Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Dantalion
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: yoshizawa

Kor: több ezer éves

Külső leírás: Ez a démonherceg tipikus rosszfiús kinézettel büszkélkedhet. Sötétbarna tincsei szerteszét állnak, és hol hosszabbra, hol rövidebbre vágva keretezik sármos arcát. Néhol még lilásvörösen csillogó szemeibe is belelógnak. Átlagemberekénél kicsit nagyobb, hegyesebb fülébe ékszerek rakatott, egy vörös pöttyöt, és két vékony ezüstszínű kört. Mosolya büszke, nyakán, és mellkasának felső részén pedig különös mintájú sötét tetoválások futnak végig. Ezeknek eredetére az animéből nem derül fény. Alkatilag sportos, repülve elhajítani egy tűzlabdát ugyanolyan könnyű neki, mint mondjuk egy csónakkal evezni. Iskolai viselete, valamint démoni alakjában magára kapott tépett köpenye nem épp tükrözik hercegi voltát ugyan, de attól ő még igazi nagyúr, nem egy szélhámos, mint ahogy azt első találkozásukkor William megállapította róla.

Jellem: *vigyázat, innentől spoilert tartalmaz* Úgy tűnhet, ő egy amolyan büszke nephilim, aki még a fölötte állók parancsait is semmibe veszi, és aki gondolkodás nélkül áldoz fel nagyobb erő, hatalom elérése érdekében emberi lelkeket Lucifernek. Ez az elképzelés azonban kissé távol áll a valóságtól. Valóban büszke, és hamar felkapja a vizet minden egyes sértésen, amit a fejéhez vágnak, majd legalább gondolataiban agyonüti az őt becsmérlők. Viszont a Dél nagyhercegnőjétől, Astaroth úrnőtől, és a Williamtől kapott utasítások szinte mindig legjobb tudásához mérten teljesíti még akkor is, ha nem igazán füllik hozzájuk a foga. Salamon arra is elég hamar rájött, hogy kötekedő természete mögött egy magányos lélek lakozik, aki vágyik arra, hogy elfogadják, hogy ténylegesen tartozzon valahova, és aki bátran, még az élete árán is képes megvédeni azokat, akiket igazán elfogad, megkedvelt. William, valamint a köré gyűlt kis démoni csapat még egyenlőre ezt csak sejtheti, azzal együtt, hogy lvileges ellenfeleit se tudja igazán gyűlölni. Habár sose ismerné be, Sytryt Williamhez hasonlóan szereti is. Már több ezerszer megbánta, hogy a múltban rengeteg ártatlan ember lelkét áldozta fel a sátánnak, de ha visszamehetne az időben azért nem tenné semmissé tettét. Ha nem lett volna az, aki akkor volt, sose találkozik Salamonnal, vagy Williammel. Pedig sorsdöntő volt számára mind a két találkozás.

Élettörténet: Magával Luciferrel kötött alkut törzsének megsemmisítése után, és démonná vált. Dantalion az egyetlen azóta is, akinek a poklok vezére személyesen ajánlott megállapodást. Bár ez nem csoda, ha tudjuk, hogy az alku miatt Dantalion Lucifer közvetlen leszármazottjává vált, aki rendelkezik még olyan hatáskörökkel is, amik meghaladják mind a négy pokolbeli királyét. „az, aki játszik a fuvolán” – találkozunk ezzel a kifejezéssel többször is az animében, ezt sokszor, és sértésként vágják ellenfelei a fejéhez, mégse derül ki, pontosan mire céloznak vele. Talán az alkujához, és bajtársai lelkének feláldozásához lehet köze. Az elektor ismerte el először az erejét, és tette tisztelete jeleként az egyik bástyájává. Még egy fontos feladatot is kapott tőle, olyat, amit Salamon szavai szerint csak ő hajthat majd végre. Szeretett az elektor közelében lenni, most, hogy a lelke reinkarnálódott, William közelében is szívesen tartózkodik addig, amíg ő is hajlandó az övében. A démonok nagy része még mindig megveti, és gyűlölve, irigykedve figyelik, ezért is sokkal szívesebben lóg a földön William, Sytry, Camio, vagy épp az őrült, és érte rajongó sportolók körében. Lucifer ébredése után nem sokkal már vissza is tér az elektor mellé.

Hobby: sportolás

Foglalkozás: Démonherceg, aki a pokol 36 seregének parancsol, és aki a legalkalmasabb jelöltnek tartja magát a pokol trónjára

Extrák: Anime, manga: Makai Ouji * két bizalmasa Amon és Mamon, akiket előszeretettel küld maga helyett William megfigyelésére * az iskolában Dantalion Hubernek ismerik.

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem. (http://)

Engedélyezve: 2013. 09. 29.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).