Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Cora Brandon
Kategória: Hentai
Feltöltő: Blacky

Kor: 17 éves

Külső leírás: Középmagas termetű, karcsú lányka. Hosszúkás arcának szép keretet ad háta közepéig érő, gesztenyebarna hajzuhataga. Homlokán aranyos kis frufru díszeleg, melyet általában féloldalasan választ el. Szemei sötétbarnák, már majdhogynem feketébe hajlanak. Éles kontrasztot alkot velük alabástromfehér bőre, melyet olykor szívesen feldob egy kis rózsás pirosítóval. Ajkai nem különösebben teltek, viszont a színük akár a baracké. Öltözködés terén igen igényes, mindig nagyon csinos és nőies a megjelenése. Olykor az is megesik, hogy már egyetemistának nézik őt, amire igencsak büszke.

Jellem: Komoly és céltudatos hölgyemény. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem tud kedves és vidám lenni, hiszen persze, nagyon is. Azokkal, akik közel állnak hozzá, mindig bájosan viselkedik. Az idegenekkel szemben viszont gátlásos és távolságtartó. Nagyon okos, és rendkívül jó megfigyelő. Szeret a háttérben maradni, főleg konfliktushelyzetekben. Úgy gondolja, hogyha belefolyna a vitákba, akkor csak lesüllyedne a többiek szintjére. Ettől még nem fölényeskedő vagy sznob, bár az tény, hogy a legtöbb gimis diáktól egy kicsit többre tartja magát. Szereti a romantikát, hisz a szerelemben, és már alig várja, hogy ő maga is átélhesse.

Élettörténet: Átlagos amerikai család az övé. Anyuci, apuci és egy bátyó. Édesanyja állatorvos, apja pedig ügyvéd, így eléggé magasra van téve a mérce. A csodatestvérről, Derekről pedig jobb nem is beszélni. Jelenleg az utolsó félévét húzza az egyetemen, kosárlabda ösztöndíjjal. Cora igyekszik nem lemaradni a bátyjától, a nyomdokaiba akar lépni, hogy rá is büszkék lehessenek a szülei, ám nem olyan könnyű valaki másnak az árnyékában élni. Túlhajszoláshoz és állandó önostorozáshoz vezet, ám rendkívül kitartóvá is tesz egyben. Ami a fiúkat illeti, jelenleg még nem rendelkezik semmi tapasztalattal, és ezen az sem sokat segít, hogy a gimnáziuma egy lányiskola. Ez azonban az álmodozástól nem tartja vissza. Sok szerelmes regényt olvas (intimebbeket is), kíváncsi és tudásvágyó... Az utóbbi időben egyre elszántabb azon a téren, hogy találjon magának egy pasit.

Hobby: Imád rajzolni, és tehetsége is van hozzá. Rendszeresen magánál tart egy füzetet, hogyha elkapja az ihlet, papírra tudja vetni. Titokban forró szerelmes regényeket olvas.

Foglalkozás: tanuló egy lányközépiskolában

Extrák: Jó tanuló, bár főként a humán tárgyakhoz van érzéke. Reál tárgyakból is jó, de többet kell tanulnia, hogy megértse őket. // Van egy kiskutyája, akit nagyon imád, sok időt szán rá.

Képinfo: Nem saját! (http://)

Engedélyezve: 2013. 11. 21.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).