Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Morgana Wallspring
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 18év

Külső leírás: Rövid sötétbarna haja egyenesen omlik tarkójára. Csillogó világos kékes, lilás szemei kíváncsian mérnek végig minden új dolgot. Izmos testalkatú, de nőies idomokkal megáldott hölgyemény. Hosszú kecses lábaival, formás csípőjével és telt kebleivel igazi fotómodell alkattal, mindig is kitűnt a tömegből. Nagyon szereti a kényelmes de csinos ruhadarabokat, legtöbbször farmerban és legingsben lehet látni. Imádja a kivágott felsőket, a kapucnis pulcsikat. szereti a baseball sapkákat, viszont nem szereti ha tele van aggatva karkötőkkel nyakláncokkal. egyetlen nyakláncot hord, de azt sosem veszi le. Egy ovális kinyithatós medál van rajta, ebben pedig egy kép található szüleiről.

Jellem: Makacs lány, nem tudja mikor kell feladni. Elmegy a végsőkig, hogy bizonyítson, másoknak és saját magának. Szereti a kihívásokat és a veszélyes helyzeteket. Nagyon gyors az észjárása és képes higgadtan dönteni, ítélkezni. Igazságos lány, mindig megadja mindenkinek azt, ami jár. Tudja mikor kell lapítani és csendben maradni, de ugyanakkor néha megfeledkezik magáról, néha vannak dühkitörései de általában hamar lerendezi. Utálja ha belé kötnek, és nem szereti ha a gyengébbekkel szórakoznak. Megbízható barát és szeretteiért bármit megtenne, még saját életét is odaadná.

Élettörténet: Egy eldugott városkában született. Szüleit sohasem ismerte, csupán egy fényképes medál maradt rá. Nevelőszülei sajátjukként szerették. Mindig is engedelmes lány volt. Nem voltak gyerekkori félelmei, hisztijei. Egy roppant nyugodt gyerek volt. Mikor bekerült a gimibe szoros barátságot kötött szinte mindenkivel. Könnyen ismerkedik és nagyon szeret új embereket megismerni. valahogy a tanulós tárgyak nem álltak hozzá közel sosem, de mégis jó tanulónak lehet nevezni. A testnevelés mindig is közelebb állt hozzá. Imád atlétikázni. Eljárt íjászkodni és lőni. Imádja az esti túrákat, hiába mondják neki: Óvakodj az éjszakától. Sosem félt odakinn, sőt egyenesen imádta esténként az utcákat róni. Most végzős és nemsokára érettségizik.

Hobby: futás, éllövészet, séták esténként

Foglalkozás: tanuló

Extrák: van egy hold alakú anyajegy a jobb csuklóján.**van egy forradás a bal csuklója körül, mint egy gyűrű, nem tudja honnan származhat** nagyon pontosan lő**Pontosabban lát, valamint a sötétben is jobban és távolabbra ellát. Jobbak a reflexei, mint egy átlag embernek. Hallása is érzékenyebb.

Képinfo: Nem az én tulajdonom! (http://)

Engedélyezve: 2013. 11. 01.
2014. 07. 05.

Módosítva: 2014. 07. 05. 11:14:56
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).