Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ebisawa Ayah
Kategória: Hentai
Feltöltő: Catgirl

Kor: 24 éves

Külső leírás: Csodálatosan szép barna szemeit, dús szempillák keretezik. Szépen ívelt és telt ajkait halvány színekre szokta kikenni, hogy ne legyen rikító. Aranyos pisze orra van. Haja tejcsokoládé barna, ami enyhén göndör fürtökben omlik le egészen a háta közepéig, egy egy kis fonat is elbújik a fürtök között, néha még szalagokat is tűz bele, amik arany színűek. Tökéletes alkata elmegy már a modellek szintjére, amitől a férfiak egyből nyálukat csorgatnák, csak hogy megérinthessék valamelyik testrészét. Ruhatára elegáns, mégis nem annyira kihívó. Sok kosztüm lapul meg a szekrényében, de ugyanakkor elegánsabb koktélruhák is meglapulnak ott. Sportosabb szerelést is felvesz, ha nincs kedve kiöltözni.

Jellem: Kedves, szeretni való egyéniség, segítőkész ha a barátairól, vagy a családjáról van szó bármit megtesz értük. Utálja a kétszínűséget, és a hazugságot. Sokkal érettebben viselkedik a kora ellenére, de ugyanakkor még a kisgyerekes buzgóság is előtör belőle olykor, mikor egyedül van otthon a házában. Szereti az állatokat van is egy papagája, és egy kutyája. Szereti a japán fesztiválokat, ilyenkor imádja felvenni a kimonóját ami kissé kihívónak mondható. Nem igazán szeret férfiak közelében lenni, mert volt már pár csalódása az életében, de ugyanakkor vágyik már arra, hogy valaki ölelje és csókokkal halmozza el.

Élettörténet: Kedves szerető családban nőtt fel, két testvérével egyetemben. Ő a legidősebb testvér, van egy 21 éves öccse, Genji és egy 19 éves húga, Kirari. Jóra tanították őket a szüleik, és megfelelő nevelésben is részesültek. Ayah letette a zenei középiskolát, ahol remekül megtanult hegedülni, és énekelni. De mivel nem akart zenei hírnévre szerezni, így elment tanulni egy 2 éves titkári szakmát még letenni. Tökéletesen elvégezte a vizsgát, és sok helyen megfordult már ezzel a szakmával, utolsó munkahelyén a főnöke kikezdet vele és inkább felmondott, mintsem hogy egy vén kujont elégítsen ki. Most keresi, hogy hol találhat tisztességes titkári állást. Sokat gondolkodik azon, hogy elmegy egyetemre is, de ha felveszik valahová letesz róla.

Hobby: olvasás, éneklés, hegedűlés

Foglalkozás: jelenleg nincs, de titkári szakmán dolgozik

Extrák: *** van egy tetoválása a derekán, egy nonfiguratív rózsa *** állatai: Rio, a papagája; és Tim a kutyája *** imád sétálni és nézni a naplementét ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem. (http://)

Engedélyezve: 2013. 11. 09.
2014. 05. 07.

Módosítva: 2014. 11. 01. 14:45:04
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).