Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Agnessa Rimma Dolohov (Titánia) (Kitalált karakter)
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Hentai Chibi

Kor: 16 év

Külső leírás: Hosszú sötétbarna, már már fekete haja van, mely valamivel a lapockája alá ér és előszeretettel fogja össze. Frufruja olykor eltakarja jobb szemét, mely ellen igyekszik tenni, hiszen zavarja olykor. Arca finom nőies, látszanak az orosz vonások. Bőre kissé fehérebb mint a többieké. Szemei igézőek, és sötétbarnák, melyet édesanyjától örökölt. Alkatra nőies, olykor kissé törékenyebbnek tűnő, formás idomokkal rendelkező leányzó. Úgy 170-173 cm közt van és mindehhez elég vékony, mindössze úgy 54-57 kg közt mozog súlya. Sportos alkata van, nem túl erős izmokkal, de azért látszik a kemény edzések nyoma. Öltözete az egyenruhájából áll. Mindig visel egy nyakláncot, melyet gondosan felsőjébe rejt, afféle szerencsehozó emlék.

Jellem: Olykor csendes, máskor pedig nagyon jól el lehet vele beszélgetni. Sokat mosolyog és még többet pirul, hiszen nincs olyan pillanat mikor ne lehetne őt zavarba hozni. Mindenfelé lelkes, legyen szó valami kutatásról, tanulásról, vagy épp küldetésről. Mindezek mellett viszont iszonyúan képes rettegni. Alapból is fél, de ha olyan helyzetbe kerül, melyből érzi nincs kiút teljesen bepánikol és igyekszik elfutni. Mindig van egy menekülési terve minden helyzetből és mivel szereti felfedezni a tájat, így biztos, hogy van 3 terve is vészhelyzet esetén. Gyakran elpityeredik miután sikerült kijutnia a helyzetből. Igazán együtt érző típus, akit nem lehet nem szeretni. Igyekszik mindig bátorítani másokat és ezáltal önmagát is. Bár fél egy óriás elől sem futamodik meg. Jobban szereti ha Rimma-nak hívják. A futás nem szégyen elvet vallja.

Élettörténet: Egy erdősebb részen (mint Mikasa) élt szüleivel, akik imádták egyetlen gyermeküket. Ám az idill hamar véget ért. Agnessa, vagy ahogyan jobban szereti Rimma nem sokra emlékszik. Szülei már korán megtanították neki, hogy ha bántják őt vagy csak fél és érzi pánikba fog esni csak fusson és bújjon el, majd maradjon ott amíg jobban nem lesz. Rimma pedig így is tett mikor a többi gyerek bántotta és barátai soha sem voltak, bár Armin kedves volt vele. Szüleinek mindig is szót fogadott, ám 7 évesen megszökött, hogy megnézhesse a vissza érkező felderítő egységeseket, melytől szülei tiltották őt ... Mondanom sem kell, életében először kapott ki szüleitől és utoljára is. Egy napon édesapja minden magyarázat nélkül kitette őt szobájának ablakán azzal a mondattal, hogy "Történjen bármi ne nézz vissza csak fuss és ha veszély van búj el!". Az akkor 8 éves kislány bár nem tudta mi lehet a baj, de anyja könnytől és bánattól csillogó szeme, rémült arca és apja aggódó tekintete mindent egyértelművé tett. Valami nagy baj volt, bár nem tudta mi, de szót fogadott és nagynénjéhez menekült. Mikor megérkezett piszkos volt, fáradt és szemei kissé vörösek voltak a sok sírástól. A nagynéni azonnal bevitte a házba és ellátta a kislányt. Attól a naptól kezdve sajátjaként nevelte féltő gondoskodással. Rimma soha sem ment vissza megnézni mi van a szüleivel, valahol mélyen érezte, hogy már halottak. Nénikéjének sokat segített, de egyvalamit senkivel sem volt képes megosztani, mégpedig legféltettebb titkát, Titániát. Mikor a titánok beszabadultak Shiganshinaba látta meghalni nénikéjét, akin nem tudott segíteni, így csak menekült, hogy életben maradhasson. Akkor döntötte el, hogy csatlakozik a katonasághoz és egy napon a felderítő egység tagja lesz.

Hobby: olvasni, gyakorolni

Foglalkozás: a Felderítő egység újonca

Extrák: ha nagyon pánikba esik és érzi végképp sarokba szorították titánná változik, melynek neve is van, mégpedig Titánia (utálja ha nőstényezik) * titán alakban hasonló mint Eren, de mindemellett a nőstény titán vonásait és nőiességét is magáénak tudhatja. (http://kepfeltoltes.hu/131023/1395069_601720753218803_1931011076_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg) * Titánként közel 14 méter magas és nagyon emberbarát, valamint olyankor a szokottnál is jobban fél az emberektől *a mai napig magát hibáztatja szülei és nénikéje halála miatt, mert nem változott titánná és mentette meg őket * 5 éves kora óta tudta más mint a többiek, de az okát, hogy miért tud azzá válni amivé a mai napig sem érti * Anime: Shingeki no Kyojin/Attack on Titan

Képinfo: a képet egy barátnőm rajzolta (ask-on mint Irina Dolohov vagyok meglelhető vele) (http://)

Engedélyezve: 2013. 10. 23.
2016. 03. 10.

Módosítva: 2016. 03. 07. 14:42:16
Módosította: Hentai Chibi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).