölöslegesen nem beszél. Természetesen a haverjaival elcseverészik, ott sem adja ki igazi énjét. Felületesen beszél mindenről, amilyen téma érdekli, megemlíti, ugyanakkor várja a reakciókat. Gazdag családi háttere miatt, kicsit lenézi a csóróbbakat, ugyanakkor fel is néz rájuk, hogy idáig eltudtak jutni. Könnyen felkapja a vizet, olyankor mogorván beszól vagy kiabálni kezd. Ilyenkor teljesen hülyének nézik, hogy minek ordibál és minek húzza fel magát ilyen állítólag csip-csup dolgokon.

Élettörténet: Anjaro családnak sosem voltak anyagi gondjai, mert a szülők nagyon tehetősek voltak, meg a munkájuk révén nem kevés vagyonra tettek szert. Édesanyja kampányfőnök, aki az élete legtöbb részét az elnök mellett tölti, az is csoda, hogy megszületett Viktor. 1 hónapos korától kezdve 3 éves koráig cipelte magával az anyja mindenhova. Elmondhatja, hogy bejárta a világot. Édesapja egy építő cég vezetője, ahogy máshol is, itt is megy mindig a pénz mosás. Viktor ahogy cseperedett, a szüleivel alig találkozott, leginkább dajkák vigyáztak rá, magántanárai voltak, akik olyan fegyelemben részesítették, hogy úriember legyen. A szülei sokszor elutaztak, ne hagyják egyedül fiukat beíratták egy fiúiskolába, amely nagyon híres és nehéz bejutni. Mivel kollégista lett, bajban volt azzal, hogy önállóan kellett mindent csinálnia. Az elején mindent odaégetett, mostanra már ügyesen tud főzni is, meg vasalni is, bár az iskolának a cselédjei is igyekeznek mindent megtenni, hogy a fiúk kedvébe járjanak. Nemrég tudta meg, hogy össze akarják vonni az iskolájukat egy lányiskolával. Kicsit fél ettől, mert itt minden fiúnak megvan a maga élete, és ha a lányok is itt lesznek az, csak mégnagyobb bajjal fog járni, így ellenzi, hogy idejöjjenek.

Hobby: Szeret olvasni, sportolni, meg a prefektusi munkát elvégezni

Foglalkozás: tanuló/prefektus

Extrák: Nem volt még kapcsolata.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2017. 08. 04.
2018. 06. 22.

Módosítva: 2018. 06. 15. 21:01:32
Módosította: Barack

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).