Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Nitori Aiichirou
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 16

Külső leírás: 168 centi magas, sportos testalkat, ami kell is egy úszónál és természetes. Szürkés ezüstös haja van, és tengerkék szeme, valamint jellegzetessége, hogy a jobb szeme alatt egy pici szépségpötty foglal helyet. Mivel nem sokat látni, így az öltözködéséről is csak szűkös információ derül ki, főként az iskolai úszós melegítőben látható, de egyszerű kis öltözéket visel, amikor matsurira mennek Rinnel.

Jellem: **SPOILER**Nagyon lelkes és önérzetes. Sokak számára enyhén irritáló lehet olykor a túlzott lelkesedése avagy rajongása Rin felé, de ő csak szeretné elérni, hogy jóban legyen velem igazi barátként viselkedik és támogatni szeretné ahogy csak tőle telik, még ha ez nem is sok. Az anime első évadának végén nagyon megörül annak, hogy Rin ismét igazán és szívből úszik, és hogy bocsánatot kér tőle úgymond Rin a gorombaságáért. Valójában minden kis apró Rintől kapott morzsának megörül, ha megdicséri, vagy csak egy jó szót kap. Alapjában véve kedves és barátkozós, igaz gyakran túl sokat fecseg, igyekszik nem akaszkodó lenni, de a jelleméből fakadóan néha ez lehetetlen, ha szeretne beilleszkedni.

Élettörténet: **SPOILER** A Samezuka bentlakásos iskola elsős tanulója. Múltjáról nem tudni sokat, nem sokat jelenik meg az animében, de valószínűleg a komolyabb szintű úszás a célja, ha már ebbe az iskolába jelentkezett és az úszó csapatnak is a tagja. Egy szobában lakik Rinnel, akire igazán felnéz. Mindig igyekszik bátorítani és persze barátkozni is vele, de nincs könnyű dolga. Az anime végén vélhetően már sokkal egyszerűbb lesz a barátságuk, miután Rin túllép egy dolgon.

Hobby: úszás, bár vélhetően nem ez az egyetlen kedvenc időtöltése

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: **SPOILER** Elég rendetlen kis srác, az egyik Special OVA-ban láthatjuk azt a jelenséget, hogy minden nappal egyre csak nő a kupi az íróasztalon, míg végül Rin rá nem rivall, hogy most aztán tényleg rakjon már rendet, de mindhiába, két nappal később visszatér a rendetlenség az asztalra. Persze ez után is tisztán megnyilvánul Rin-senpai utáni "aranyos imádata" amikor az a csapatkapitányukhoz fordul, hogy másik szobát kér, de Ai rávetődik, hogy ne hagyja el. *** Anime: Free!

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2013. 10. 04.

Módosítva: 2013. 11. 13. 09:32:33
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).