Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Jenna Gregory (kitalált karakter)
Kategória: Hentai
Feltöltő: Kita

Kor: 24

Külső leírás: Finoman, nőiesen magas lány, hihetetleül karcsú, kifutóra termett alkattal: karcsú, hosszú lábú, vékony combú. Karjai hosszúak és formásak, minden mozdulata fotogén, bár a csípője formásan, karcsún gömbölyű, mellügyileg nem kimondottan eleresztett. A kulcscsontjai finoman vonzzák az ember szemét, a lábai, a mozgása megindítja az emberben a nyálat. A haja vörös aranyként szórja a szikrákat, tincseit rövidre vágták, hogy kiemelje a nyakát, arcának finoman metszett vonalait. Hatalmas, gyönyörűen szikrázó sezmei vannak, mely néha kék, néha smaragdosan zöld, néha mély barna, épp hogy éri a fény, de mindig őszinte, tisztán olvasható belőle minden érzelem. Persze, meg kellett tanulnia hazudni... megtanult hazudni a szeme is, közönyössé válni, azt sugározni egész lényéből, amit elvárnak tőle. Fehér bőrű, törékeny alakját megannyi ütés nyoma tarkítja, de annyira azért vigyáznak rá, hogy túlzottan feltűnő és maradandó ne csúfítsa el. Egyedüli, amit legszívesebben lemetszene magáról, egy absztrakt, de kígyó formájú beleégetett, fényesen csillogó heget, amit a bal csípője mentén a háta aljába sütöttek.

Jellem: Alapjáratn kedves, törődő, nem tud szívfájdalom nélkül elmenni olyan mellett, aki rászorul; mégis muszáj volt megtanulnia elviselni a dolgokat. Bármennyire mutatja törődőnek, kedvesnek, érdeklődőnek magát azok felé, akiktől irtózik, nem tehet mást, a lelke mélyén retteg, hogyha nem végzi elég jól a munkáját, lecserélik - megölik. Jobban ragaszkodik az életéhez, még ha csak ilyen nyomorúságos megalázottsággal teli is, minthogy meghaljon vagy önkezével vessen neki véget. Túlélő típus, egy mosolya, szemének egy villanásával bárkit el tudna csábítani, megtanulta ügyesen forgatni a szavakat, engedelmeskedni vaknak és süketnek tetteni magát, ha kell. Gazdája feltétlenül bízik a hűségében, bár Jenna legszívesebben az első adandó alkalommal elvágná a torkát.

Élettörténet: Fiatal volt, alig a tizenhetedik születésnapja előtt járt, mikor egy este buliból hazafelé menet megállt mellette egy autó, kiszállt két férfi és beletuszkolták. Onnantól kezdve nem látta sem az otthonát, sem a családját... Messzire került, egy helyen sok hozzá hasonló lánnyal, fiúval, és alig pár hét raboskodás után szinte bagóért megvette egy kisebb alvilági hálózat fejese. Onnantól kezdve sem volt leányálom az élete... erőszak, verések, fenyítések, nyilvános és diszkrét, zárt ajtók mögötti megaláztatások sorát kellett elviselnie, belefolyt a mocsokba, hiába próbált kapálózni. Mindent tűrnie kell, úgy öltöznie, viselkednie, megtennie, amit egyébként sosem tenne.

Hobby: Olvasás, zenehallgatás. Amikor csak teheti, felteszi a fülhallgatót, ami mindig nála van és megpróbál kikapcsolni.

Foglalkozás: Személyes luxusprostija egy külföldi hálózat fejének

Extrák: Remekül áll neki mind a szolid, sőt a sminktelen állapot is, de egyszerűen vadító erős, sötét sminkbenés a bőre ragyog a bordó, fekete anyagok között. A testi technikáját pedig a tökéletesre fejlesztette - alaposan kitanították. *** A Hitman játék és filmhez készült karakter, 47-nek.

Képinfo: sajnos közvetettcsatornánkkaptampontkom (http://)

Engedélyezve: 2013. 09. 29.
2015. 08. 29.

Módosítva: 2015. 08. 27. 18:06:30
Módosította: Kita

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).