Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Pevensie Edmund
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Arasa

Kor: 19

Külső leírás: Arca még magán hordozza kisfiús vonásait, gyermeteg mivoltát. Azonban mélybarna szemeiben egy tapasztalt bölcs király tekint vissza ránk emlékeztetve minket múltjára. Orra kissé hegyes, szája vékony ámde szép metszésű. Álla kerek, nyaka vékony és hosszú. Fekete tincsei rakoncátlanul hullnak homlokára. Teste kisportolt, atletikus alkat. Köszönheti ezt a lovaglásnak és az állandó párbajoknak, amiket ha épp nem volt veszély bátyjával, Peterrel gyakorolt. Ujjai csontosak és véknyak. Ruhák tekintetében válogatós. Imádja a kényelmes vászoningeket és a bőrből vagy szintén vászonból készült nadrágokat. Az ünnepi öltözékét ki nem állhatja. A sok csipke és gallér és fodor az őrületbe kergeti. A saját világába pedig kénytelen napi 24 órában az iskolai egyenruhát hordani. Öltözéke elengedhetetlen kiegészítője a kardja. Mivel ő nem tartózkodott testvéreivel mikor a Mikulástól ajándékot kaptak így neki nincs azokhoz fogható ajándéka. Mégis a kardja mely annyiszor megvédte már életét mindig vele van.

Jellem: Bonyolult jellemnek tűnik. Valójában ez ebben a formában nem teljesen igaz. Csupán elismerésre vágyik. Folyton Peter és Susan árnyékában kellett élnie ezért epekedve sóvárogva kívánja a személyére irányuló elismerést és megbecsülést. Mikor először lépte át Narnia küszöbét, alig mert hinni a szemének, főleg mert saját bőrén tapasztalhatta, hogy nála fiatalabb húgának igaza volt. Ezért is hazudtolta meg Lucy állítását mikor a lányka a testvéreinek újságolta nagy felfedezését. Jadis kastélyában töltött fogsága és Aslan iránti hűsége azonban alapjaiban formálta át Edmund jellemét. Már nem a saját fölénye volt az első számú célja hanem Narnia sorsa. Míg királyként uralkodott sikerült teljesen túltennie magát régi énjén és egy új Edmund született újjá, mint Narnia nagy királya. Második visszatérésénél persze a régi sebek ismét felszakadtak, de már korántsem annyira mélyen és fájóan. Kedves, önzetlen, találékony férfi lett belőle. Életét áldozná a testvéreiért és persze Aslanért. Vágyja az elismerést, ez a későbbiekben is megmaradt benne. Szeret ő lenni az „agy” a többiek között ötleteivel. Kalandvágyó és forrófejű mely olykor meggondolatlansággal párosul. Tisztelettudó és igazságos.

Élettörténet: A mi világunkban látja meg a napvilágot a két világháború közötti időkben. Apja katona. Négy testvére születik. A legidősebb Peter, utána Susan és Edmund születése után egy évvel megszületik kishúga Lucy. Kiskora óta a fivére árnyékában él, ami kihat jellemfejlődésére. Nem jeleskedik sem a sportban sem a tanulmányokban. A II. Világháború kitörésekor az apja bevonul és, hogy védje, őket anyjuk vidékre küldi gyermekeit egy idő professzorhoz, hogy távol tartsa őket a háború szörnyűségeitől. Kirke professzornál azonban teljesen megváltozik az életük. Bújócska közben húga Lucy talál egy mívesen faragott szekrényt mellyel egy másik világba lehet eljutni. Persze senki nem hisz a kislánynak pláne nem Edmund. Következő alkalommal azonban követve Lucy-t mégis Narnia havas tájain találja magát. Ahol is rögtön összefut a gonosz királynővel Jadissal, aki örök havat hozott Narniára. Persze karácsony nélkül. Mikor később mind a négy gyermek átjutott Narniába a királynő a jóslat beteljesülésétől rettegve üldözőbe vette őket. Edmunddal nem volt sok gondja, hiszen a fiú önként kereste fel a kastélyában. Mikor Peter és a lányok elérték Aslan táborát mentő egységet küldtek érte, akik kiszabadították testvérüket, aki immáron megbánva bűneit teljesen megújulva csatlakozott hozzájuk a királynő ellen. A végső csata során súlyos sebet kapott, de hála Lucy ellenszerének életben maradt és testvérei oldalán Narnia királyává koronázta őt Aslan. Neve pedig: Edmund az Igazságos! Több évtized uralkodás után, a csodaszarvas üldözése közben azonban váratlanul véget ért uralkodásuk és visszajutottak saját világukba. A háború befejeződése után a gyerekek, köztük is a legjobban Edmund nem találta helyét az emberek között. Kalandok után kutatva szívrepesve várta a pillanatot, hogy ismét Narniába kerülhessen. Mikor aztán másodszorra is sikerült átjutniuk az általuk oly jól ismert kedves világ csupán árnyéka volt önmagának mikor a telmarilok elfoglalták a trónt. Újabb veszélyes kalandok vártak rá és testvéreire, hogy segíthessenek Caspian hercegnek visszaszerezni a trónbitorló Miraztól a trónt. Éles eszének és találékonyságának nagy hasznát vették, hogy végül küldetésük siker koronázza. Útjuk végén Aslan magához hívatta Petert és Susant. Mivel ők már felnőttek nincs szükségük többé Narniára. Így nem térhetnek vissza többé. Edmund nagy örömére őt még nem fenyegette ez a veszély, így abban a hitben lépte át a fából lett portál kapuját, hogy hamarosan Lucyvel együtt alkalma lesz ismét visszatérni és utoljára segíteni szeretett Narniáján.

Hobby: kardvívás, hajózás, ötletelés, kalandozás

Foglalkozás: tanuló, Narniában király

Extrák: C. S Lewis : Narnia Krónikái*** Királyként a neve: Edmund az Igazságos.***Bírói feladatokat is ellát.***van egy elemlámpája amit Narniában hagyott a visszatérésükkor.***csillagjegye: Szűz***

Képinfo: deviantART - nem saját (http://)

Engedélyezve: 2013. 09. 20.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).