Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Rodrigo Moreno
Kategória: Hentai
Feltöltő: Arasa

Kor: 34

Külső leírás: Sármos borostás arca azonnal szembe ötlik, pontosan, mint ahogy nem hétköznapi stílusa. Bizonyos helyeken a megjelenése az 1800-as évekre hajaz, amit hajhordási stílusa szorgosan alá is támaszt. Kusza szemöldöke alatt csodás aranybarna szempár lakozik mellyel átható pillantást képes küldeni partnerei felé. Pajeszát meghagyta, ami tökéletesen kiegészíti bajszát, szakállát és félhosszúra hagyott rakoncátlanul hullámos őszes tincseit. Haja eredetileg csoki barna, amibe a stressztől és a munkától fiatal kora ellenére őszes szálak keveredtek. Alkata erős, kisugárzása megnyerő. Nem kifejezetten sportos vagy erős, de nem kell attól tartani, hogy a ruha alatt pocakot eresztett volna. Kellemesen érzi magát a bőrébe megerőltető edzés nélkül. Kezei erősek és kissé csontosak. Öltözéke alkalomtól változik. A már említett kor öltözéke mellett öltönyimádó. Lakkcipő, ing, nyakkendő. Otthon viszont él hal a melegítő nadrág és egyszerű fehér pólókért.

Jellem: Igazi gentleman. Ritka manapság, mint a fehér holló őt mégis ilyennek nevelték, amire rendkívül büszke. Szeret a társaság szíve lelke lenni, amiért mindent meg is tesz. Előzékeny a nőkkel szemben, udvarias és remek társalkodó partner. Rendkívül művelt ember így akármennyire szeret cseverészni, csak bizonyos társalkodó kör, képes felvenni vele a fonalat, hogy értelmes beszélgetést folytathassanak. „A mosolya a védjegye” – mondják rá barátai ismerősei. Így szereti mindig a boldog kiegyensúlyozott ismerős benyomását kelteni. Módszerével képes a boldogság álarcát felölteni, hogy senki ne tudja és lássa, ha bánata van. Nehéz kihozni a sodrából, birkatürelemmel viseltet minden próbálkozó iránt. Emellett pedig ha mégis felbosszantják, nem kiabál, még a hangját sem emeli fel… csendben nyugodt hangon beszél, amolyan „csendes gyilkos”. Rajong a szeretteiért.

Élettörténet: Történész édesapa és művész édesanya gyermekeként látta meg a napvilágot egy gyönyörű márciusi napon. Apja gyakran volt távol kutató munkái miatt, ám anyja minden idejét fiának szentelte. Születése után két évvel mégis született egy testvére, pontosabban egy hugicája, akiért a mai napig rajong. Vallásos gimnáziumba járt, tekintve apja rendkívüli vallásosságát. A jogi egyetemre jelentkezett, de oda nem vették fel így bölcsész lett ahol magyar és történelem mellett sok szerepet vállalt a kar újságjának szerkesztésében is. Tanárai közül páran azonnal felfigyeltek írói tehetségére és versenyekre, pályázatokra ösztönözték a fiút. Az egyetem alatt elkezdett írni egy könyvet a Sherlock Holmeshoz hasonló történetközponttal. Saját karaktert alkotott és csavart egyet a világon, amikor női főszereplő karaktert alkotott. Három évig sorra minden kiadó visszadobta a munkáját, de nem adta fel, többek között húgának köszönhetően és végül egy kisebb kiadó elvállalta, hogy kiadják a könyvét. Akkora sikert aratott a fiatalság körében, hogy azonnal szerződtetni akarták, ám neme mondott és saját kiadót alapított majd belevetette magát a könyvírásba. Főleg a fiatalabb huszonéves korosztály nagy kedvence lett. Megalkotott egy kém karaktert remek világgal, izgalmas storykkal, amiből terve szerint 3 részes trilógiát szeretne csinálni. Jelenleg a második könyv kiadása után ül a kezdés fölött, ami nem jön. Filmbe illő élete azonban mégsem teljesen tökéletes. Egy évvel ezelőtt egy daganatot találtak a tüdeje mellett. Az orvosok tüdőrákot állapítottak meg nála. A sors iróniája, hogy Rodrigez nem dohányzik. Egyelőre nem súlyos a dolog, de bármikor rosszindulatúvá válhat a daganat akkor viszont nincs megállás. A rák lehetősége okozta sokk komolyan károsította Rodrigez életét. Depresszióba esett, amelyből csak erős gyógyszerekkel képes kilábalni, de legalább is visszaszorítani. Ám a gyógyszerek hatására nő a rák rosszindulatúvá válásának lehetősége. A depressziók okozta rosszkedvébe írásmódja is átalakult, több lett a drámai, és a lírai alkotása.

Hobby: írás, olvasás, forró kávé pokróc és egy jó film.

Foglalkozás: író, történész, irodalmár

Extrák: Imádja a kávét***kedvenc történeti kora a görögök***kedvenc történeti alakja Napoleon***szeret zongorázni***van egy macskája***imádja Párizst ősszel.

Képinfo: deviantART - nem saját (http://)

Engedélyezve: 2013. 09. 15.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).