Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sebastian 131
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Laurent

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Igazán éteri külseje van. Karcsú, hófehér bőrrel, szálkás kis izomzattal. Testén számtalan kisebb-nagyobb seb rejtőzik, melyek eredete lassan a homályba vész. Ajkait örökösen összeszorítja, mintha a kibuggyanó szavakat akarná meggátolni, igazi mosolyra csak ritkán húzódik, és csak annak, aki elő tudja csalogatni. Pisze kis orra van, olyan, amire a legtöbb embernek piszézni támad kedve. Puha, rövidre nyírt tincsei vannak. Régen mindig hosszú haja volt, így mostanában kissé szokatlan neki ez a kurta frizura. Tejfölszőke fürtjei a víztől angyalszerűen göndörödnek össze, még művészibb képet adva róla. De ha valaki a zavaros kék szemeibe néz, akkor az addigi benyomásai kissé megrepednek. Szemei hol tompák, hol ragyognak, attól függ, épp mihez van kedve. Minden gondolata, hangulata oda van írva. Olykor olyan, mintha skizofrén lenne, mert puha és óvatos mozdulatai vadakká és kapkodóssá válnak. Régi puha ruháit felváltották a tömeggyártású, olcsó öblítő szagú ruhák. Rossz közérzete messzire lerí róla. Néha este a folyosókon olyan bolyongás közben, mint valami kísértet. És sokan tudják, hogy az aprócska termet igen erős tud lenni, rettentő megtévesztő külseje van.

Jellem: Igen labilis jelleme van. Kutatók, és híres orvosok írtak már róla disszertációkat, de még senki sem ismerte ki igazán. Egy pislantás alatt képes fúriából nevető gyermekké vedleni, képtelen az apró lépésekre. Ha valamilyen hangulata van, akkor, bár nem akarja világgá kürtölni, mégis sikít róla. Igen félénk, tépázott lelke szomjazik a dicséretre, de nem csak úgy, akárkitől, hanem csak attól fogad el bármit is, akit valamennyire fél vagy tisztel. Gyűlöli, ha bezárják, olyankor képes megállás nélkül tombolni, a végkimerülésig hajszolni magát. Lelke nem tudni, túl gyermeteg-e, hiszen ha lepkét lát, akkor percekig követi, hogy figyelhesse, vagy inkább túl komoly, hiszen ha valaki egyenrangúként közelíti meg, és az adott hozzáállását nem változtatja meg (hirtelen elmosolyodás, düh..) akkor képes ahhoz igazodni, és olykor értelmes választ is adni. Igen ritkán vannak dühkitörései, csak pár témára allergiás, de arra rettenetesen. Általában igen ártalmatlan, egy hangyát se tud elnyomni az ujjacskáival, de ha valaki beletapos az aknákba, akkor három megtermett ápoló tudja csak lecibálni őt az áldozatról. Zárkózott, nem igazán beszél magáról, egy témáról tud csak ömlengeni órákon át, ha kérdezik: Tritiről.

Élettörténet: Senki sem tudja, ki ő, vagy honnan jött. Őt meg hiába kérdezik, hiszen olykor E/3-ban beszél saját magáról. Másfél éve a helyi elmegyógyintézet lakója, úgy került oda, hogy egy járókelő hívta a rendőröket, miszerint a nagy parkban egy dühöngő veri ütemesen valaki fejét a szökőkút pereméhez. Semmit sem tudnak róla, csak gyanítják, hogy valami igen nagy sokk érhette, vagy a környezete tette ilyenné, ahol felnőtt, mert semmi genetikai problémát nem fedeztek fel nála. Sokat tanulmányozták, beszéltették, ezernyi kísérletet végeztek rajta. Nem használt sem a fenyegetés, sem a zsarolás, sem kérlelés, sem csábítás. Bizalmatlan maradt, és várt. Csak egy éve derült ki a rögeszméje. Egy Triti nevű alakot vár. Egyre hajtogatja, hogy Triti eljön érte, és majd szeretni fogja őt. Senkitől nem kell neki semmi. Azóta hát finoman, mert a túlzott emlegetésre szintén bepörög, de ezzel a fantomalakkal szokták őt kordában tartani, több-kevesebb sikerrel. Nem tudják kiszedni belőle, talán ő maga sem tudja, ki az, vagy hogy néz ki, csak azt, hogy el fog jönni érte. Úgy vélik, valami testvér, vagy rokon lehet, egyfajta istenként imádja Sebastian ezt az alakot. Senki másra nincs is szüksége. Értelmi szintje megfelel egy végzős diákénak, így vélhetően iskolába is járt, és idegen nyelveket is tanult, mert olykor, hogy a többi betegre a frászt hozza, nekilát mindenféléből mazsolázni, összevissza dobálózni a szavakkal. Tiszta pillanataiban, amikor épp Tritiről beszél, vagy békénhagyják, képes logikai feladatokat megoldani, felolvasni vagy filmet nézni, de ha elborul, akkor még egy kanalat sem tud megfogni rendesen.

Hobby: hintázni, a kertben lenni

Foglalkozás: őrült

Extrák: nem eszik a krumplin kívül más zöldséget, ösztönösen kikerüli a legprofibb ,,csapdákat” is ilyen téren ~ gyűlöli, ha le kell vetkőznie a vizsgálatokra, úgy néz olyankor, mint akit a legnagyobb szégyen sújtott a világon. Megveti, aki meztelenkedve bomlik körülötte, vagy szeme előtt ~ Mindene Triti. Érte él, neki alszik és eszik, miatta nem áll az esőre, és tűri el a sok furcsa kísérletet ~ Szeret ajándékot kapni, de nem lehet őt megvásárolni. ~ nagyjából négy nyelven beszélhet az eddigi megfigyelések alapján ~ fél a cicáktól ~Tritin kívül senki sem becézheti

Képinfo: Nem az enyém, nem én rajzoltam (http://)

Engedélyezve: 2013. 11. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).