Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Serin Gryn
Kategória: Yaoi
Feltöltő: EvilvonSparklePanda.

Kor: 24

Külső leírás: Fenék alá érő göndör vöröses szőke haja csigákban omlik alá, selymessége mindennel felveszi a versenyt, cseresznyevirág illatáról nem is beszélve. Bőre, mint az alabástrom vagy a legdrágább márvány. Mozdulatlanul nem egyszer tekintették mesterien faragott szobornak, vagy próbababának.Szemei kékje már szinte fekete annyira sötétek, de mégis egy pillantással képesek rabul ejteni. Ajkai halvány rózsaszínek és teltségük olyannyira hivalkodó, hogy bár mely járókelő szívesen megkóstolná eme ínyencséget. Nem mondhatni túl magasnak a maga 173 centijével de szálkás, hajlékony teste, hosszú combjai már megérnek egy bűnbeesést.

Jellem: Nagyon kíváncsi jellem, bármi is történjék, biztos lehet benne az ember, hogy ő is ott lesz, persze az emberek nagy örömére. Visszahúzódó, kedves és csenevész. Bájosnak mondható lényével a legmorcosabb embereket is megmosolyogtatja, sőt ügyetlenkeséseivel néha meg is nevetteti őket, aminek ő nagyon örül. Szereti, ha a közelében az emberek jól érzik magukat, vagy mosolyognak. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem határozott. Sőt nagyon is az! Végletekig képes elmenni azért amiben hisz. Nem fog meghunyászkodni senki elött sem. Sosem törödött bele a sorsába, mindig megtalálta azt a kis kaput amitől jobb sora lett. Említettem, mennyire makacs? Nem? Pedig az. Mint egy öszvér.

Élettörténet: Szülei elszegényedett nemesek. Sosem volt könnyű életük, főleg apja játékszenvedélye miatt. Sokszor kellet nélkülözniük vagy éppen éhezniük, mikor végre vissza tudták fizetni a kölcsönöket a magas kamatokkal együtt, közben pedig fenntartani a jó lét látszatát is. Nehéz volt. Pokolian. Sokszor ébredt anyja sírására, jajveszékelésére, hogy ő ezt nem bírja tovább. Anyja igazi kékvérű nemesnek számított. Több nemzedékig is visszavezethető családfával rendelkezik, királyi rokonsággal. Balszerencséjére egy olyan férfihoz adták hozzá, aki csak látszatra volt gazdag. Volt egy öccse is. Bizony volt, de az alultápláltság miatt sajnos meghalt. Azóta az anyja gyűlölte Robertet, ezzel Serin sincs máshogy, bár ő nem az ínséges körülmények miatt, hanem ahogy kedves, szeretetre méltó anyjával bánt. Mintha nem is a felesége, hanem a szolgája lett volna. Sajnos anyja sem bírta ezt sokáig, mielőtt betölthette volna Serin a 21. életévét öngyilkos lett, bár erős a gyanú, hogy Robert ölte meg részegen egy újabb elvesztett játszma után. Azóta a nap óta Serin próbál elmenekülni apja tekintete elől. Egyre több behajtó jön a házukhoz, egyre komolyabb fenyegetésekkel záporozva őket. Az elmúlt időszakban Robert furán méricskéli fiát, ettől feláll a hátán a szőr.

Hobby: ha adodik esélye imád lovagolni vagy olvasni

Foglalkozás: nemes

Extrák: Nem fél bemocskolni a kezét a munkával.

Képinfo: A kép NEM az enyém, CSAK illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2015. 07. 29.
2018. 05. 01.

Módosítva: 2019. 06. 06. 22:53:58
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).