Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Nicole Coleman
Kategória: Yuri
Feltöltő: Dorcee

Kor: 24

Külső leírás: Magas, karcsú lány. Csillogó, kék szemei és világos bőre kiemelik a tömegből. Vállig érő, gesztenyebarna, tépett fazonú haját általában kiengedve hordja, néha melír csíkokkal színesíti. Imádja a pasztellszíneket, és a testhez simuló, se nem szűk, se nem bő ruhákat. Csak nadrágot visel el magán, abból is csak a visszafogott színeket. Egyáltalán nem bírja a mai divatot, nem is követi.

Jellem: Csendes, visszafogott. Gyűlöl a középpontban lenni, rettentően szűkszavú, csak akkor beszél, ha muszáj. Nem egy társasági ember, keveseknek nyílik meg. Nagyon kevés barátja van, de rájuk minden héten fordít időt. Rendkívül önfeláldozó és felelősségteljes. Nagyon nyitott, de azért neki is megvannak a határai, amiket sohasem képes átlépni. Menetrendszerűen él, olyannyira, hogyha olyan történik, amire nem számít, teljesen összezavarodik és leblokkol egy időre.

Élettörténet: Nicole egy középosztálybeli házaspár egyetlen gyermeke. Apja szakács, édesanyja középiskolai tanár. Teljes nyugodtságban élték átlagos életüket. Szüleit még az sem ingatta vagy lepte meg, mikor a lányuk beismerte, hogy leszbikus, sőt, Nicole volt a legjobban meglepve a dolgon. Mindig vonzotta a sebesség és a szabadságérzet, amint lehetett, megszerezte a jogosítványt motorra. Az első szerelem sokáig váratott magára, a lány már a 17. életévét is betöltötte, mire megtalálta élete szerelmét. Első látásra szerelem volt, és két évvel később már az összeköltözést tervezték. Ekkor azonban Nicole szerelme hirtelen megbetegedett, és egy téli napon elhunyt. A lány ezt mai napig képtelen feldolgozni, önmagát okolja szerelme haláláért. Rendkívül jó kapcsolatot ápol szüleivel, sokat jár vissza a szülői házba, és havonta egyszer családi napot vagy hétvégét tartanak.

Hobby: motorozás

Foglalkozás: pultos egy klubban

Extrák: Van egy egész hátát beterítő tetoválása, az a vers, amit szerelme halála után írt *** Barátai és szülei csak Nicknek becézik *** Motorja egy Kawasaki Ninja 250R modell

Képinfo: A képet nem én készítettem, csupán illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2013. 11. 15.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).