Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ashton Holding
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Adriana

Kor: 25

Külső leírás: Sötét barna tépetett fazonú kócos haja van, a jobb szemét néha takarja. Arany barna szemei akár egy ragadozóé. A vér is megfagy az emberben, ha hidegen rávillan a tekintete. Magassága 192 cm, izmos teste van amiért tesz is, van rajta pár heg. Mozdulatai gyors, könnyed, de erőteljes. Mély érdes hangja van ami végig bizsergeti a testet, mondhatni ez és a szemei a szexepilje. Divatosan öltözködik, amit a leggyakrabban visel az a főnökétől kapott bőrkabát. Jobb fülében egy fülbevaló szokott lenni, amit pedig a gyerekektől kapott.

Jellem: A világnak a hűvös és kegyetlen oldalát mutatja. Neki nem számít az emberi élet és nem fél bemocskolni a saját kezét sem, ha az előrébb viszi a célhoz. Zárkózott ha a saját érzelmeiről van szó, de másoknak előszeretettel vájkál az életében, ha tetszik az illetőnek ha nem. Nehezen lehet kihozni a béketűréséből, de ha sikerül jobb menekülőre fogni. Ugyan ez érvényes, ha ellene tesznek valamit, mert bosszúálló személyiség. Pláne ha olyan személyeket bántanak, akik fontosak neki. De van egy kedves oldala is, amit csak a szerettei tapasztalnak és néhány ember, akik tanúi ezeknek a pillanatoknak.

Élettörténet: Édesanyja egyedül nevelte és egy sima pincérnő volt egy kifőzdében. A fizetés nagyon kevés volt, így amikor csak tudott túlórázott még ha a kicsit egyedül is kellett hagynia. Ashton megmaradt ugyan annak az életerős és vidám kisfiúnak, egészen addig, míg nem kezdték el csúfolni, hogy neki nincs apja. Akkor tudta meg, hogy egy maffia főnök az apja, aki megtagadta, mint fiát. Ez és a szegénység által elhatározta, hogy kitör ebből a nyomorból, ezért évekig keményen tanult és segített a tanároknak, hogy ösztöndíjhoz segítség és egyetemre mehessen, emellett egy élelmiszerüzletben töltögető lett. Nem kereset sokat, de egy fokkal jobban éltek. Mondhatni nyugodt élete volt egész addig, míg az édesanyját megölték. A tettest nem kapták el, de a rendőröket nem is érdekelte, hisz csak egy pincérnő volt. Ashton akkor bosszút esküdött és mindent félre dobva, belépet a maffiába. Eleinte drogfutár volt, de az évek alatt feljebb jutott a ranglétrán és most közvetlenül a főnöktől kapja az utasításokat. A családban nyílt titok volt, hogy kinek a fia és ez egy idő után az édesapja fülébe is eljutott, aki megakart győződni róla, hogy igazak-e a hírek. Az öreg ekkor kérte meg Ashtont, hogy álljon át hozzá, de elutasítást kapott. Viszont a saját véréről volt szó, így megígérte, hogy majd ő fogja megkapni a főnöki széket mikor meghal.

Hobby: lőgyakorlat, múzeumokba járás, futás

Foglalkozás: Maffia tag

Extrák: Alakváltó: fekete leopárd ~ Homoszexuális, seme. Hogy milyen a partnerével az a hangulatától függ. ~ A főnöke gyerekeit a testvéreiként szereti, nagyon ragaszkodik a családhoz. ~ Szereti a szép dolgokat, legyen az egy tárgy vagy élő ember. ~ A kínzás a szakterülete és egyedül dolgozik, senkit nem tűr meg maga mellett.

Képinfo: Deviantart.com ~ LAS-T (http://)

Engedélyezve: 2013. 10. 03.
2014. 06. 21.

Módosítva: 2014. 06. 21. 10:44:57
Módosította: Adriana

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).