Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Aden Locke
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Mora

Kor: 22

Külső leírás: Már megjelenésén is látszik, hogy nem lehet valódi vérállat, hiszen még csinos nővére is erősebbnek tűnik nála. Ez nem azt jelenti, hogy őt elfújja a szél, de tény, hogy inkább karcsú, mint izmos, magasságügyileg pedig átlagon aluli. Mégis megkapó jelenség, van a vérében valami természetfeletti, és ez körül is lengi őt. Világos bőrén itt-ott meglátszanak gyerekkorának nehézségei, de emberfeletti regenerálódása többnyire eltünteti a sérüléseit, csak néhány heg maradt. Finom vonású arcán gyakori vendég a mosoly, de sokan azt mondják, mindig kíséri valami bánatos árnyalat is, bár ezt ő nem így érzi. Mélyzöld szemei elárulják, mennyi mindent élt már át, mégis melegen ragyognak környezetére, valószínűleg képtelen lenne hidegen nézni másokra. Félhosszú tincsei kissé tépett fazonnal keretezik arcát, és eléggé meghatározhatatlan a színük. Főleg a szőke és az ezüstös keverékének tűnik, teljesen világítástól függ, melyik dominál. Jó érzéke van a ruhákhoz, és bár nem sokat törődik megjelenésével, mindig sikerül olyanokat felkapnia, amik kifejezetten jól állnak neki. Testvérei közül Aden hasonlít legjobban megboldogult édesanyjukra, bár ezzel ő nincs tisztában, hisz nem ismerte. Nem hord ékszereket, hisz érzékeny az ezüstre, és mással se vacakol. Egyedül szemüvege van, mint kiegészítő, de a látásának nincs baja, csak úgy érzi elrejtőzhet mögötte, ha arra van szüksége.

Jellem: A sok megpróbáltatás az életben kevésnek bizonyult ahhoz, hogy elveszítse kedves és szelíd önmagát. Egyáltalán nem neheztel klánjára és családjára azért, amit kiskorától kezdve vele tettek, és ha azóta akar neki valaki rosszat, annak is könnyedén megbocsát. Sokan ezt naiv ostobaságnak mondanák, de neki a jelleméhez tartozik, és egyáltalán nem zavarja. Ha át is verik miatta, gyorsan túllép rajta, mindig képes talpra állni. Ez mutatja, mennyire erős is valójában, még ha nem is fizikailag. Nem volt még semmi, ami képes lett volna igazán összetörni, és valószínűleg nem is lesz. Mostani életében boldog, és bár nővérét hiányolja tudja, hogy mennyi idejét áldozta rá, neki is kijár a szabadság. Éppen ezért mindent megold egyedül, már évek óta, bár ezt első ránézésre nem mondanánk meg róla. Nem tudja, miért született másnak, mint klánja és családja tagjai, de igyekszik úgy tenni, mintha egyszerű ember lenne. Már régen megértették ugyanis vele, hogy nincs helye a természetfelettiek világában. Túlzás lenne azt állítani, hogy ez se bántotta soha, de csinálhatott bármit, nem fogadták el, így feladta a próbálkozásokat. Segítőkész, és igen empatikus, eszébe se jutna elsétálni egy bajba jutott mellett. Kissé melankolikusnak tűnhet, de ilyenkor csak elmerül a gondolataiban, általában új meséken gondolkodik. Nehezen nyílik meg másoknak, így nincs túl sok barátja, de már hozzászokott az egyedülléthez, nem zavarja. Sose volt még szerelmes, bár a kiadójánál dolgozó nők közül páran már próbálkoztak nála. Ő azonban kedvesen és udvariasan visszautasította őket, nem érzett még késztetést rá, hogy párkapcsolata legyen.

Élettörténet: Már születésekor sejteni lehetett, hogy valami nincs rendben vele. Komplikációk léptek fel, és anyja belehalt a szülésbe, ő is épphogy túlélte, és szörnyen gyenge fizikumú kisbaba volt. Ez szinte példa nélküli volt a klánjában, de ettől függetlenül mindent megtettek az életben tartásáért. Apja szerette, de ahogy múltak az évek, egyre inkább emlékeztette őt élete párjára, és elvesztésének fájdalma olyan erős volt, hogy hamarosan nem tudott fiára nézni. Ha ez még nem lett volna elég, az évek során Aden egyszer se változott át, és lassan világossá vált mindenki számára, hogy a fiú egy úgy nevezett „alaktalan”. Nem egyszerű ember, de nem is alakváltó, mint ők, egész egyszerűen, korcs. Attól a pillanattól kezdve, hogy ez nyilvánvalóvá vált, a fiú élete szinte pokollá vált. A fiatalabb klántagok állandóan csúfolták, még bántalmazták is, és mivel erről sose panaszkodott senkinek, apjához nem jutottak el a történtek. Az idősebbek pedig hiába tudtak róla, levegőnek nézték, a klán szégyenfoltjának tartották, egyedül hagyták sérelmeivel. Egyedül legfiatalabb testvére kelt a védelmére. A lány már akkor is vehemens és forrófejű volt, hezitálás nélkül ugrott neki annak, akit rajtakapott öccse bántalmazásán. A dolgok azonban elfajultak, miután falkavezér apjuk meghalt, és legidősebb fiára hagyta a klán vezetését. Előtte már nem kellett titkolni, mit művelnek testvérével, mert kitagadta Adent a családból, nyíltan kijelentette, hogy nem érdekli, mi történik vele. Aden ekkor 14 éves volt, és még mindig igyekezett megtalálni a helyét klánjában, de miután az egyik incidenst alig úszta csak meg, nővére megelégelte a dolgot. Elszökött öccsével együtt az emberek közé, és onnantól kezdve, ott éltek. Aden megtalálta a helyét, és keményen dolgozott, hogy segítsen nővérének kettőjük ellátásában. Időközben meséket kezdett írni, és illusztrálta is őket. Testvére titokban elküldte őket egy kiadóhoz, és hamarosan elismert író lett. A mai napig azzal foglalkozik, de már egyedül él, nővére pár éve újra kalandozik mindenfelé, tudván, hogy öccse elboldogul egyedül.

Hobby: Olvasás, írás, rajzolás vagy festés, többnyire a könyveivel, meséivel kapcsolatban. Séta a parkban, az év bármely időszakában, esetleg az erdőben.

Foglalkozás: Író, illusztrátor

Extrák: **Nagyon ritkán előfordul, hogy hozzá hasonló „alaktalanok” születnek, de általában csecsemőként meghalnak gyengeségük miatt, ezért se tudnak róluk igazán a klánokban. Azt se nagyon lehet tudni, hogy mi lesz velük később, de Aden érzékei majdnem felérnek társaiéhoz. Kifinomult a szaglása, éles a látása, gyorsan gyógyul, és érzékeny az ezüstre, de mindezt fokozottabban, mint a többiek. Alakot pedig nem tud váltani. Hogy meddig él, az majd idővel kiderül, de valószínűleg ugyan az igaz ebből a szempontból is rá, mint családjára.**Nővére, Nora, eléggé bajkereső és buja jellem, így van miért aggódnia érte, viszont megérti, hogy most már szabadon akar élni, miután annyi ideig vigyázott rá. Rajta kívül van még egy nővére, és három bátyja, de egyiküket se érdekli a sorsa.** Könyveit Aden Locke néven adja ki, de ez csak felvett név, klánja valójában az Algar klán, és ez a valódi családneve is. **Foglalt, L-samáé.

Képinfo: Nem saját, csak illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2013. 10. 20.
2013. 10. 21.

Módosítva: 2013. 10. 21. 16:10:03
Módosította: Mora

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).