Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Nikky Silver
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Nauki

Kor: 19év

Külső leírás: Hosszú fakó fekete haja rendezetlenül omlik vállaira. Haja fényesen csillog, de érintésre, durva, szalmaszerű, töredezett. Arca egykor gyermeki szépséggel büszkélkedhetett, de mára már, ebből nem maradt semmi. Helyét átvette a szenvedés, kétségbeesettség, beletörődés és mérhetetlen kín és fájdalom. Mosolyra emlékeztető ráncocskái is eltűntek. Szeme egykor narancssárgás barnában játszott, de mára már e világ mérhetetlen romlottsága, vörösre, a különféle kísérleti szérumok pedig ínhártyáját feketévé tette. Tekintetében semmi szépnek mondható nincsen, inkább hátborzongatónak és rémisztőnek nevezném. Egykor teltkarcsú testéből semmi sem maradt. Sovány, kissé véznácska. Megtehetné, hogy eszik amennyit akar, de nem kívánja a sok ételt, kevéssel és beéri így teste sosem fogja elérni régi pompáját. Körmei hosszúak, képes vele más ember bőrét a húsáig lefejteni. Vége töredezett és rendezetlen. Az egész lénye ápolatlanságot sugall, de mégis van benne valami, valami sugárzik egész lényéből, valami ami megfog másokat és nem engedi őket. Ruházata általában egy lenge fehér ujjatlanból, egy mell alá érő fekete bőr, ujjatlan mellényből, és egy testhez simuló fekete nadrágból áll, valamint egy térdig érő fekete bakancsból. rengeteg heg található a testén. Büntető játékokon már elvesztette egyik veséjét, valamint már méhét is eltávolították.

Jellem: Csendes, sose beszél senkivel. Rendszerint vagy az arénában küzd az életéért, vagy pedig a folyosókon kóborol. Visszahúzódó éppen ebből kifolyólag. Igazából próbáltak felé közeledni mikor a DW-be került, de egy idő után megunták, hogy sose szól egy szót, mindig csöndben üldögél a sarokban így általában mindig kiközösítették. Boldogtalan, hisz, hogy is lehetne boldog egy olyan világban, mint amilyen az övé? örökös magány, szenvedés, fájdalom és kín. Maga a földi pokol. Vágyik a boldogságra és egy jobb életre, egy ideig tervezgette a szökést, de hamar belátta, innen nincs kiút. Így többé nem is gondol erre, csak él napról napra, küzd, míg ereje engedi. Kiábrándult mára már a világban tengő jóságból, úgy hiszi, hogy nem is létezik ilyen, a világot egy mocskos, szennyezett és fájdalmas helynek tartja. Szerinte nem is létezik se pokol se mennyország, úgy ahogy az emberek elképzelik. A pokol szerinte a Föld, míg a menny a halált jelenti. Többször akart öngyilkos lenni, igazából maga se tudja miért akar még mindig élni, hisz nincs semmi ami életben tartsa. Talán csak a félelem és a rettegés mely küzdésre készteti. Fél a haláltól, pedig küszöbét már rengetegszer megjárta. Mások felé mutatott érzelmei nincsenek is talán, vagy csak mélyen magába zárja. Régen nagyon gondoskodó volt, képes volt megbízni másokban, és nagyon tudott szeretni. Lehet, hogy még valamennyi maradt ezekből a tulajdonságokból benne, de ez nem olyan biztos.

Élettörténet: Nagyon szép gyerekkora volt. Imádták a szülei, volt egy bátyja, aki úgy vigyázott rá, mint szeme fényére. ám mikor betöltötte a tizenkettőt, hatalmas változás következett be az életébe. Egy alkalommal mikor ment haza, akkor egy idős férfi elkapta, behúzta egy sikátorba és megerőszakolta, Ha ez nem lenne elég még el is vitte magával annyira megtetszett neki a kislány. Bekötött szemmel napo nemi erőszakkal két hónapig tartotta fogva a kislányt. Mikor is a titkos szolgálatnak sikerült a nyomára bukkannia. A lányt pszichiáter kezelte egy éven keresztül. A sorscsapásnak nem lett vége. Bátyja rossz társaságba keveredett inni és drogozni kezdett. tizennégy lehetett mikor egyedül volt otthon, bátyja két haverja társaságában tért haza, ittas állapotban. A lány éppen zuhanyzott, szegény gyanútlan lányra rányitott a három fiú, bátyja védelmező ösztöne hatalmasabb volt, mint az alkohol hatása így két társával ellen szegülve védte kishúgát. Az egyik fiú bicskát rántott és oldalba szúrta bátyját, majd megerőszakolták többszörösen a lányt, majd távoztak. A lány sokkos állapota miatt, nem volt képes rendőrséget és mentőt hívni. A hazaérkező anyuka hívta ki mindkettőt. Mire a mentősök kiértek a fiú meghalt. A lányt tovább kezelte pszichológus intenzíven. Szerencsére gyilkosságot nem tudta rákenni, mivel a házba a folyosókra kamerák voltak felszerelve ezek rögzítették a három fiú érkeztét majd a két fiú távoztát. A szülők összetörtek lelkileg, és egy szem lányukra ezután úgy vigyáztak, mint szemük fényére. Magántanárt fogadtak mellé, szigorúan nőt. Egy állandó felügyelőt is kapott nagymamája képébe. Ha ezek a csapások nem lennének elegek egy alkalommal mikor szüleivel a parkban piknikeztek, majd egy vörös ruhás alak jelent meg és mészárlásba kezdett. Persze az eset után a lányt vádolták és, mint lehetséges gyilkost elítélték életfogytiglanra. Azért nem halálbüntetést kapott mert teljesen biztosan nem lehetett rábizonyítani a gyilkosságot. Ezek után bekerült a Deadman Wonderlandbe, a G blokkba. Itt rájött, hogy különös és roppant veszélyes képesség birtokában van. A múlt emlékeit valahogy elzárta magában, így azokra nem is gondolva tengeti napjait. Mára megtanult, profi szinten küzdeni.

Hobby: sétálgatás, olvasás

Foglalkozás: Deadman Wonderland elítélt

Extrák: Anime: Deadman Wonderland** Ő a Poszáta** Szobájában semmi extra nincs. Egy fekete puha ágy, fekete baldahimmal keretezve. Egy íróasztal, egy rakatnyi könyvvel nyakon öntve. Egy nagy egész alakos tükör, valamint a földön fekete bolyhos szőnyeg.** Bűn ágai: Ha lehet az mondani elég összetettek. Képes körmeit megnyújtani vér segítségével. Ha ez nem lenne elég a sebeiből képes csóvákat formálni, melyek végén gyémánt erősségű kristályokat képez. Ezeket mélyen ellenségébe fúrja, majd ezek négy részre szétválnak, és akár valamilyen kés megnyúlnak és belülről szabdalják darabokra a testet. A csóvákból képes burkot vonni maga köré**Utálja a kékszeműeket, mert úgy gondolja, hogy azok egyetlen pillantásukkal teljesen belé látnak. Így kék szemű ellenfeleit rendszerint megfosztja látószervitől.

Képinfo: Nem az én tulajdonom. (http://)

Engedélyezve: 2013. 10. 06.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).