Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Belle (a Szépség)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Arasa

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Szíved mélységébe látó gyönyörű türkizkék szempárral, pici orral és telt ajkakkal áldotta meg a sors. Haja hosszan, hullámosan omlik vállaira. Termete alacsony, nőies, kecses. Nem lehet több 160cm-nél. A saját világában rangjához méltó ruhákat hord. Kedvence egy sárga oldal-vállpántos földig érő ruha, melyhez ízléses vékony aranyláncot hord. Storybrookban viszont kellemes színes szoknyákat harisnyával és blúzzal kiegészülve. Ezek mellé pedig elengedhetetlenek a magas sarkú cipellők. Általában valamilyen könyv társaságában található meg tekintve mennyire szeret olvasni.

Jellem: Belle egy végtelenül kedves jóakaró teremtés. A légynek sem tudna ártani. Legjobb tulajdonsága, hogy minden erejével a jót keresi az emberekben. Önfeláldozó, segítségteljes. Kissé bátortalan ám természetét mindenki hamar megkedveli és a szívébe zárja. Storybrookban Piroskában talál megértő barátnőre, akihez fordulhat, ha baj van. Itt eleinte elveszettnek tűnik, de hamar beilleszkedik és felveszi az élet ritmusát. Saját világában kis naivság is felfedezhető természetében, ami sokszor tévútra csalja. Mikor emlékeit módosítja Regina Lacey ként mintha kicserélték volna. A lány, aki addig csendes visszahúzódó volt most igazi bestiává válik. A benne szunnyadó szörny a felszínre tör. Alkohol, játékterem, erőszak, ami meghatározza az életét. Egy ember van, akihez feltétel nélkül ragaszkodik és az Rumplestiltskin. Egyedül Belle képes előhívni a jó oldalát megnyerő természetének hála.

Élettörténet: Belle édesapja Moe French, aki nem mellesleg király és Belle az egyetlen lánya. Királyságát veszély fenyegeti és egyetlen esélye, ha alkut köt Rumplestilstkinnel. Ám minden varázslatnak ára van. És a királyságért kért ár a legsúlyosabb Moe király számára. Az ár a saját lánya. Belle önként vonul Rumple szolgálatába, hogy bátorságát bizonyíthassa. Mint később fény derül múltjára Belle volt az, aki megmentette Ferenc herceg életét, aki így Milánnal a szép Aurora keresésére indulhatott. Belle Rumple kastélyában szobalányoskodik, felszolgál, takarít, egyéb munkákat végez. Egyszer véletlenül kicsorbít egy csészét, amihez később Rumple rettentően ragaszkodik. Egyik nap a függönyök porolása és leszedése közben Belle megbillen a létrával és egyenesen Rumple karjaiba zuhan. Akkor valami elkezdődött mindkettőjükben. Ám mikor Rumple kimenőt ad Bellenek az találkozik a Gonosz királynővel, aki ráveszi, hogy csókolja meg a szörnyet, hogy elveszítse hatalmát az igaz csók erejétől. Mikor Rumplestiltskin rájön, a cselre elküldi Bellet vissza a királyságba ám a királynő elfogja és tömlöcbe veti, Rumplenek pedig azt hazudja, hogy kedvese meghalt. Storybrookban persze Belle nem emlékszik az átok alatt semmire és a királynő átka miatt egy elmegyógyintézetbe van bezárva mindaddig, míg Jefferson ki nem szabadítja csak, hogy borsot törjön a királynő orra alá. Mikor az átok megtörik, eszébe jutnak az emlékek és az érzései Rumple… vagyis immár Mr. Gold iránt. Állást talál és ő lesz Storybrook könyvtárosa. Ám mikor kiderül, hogy a városvonalat nem lehet átlépni különben minden emléket, elvesztenek, baleset történik Bellel amint Mr. Goldot kíséri. Átesik a vonalon és mindent elfelejt. Kórházba kerül, ahol Regina ismét átkot bocsájt rá. Új emlékeket ad Bellenek aki immáron Lacey és a teljes természete átalakul. Mr. Goldnak kemény erőfeszítésbe telik mire sikerül így is elnyernie a szívét, de végül sikert arat. Lacey később visszanyeri eredeti emlékeit, hogy újra Belle lehessen, és nyomban elveszítse szerelmét aki Sohaországba utazik unokája megmentésére. Belle eközben otthon marad Storybrookban.

Hobby: olvasás, a könyvek

Foglalkozás: könyvtáros, eredeti életében hercegnő

Extrák: Odette Beane – Reawakened c. regénye, mely a Once Upon a Time c. sorozat alapján készült***Amikor a gonosz királynő módosította az emlékeit Lacey lett a neve.***él-hal a könyvekért***

Képinfo: deviantART - Jennyeight (http://)

Engedélyezve: 2013. 09. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).