Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Axl D. Henderson
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Rauko

Kor: 49

Külső leírás: Fiatalon mindenki döglött utána. Nagy szoknyavadász volt, néha nem csak szoknyákat cserkészett be. Élvezte, hogy akkor még tejfölszőke haja, érett, de mégis szexi vonásai és hihetetlen-kék szemei mindenkiben kellemes érzéseket keltettek. Bőre még mindig sima, hiszen elég hiú ahhoz, hogy ránctanító krémeket használjon. Szerencséjére örökölte is. Bár a haja megőszült harminc éves korára, ráncai még mindig nincsenek. Édesanyjának ötvenöt évesen jelentek meg az első komolyabbak, ebben bízik ő maga is. Testalkatilag semmi gond nincs vele: 180 centi magas, izmos, de nem felfújt. Erős is, nem csak izmai vannak, ehhez még gyors is. Kora ellenére általában ő nyer a futó- és sprintversenyeken. Kínosan ügyel arra is, hogy kellemetlen szagok (például izzadtság) soha ne legyenek érezhetőek. Mindig kellemes, férfias parfümillat lengi körül. Ruhái nem a legutolsó divat szerintiek, de nem is észrevehető a lemaradása. Mindent összevetve közel ötven évesen is kifejezetten hiú, minden nap tesz azért, hogy ilyen dögös legyen ebben a korban is. Figyel az étkezésére, edz, és krémekkel is segíti a ráncok elkerülését.

Jellem: Komoly. Ez az egy szó jellemzi, hiszen tudja, hogy már nem fiatal, így nem is akar bohócot csinálni magából. Mindent komolyan vesz, mindenben megfontoltan dönt. Még csak abban is, hogy pontosan mit vegyen fel reggel. Indulás előtt három órával ébred, amiből csak másfél a reggeli futás, a többi a pepecselés. Nem mindegy semmi: a ruha, az illat, a haj… problémás alkat. Ha elindul, nem vezet veszélyesen. Betartja a szabályokat, nem lépi át a sebességhatárt, igazi példa az állampolgárok előtt. Amint beér a munkahelyére, mindent megtesz, hogy nem maradjon utána lezáratlan ügy, neki minden egyformán fontos. A bolti lopás és a terrortámadás is. Nem elnéző, sosem értette meg, hogy miért vetemedik valaki bűnözésre, hiszen ő maga sosem tett ilyesmit. Szigorú, kemény modora hírhedt a fiatalabb zsaruk között, de akit mellé osztanak be tanulni, az egy életre elleshet minden praktikát, amivel remek lehet a munkájában. Nem szívesen segít akárkinek, ha valakit hivatalból kell pátyolgatnia az viszont oké. Magától viszont sosem ad tanácsokat, nem segít, nem is szívesen beszél fiatal kollégákkal. Van benne egy érdekes kisebbségi komplexus amiatt, hogy öregszik. Úgy érzi, mindenki rajta röhög, ha fiatal és ő maga a közelben van. Emiatt viszont nem tör ki, nincsenek dühkezelési problémái. Testedzés közben megtanulta levezetni a feszültséget. Szerelemben nem hisz, soha nem is hitt, és saját bevallása szerint nem is fog. Nem aszexuális, de belegondolni sem akar, hogy mikor volt utoljára testi kapcsolata.

Élettörténet: Átlagos családban született. Édesanyja háztartásbeli, édesapja pedig szintén rendőr volt. Elég hosszú ideig úgy tűnt, hogy egyke lesz, de amikor már minden remény veszve volt, megfogant kisöccse. Aki tényleg az öccse, hiszen húsz évvel fiatalabb nála. Imádják egymást, ez tény. Axl volt az első, aki tudta, hogy öccse meleg, és öccsét kísérte, mikor először férfival volt. Mire önmaga is ráébredhetett volna, hogy biszexuális, már mindegy volt, hiszen negyvenöt évesen megfogadta, hogy soha többé nem létesít szexuális kapcsolatot senkivel. Ennyi időt adott magának, és elhatározta, hogyha eddig nem találta meg az igazit, akkor nem is fogja keresni és esélyt sem ad neki a felbukkanásra. Öccse, Josh nem nézi jó szemmel bátyja önmegtartóztatását, de nem ad neki tanácsot, hiszen Axl sosem kért tanácsot senkitől. Ha kapott, nem hálálkodott érte, sőt… Úgy érzi, a munkájában elért sikerei elegek. Alx-nek viszont van egy fia. Nem közösült a fiú édesanyjával, hanem egy spermabankon keresztül történt a fogantatás. Amikor fia húsz esztendős lett, ez előtt négy évvel (igen, amikor Axl eldöntötte, hogy nincs több szex és párkapcsolat), megkereste biológiai apját. Anyja nem sokkal később meghalt egy autóbalesetben, de Max nem akart édesapjához költözni, így nem is tette, ám nagyon jó a viszony kettőjük között. Alx szülei már nem élnek, édesanyja hat éve halt meg rákban, édesapja négy éve, szívrohamban. Azóta Max és Josh a családja.

Hobby: Edzés, család

Foglalkozás: Nyomozó

Extrák: Remekül bánik a lőfegyverekkel. Kifejezetten küzdősportokban nem jó, ő csak üt és rúg - de általában eredményesen. *** Nem prűd, nem régimódi típus. ***Klasszikus zene kedvelő, imád magának főzni, specialitása a tejszínes csirkemell. *** Nem szeretne háziállatot, de egy kismacska nem jönne rosszul, viszont nem akar magának venni…*** Imádja a gyertyákat, mindenhol tele van vele pakolva a lakása. *** Elképzelt egy romantikus estét, de sajnos soha nem sikerült addig eljutnia egy partnerével sem, így ez megmaradt neki talonba. Pedig… *** Teljes neve: Axl Don Henderson *** Laurentnek seme, NEM JÁTÉKOS KARAKTER. ***

Képinfo: Nem saját, csak illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2018. 01. 01.
2019. 03. 02.

Módosítva: 2019. 01. 30. 00:54:38
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).