Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Andy Black
Kategória: Hentai
Feltöltő: Catgirl

Kor: 24 éves

Külső leírás: Haja hollófekete, bal oldalt sok apró fonatba szereti kreálni, hosszabbra hagyva, elől lévő tincsét kékre festette, ha a Hold fénye rácsillan hajára, enyhe ezüstös benyomást is kelt. Szeme akár a legtisztább óceán vize, ami inkább türkizkékhez lehet viszonyítani. Arca markánsan férfias vonalakkal rendelkezik, és aranyos kissé pisze orrokkal, ami igen helyessé teszi Andy-t. Ajkai férfi neméhez képest, kissé teltebb. Mindkettő fülében van két fültágító, és a bal fülébe plusz kettő hosszú piercing található. Bőre enyhén napbarnított, hátán, bal vállán és bal vádliján nonfiguratív tetoválások díszelegnek. A hátán egy kereszt rajzolódik ki, a vállán pedig egy farkas. Szálkásan kidolgozott izmos teste van, de mégse az a nagyon felfújt izomagy típus. Két csuklóján mindig megtalálhatóak a vékonyka kis bőrszíjjak, amiket soha nem is vesz le. Szinte minden ujján található valamiféle gyűrűk, mindegyik színe fekete és vannak benne valami kis jelek. Általában rockos szerelésben jár, hisz ezzel jár, ha valaki rockzenekarban debütált. Ha nem rockos cuccot kell felvegyen, akkor is valami fekete szerelést ölt magára, nem sok színes dolog található meg a ruhatárában.

Jellem: Kedves, barátságos, tisztességes ez a három jellemző illik rá igazán. Mindenkivel kedves, aki megérdemli, de azzal nem képes az lenni, aki egyszer már átvágta, vagy éppenséggel jól le akarta járatni a többiek előtt. A banda tagjaival barátságos, néha kicsit összeboxolnak de csak hülyéskedés gyanánt. A rajongóikkal is kedves, és barátságos, viszont, ha valaki már az ellenségei közzé tartozik azzal nem épp barátságos, inkább undok és bunkó. Hű a bandához, sose hagyta ott őket, pedig párszor már el akarták csábítani onnan, más stúdiókhoz szerződtetni. Mindenkivel tisztességesen bánik elsőnek, de ez könnyen változik, ha a másik személy valami rosszat lép ellene. Minden volt barátnőjével jól bánt, sajnos azok a nők nem bírták elviselni sokáig, hogy állandóan utazgat a bandával, így ott hagyták őt. Könnyen barátkozik, de azért arra figyel, hogy csak olyanok legyenek a közelében, akik nem akarnak ártani neki, a bandának, vagy az ismerőseinek. Utálja a hazug, kétszínű alakokat, olyankor fel tudna forrni a dühtől. Imádja az állatokat, és ha tudna tartana is magának egyet, de a folyamatos kis turnék miatt nem tudna vigyázni a kis szőrcsomókra.

Élettörténet: Egy árvaházban nevelkedett fel, de ott mindenki nagyon kedves volt. Már gyerekkorában szerette a gitárokat, és az ünnepségeken még énekelni is megengedték a nevelőnők. 14 éves korában viszont elhagyta az árvaházat, és elment középiskolába, amellett pedig részidős állást vállalt délutánonként. Jó tanuló volt a középsuliban, majd elment egyetemre is tanulni, persze zenei szakokra iratkozott fel. Itt találkozott a mostani banda tagjaival is, mindegyikük különc volt a suliban, hisz a rockzenéért voltak, és vannak oda. Összebarátkoztak, majd Rick-kel(dobos), Mike-kal(másodbasszus gitáros), és Andy(énekes, és gitáros) alapítottak egy bandát, aminek a neve The Devil's Embrace (Az ördög ölelése). Már egy stúdiónál is leszerződtek, és azóta járják az országot, igaz még nem annyira híresek, de remélik, hogy mindenki szeretni fogja a zenéiket. Andy már vár egy olyan lányra, aki mindig mellette marad, még akkor is, ha vele kell mennie turnézni.

Hobby: gitározás, éneklés, olvasás, és portré rajzolás

Foglalkozás: énekes-gitáros egy bandában

Extrák: *** Cigizik *** néha kicsit perverz *** Legjobban a kutyákat szereti *** számára a banda a családja, de érzi, hogy kellene mellé egy női személy is akihez éjszakánként hozzábújhat *** imádja a számítógépes programokat bújni ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem. (http://)

Engedélyezve: 2013. 11. 12.
2014. 05. 07.

Módosítva: 2014. 11. 01. 14:44:35
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).