Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Baalberith
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: yoshizawa

Kor: több ezer éves

Külső leírás: Szálkás termete, és vékonysága ellenére borzasztóan erős. Szereti is erejét fitogtatni, ezért aki nem úgy táncol, ahogy ő fütyül, annak még arra sincs ideje, hogy megbánja a tettét, vagy könyörögjön a megbocsájtásáért, mielőtt végezne vele. Kevély mosolya is tükrözi tébolyultságát, épeszű démon emiatt sosem kerül az útjába, ha nem pont arra kapott utasítást. Bőre sápadt, arca mindig borostás, orra felett hosszan húzódik egy vízszintes heg. Ezt a sérülését valószínűleg még a mennyekkel vívott harcokban szerezte, jóval azelőtt, hogy találkozott volna Salamonnal. Kócos fekete tincseit sapkával fedi, méregzöld szemeinek pillantása sokszor fagyos, hátborzongató. Ruházata, valamint tartása nemesi voltát hivatott hangsúlyozni, a megjelenésére mindig kényesen ügyel.

Jellem: *vigyázat, innentől spoilert tartalmaz* Vad, és akaratos a természete, Lucifer, és Salamon tudták csak valamennyire az irányításuk alá hajtani. De… Jelenleg is túlszárnyalni igyekszik mindkettejük, hogy végezhessen velük. Hatalmas a büszkesége, ezért elég nehezen tűri, hogy mások kell szolgálnia. Ezt démontársai is pontosan tudják. Azzal is tisztában vannak, hogy Salamont ember volta miatt különösképp megveti. Ez érthető mondjuk. Egy démonnak roppant sértő, hogy ostoba halandó létére nagyobb erővel, valamint bölcsességgel rendelkezik nála. Emiatt próbálja mindenáron megszerezni a lelkét, majd terve kudarca után rögtön az ébredése után kivégezni Salamont, amikor ő még nem nyerte vissza a teljes erejét. Leghőbb célja a pokol, és a menny uralmának az átvétele Salamon lelkének, és egyben erejének a megszerzésével. Unokaöccsével törődik, és kicsit jobban kedveli annál, mint ahogy azt mutatja a külvilág felé, viszont többi emberéhez hasonlóan Sytryt is kegyetlenül megbünteti, amikor vitába próbál szállni vele. Az ellenkezést még a nephilimeknél, és az embereknél is elviselhetetlenebbnek tartja. Türelmetlen, mindent azonnal szeretne. Őrült is kicsit, de nem az esztelen fajtából. Képes a szavai forgatásával, mások mondanivalójának kicsavarásával is elérni azt, amit akar. Élvezi, ha irányíthat, az sincs ellenére, ha a háttérből kell dolgoznia. Neki mindegy, amíg főnök maradhat.

Élettörténet: Szinte semmit nem tudunk meg múltjáról azon kívül, hogy már a régmúltban is utálta Salamont, amiért az uralma alá vonta. Az se biztos, hogy csak harcban győzték le, Williammel is próbálta kerülni a legvégsőkig a személyes kontaktust amiatt, amit Salamon irányába érzett a haragja mellett. Gilles de Rais szolgája nephilim, ami az általa vallott elvekhez képest különös. Miért mentette meg a szerelmét elvesztő embert, aki a főbűnökbe menekült? Az animéből nem derül ki. Talán lehetőséget látott benne. Bár… Annyit biztos nem, mint bábjában, Sytryben, akit próbál elszakítani a szintén nephilim Dantaliontól, és Salamon gyűlölt reinkarnációjától. Nem nézi jó szemmel, hogy velük barátkozik az ideiglenes uralkodói poszt megszerzése helyett, tudja, érzi, hogy ha hagyja a kicsikét továbbra is az iskolában bolyongani, abból számára sok jó nem származik.

Hobby: Szivarozás, uralmi terveinek szövögetése, főleg most, hogy Lucifer alszik, és Salamon lelkének a hordozója előkerült.

Foglalkozás: Nyugat nagyhercege

Extrák: Anime, manga: Makai Ouji – Devil and realist

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem. (http://)

Engedélyezve: 2013. 09. 27.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).