Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Yoo Tsubasa(kitalált karakter)
Kategória: Naruto
Feltöltő: Yoo Tsubasa

Kor: 16

Külső leírás: Haja szőkés barna vége loknis, finoman hullik vállára. Szemei kékek ,habár bal szemében egy barna csík díszeleg. Kb. 168 cm magas ,nem mondanám hogy nádszál vékony,inkább telt alakú.Általában egy lila csőtoppot visel, egy feszülő sötétkék nadrággal, kezein korábban szerzett hegek éktelenkednek. Ha az első kombinációt kinyitja, szemei alatt egy fekete csík fog lehúzódni egészen az álláig.( hasonló Ero-seninéhez)

Jellem: Figyelmes ugyan vidám,de imád röhögni és hülyülni.Kívülről ugyan erős jellemnek látszik,de ha eléri a határait kétségbeesetten kiborul,és (ha olyan helyzetbe kerül)életveszélyes.Szlogenje: "Ha más kedves velem,én is az vagyok vele.." Néha ugyan mogorva, és van pár fetrengést kiváltó beszólása, de mindig reálisan látja a dolgokat. Árnyékot vet életére az ereje, mert nehéz kezelnie, olykor olykor elvonul és fejleszti az önuralmát.

Élettörténet: Yoo Tsubasa született Avarrejtekben,rangja Chunin. Beceneve Momo-chan ami Kis barackot jelent.Azért ez mert kiskorában mindig apja barackfa ligetében játszott kishúgával. Békésen éldegélt szüleivel és kishúgával Avar-és Homokrejtek határán,klánja különlegességeként. Amikor úgy 5 évvel ezelőtt Orochimaru megkörnyékezte apját,mert szemet vetett a klán képességére. Egy nap mikor Momo-chan egy küldetéséből hazatért holtan találta szüleit ,és Orochimaru magával ragadta kishúgát Hikarit. Most jelenleg Avarrejtekben él, a még álló Yoo rezidencia falai között, viszont védelme érdekében egy sérthetetlen chakra burok vontak a terület köré. Kicsit mint ha kirekesztett lenne, úgy bánnak vele mint egy felesleges gyermekkel, akinek léte tehet és szerencsétlenség mindenkinek. Gonoszabb emberek azt rebesgetik hogy Konohának csak azért van szüksége rá, mert a halálával egy újabb a Kyuubihoz hasonló szörny erejével bírhatnak. És csak azért hagyják élve, mert a szörny ereje még nem elég nagy, és a korával nőni fog. Azomban rettenetesen kötődik ehhez a helyhez, és nem akar árulónak tűnni.

Hobby: éneklés,gyönyörködés a természetben

Foglalkozás: Chunin-Jounin /gyakorló Jounin/

Extrák: Klánjának különlegessége, hogy tagjaik fizikai és lelki tulajdonságait szinkronba hozva erős és szívós szörnyetegeket hoznak létre.A bestia alaki mivoltát egy zárt körű szeánsz adja meg,a fizikai felépítés pedig a lény erősségét jelenti.Mindezt egy olyan pecséttel zárnak le (Narutoétól teljesen különbözik)ami segít abban hogy a fizikai és lelki adottságok között megmaradjon az összhang.Tsubasa szél elemmel rendelkezik(a következő 1 elem majd kialakulóban),legfontosabb fegyvere egy farkasagyarból készült középhosszú tőr.A szeánszon kiderült hogy Tsubasa bestiájának alakja nem más mint egy farkas. Képességei közé tartozik még az, hogy képes a testét felerősíteni ezzel a koromfelhő kinézetű chakrával, és például orrába irányítva azt abszolút szaglása legyen, és megérezze még a láthatatlanná vált shinobikat is. Képes ezzel felerősíteni az orvosi ninjutsuk hatékonyságát is.

Képinfo: A kép saját (http://)

Engedélyezve: 2015. 10. 08.
2016. 12. 25.

Módosítva: 2016. 12. 23. 21:20:07
Módosította: Yoo Tsubasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).