Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Lyn Makepeace
Kategória: Hentai
Feltöltő: Emma~

Kor: 27

Külső leírás: Törékeny, kecses virágszálhoz lehetne a leginkább hasonlítani, ha valamihez hasonlítani kell. Karcsú alkata van, amire büszke, hisz bármennyit ehet, egy deka sem látszik meg rajta. Amivel nincs megelégedve, az a kis termete. Szülei is, és ő is kis növésű, így alig éri el a 160 centit. Megpróbálja elfogadni magát így, de nehézkesen halad. Ő a természetesség híve, és nem szeretne semmit sem változtatni magán, még ha nem is elégedett a testével. Szeret elegánsan öltözködni, mindegy milyen eseményre hivatalos, persze sosem viszi túlzásba. Kedvenc színei a sárga, lila és a rózsaszín. Ezeket előszeretettel keveri is, ha úgy tartja kedve. Többnyire követi a divatot, de nem hajlandó megválni kedvenc ruhadarabjaitól. Haja lapockáig érő, szálegyenes. Sokszor próbálta meg besütni, vagy begöndöríttetni, de mindegyiket kidobta a haja. Így már nem próbálkozik vele. Frufrujának jobb oldalán van egy szőke melír, de több nincs a hajába. Nem nagyon szereti a hajfestést, viszont ez még elviselhető számára. Nagyon kevés sminket használ a hétköznapokban, általában csak a fellépéseknél használ erős, feltűnő sminket, hogy jól lehessen látni a hátsó sorokból. 2 tetoválása van, az egyik bal vállán, ami egy koi halat ábrázol. A másik viszont mind a két csuklóján ott van, és egy szempárt ábrázol.

Jellem: Nyílt és egyenes beszédű, sosem kertel. Mindenkinek odamondja az igazat, még ha nem is a legjobb az. A viccelés nem az ő műfaja. Nem hogy nem nevet, de nem is nagyon érti a vicceket. Ha viccet hall, akkor csak komolyan néz a másik fél szemébe. Nem is mosolyog, még akkor sem, ha boldog, vagy örül valaminek. Halálosan komolyan vesz mindent, amit rá bíznak és úgy minden mást is. Nem hisz az első látásra szerelemben, és a nagy ő-ben sem hisz. Nincs benne semmi spontán dolog, majdnem mindent előre megtervez.

Élettörténet: Amerikában született egy világ utazó, és egy kéjnő gyermekeként. Az anya nevelőotthonba adta, ahol nem épp a legfinomabb módon bántak vele. A táncba menekült, ahol minden érzését kiadta magából. 10 évesen került nevelő szülőkhöz, akik bár próbálták szeretetben felnevelni, de mégsem fogadta el őket. Elfordult tőlük, és a napjai minden egyes szabad percét a táncba ölte. Saját maga érte el azt, hogy felvegyék Amerika egyik legjobb, leghíresebb táncegyetemére, amelyet kitűnő eredménnyel zárt, és koreográfus diplomát szerzett. Egy kisebb lakásban él, amit tud bérelni a pénzből, amit keres. Sokszor hívják bárokba, egyéb táncos helyre, hogy hozza rendbe a csapatot.

Hobby: Olvasás, futás, tánc.

Foglalkozás: Táncos, koreográfus.

Extrák: A Koi hal számára a szabadságot, az erőt és az önállóságot, a függetlenséget jelképezi.

Képinfo: Nem az én képem, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2013. 09. 29.
2014. 05. 02.

Módosítva: 2015. 01. 28. 17:56:35
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).