Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Aster Obdurate
Kategória: Yuri
Feltöltő: Sarge666

Kor: 17

Külső leírás: Tejfölszőke, majdhogynem fehérnek mondható haja a lapockájáig ér, absztrakt formában lenyírva. Legtöbbször szabadon engedve hordja, egy tincset kivéve, mert azt befonja. Hófehér bőre kísérteties külsőt kölcsönöz neki. Zöld szemei szinte világítanak élénken. Ajkai természetes rózsaszínje összhangban van bőrének selymével. Idomai nem túl nagyok, a kicsitől éppen hogy nagyobbak, de nőiesen törékeny alakjához passzolnak. Átlagos magasságú, de törékenynek kinéző teste valójában szálkásan vékony. Ruganyos léptei akár egy nagymacska kecses mozgása. Mindig fekete sportos, de enyhén nőies ruhákat vesz fel, előnyben részesíti a kapucnis pulcsikat, melynek kapucniját mindig a fején hordja.

Jellem: Végtelenül makacs és önfejű. Ha ő egyszer elhatároz valamit az úgy is lesz. Nagyon nehezen változtat a kialakult véleményén. Nem szereti, ha tárgyként kezelik, vagy esetleg trófeának nézik. Őszintén megmondja a véleményén, enyhén bunkó stílussal és kellő szarkazmussal tudatja azt. Ezek mellett viszont érző szívű, kedves, okos, és segítőkész.

Élettörténet: Többgyermekes középosztálybeli család legkisebb gyermeke. Két bátyja után ő, mint lány keményre edződött. Ennek ellenére testvérei mindig óvják és féltik, igazi nagy tesók ennek minden előnyével és hátrányával. Szülei egyszerű munkás emberek, egy farmon élnek mezőgazdaságból. Szünetek alatt segít nekik a gazdaságban. Mivel távol esnek a várostól, ezért kollégiumba kerül, mert túl sok idejét és energiáját vette el eddig az utazás.

Hobby: lovaglás, futás, rajzolás, graffiti

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Otthon van egy lova, akit imád. ** Mindig van nála egy füzet és egy ceruza. ** Nyaklánca és medálja mindig a nyakában van, sosem veszi le.

Képinfo: nem az enyém, illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2013. 10. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).