Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dante Windsor
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Arasa

Kor: 24

Külső leírás: Mérhetetlen gőg és megvetés. Ha ajkai szólásra nyílnak csöpög az undor minden szavából. Megjelenése félelmet keltő és fenséges. Járása gyors, erőteljes. Alkata zömök. Minden porcikájából királyi fensőbbség árad. Szemei mélyen ülők, karikásak, alattuk vöröses a rengeteg olvasástól. Szemöldöke bozontos, égkék szemei vesébe látóak. Arca gúnyt sugároz, melyet előszeretettel használ a por nép fölött. Ajkai penge vékonyak. Testét vágások, hegek és rúnák fedik, melyeket anyja olvasott rá még kiskorában. Öltözéke elő kellő és ápolt. Imád páncélt viselni, mert férfias és kemény, tekintélyt kölcsönző. Emellett mindent szeret, ami vörös. Arca szögletes enyhén hosszúkás, orra horgas, álla hegyes. Páncélját és koronáját kedvenc és egyben címer állata a varjú ihlette. Megveti, a selymet viszont támogat minden szövetből és prémből készült holmit. Kedvence egy hegyi oroszlán bőréből készített palást. Nélkülözhetetlen kiegészítője a pallosa melyet csatákban használ, emellett ezzel fejezi le a halálra ítélteket.

Jellem: Jelleme összetett. Ám cseppnyi jóság vagy kegyelem sem szorult belé. A kegyetlenséget az anyatejjel szívta magába, a féktelen dühkitörések és állandó harag az évek alatt ragadt rá. „Véreskezű” mondják rá alattvalói, hiszen jelleme nem ismeri a könyörületességet. A legkisebb vétekért is halállal büntet minden férfit, nőt és gyermeket a birodalmában. A tudás és a tudni akarás mindazonáltal csillapíthatatlanul ott tombol benne. Nincsenek barátai, teljesen feleslegesek. Ezáltal senkiben nem bízik magán kívül. Úgy érzi csak ő elég intelligens és kifinomult, hogy bármit képes legyen tökéletesen orvosolni. Nehezen vagy szinte egyáltalán nem ismerkedik. A többi ember számára csak útban van. Terhek, akiket kénytelen elviselni. Ezzel ellentétben imádja az érzelemmentes együttléteket. A partner neme csöppet sem érdekli. Számára a lényeg a gyönyör elérésében lakozik. Kalandvágyó alkat, nem telik el hét vadászat nélkül és persze előszeretettel kezdeményez kisebb háborúkat.

Élettörténet: Május 4. A nap, amikor Egy zord hegyek közt megbúvó kis faluban éjjel kettőkor a világra jött Dante. Semmi pompa, semmi selyem, harsonák vagy szolgálók. Egy koszos kis vadászkunyhó, szegényes berendezés és a kívül tomboló késő tavaszi vihar. Apja egyszerű vadász volt, ám azon az éjszakán, amikor fia megszületett örökre eltávozott a végtelen vadászmezőkre. Rőzsét gyűjteni indult, hogy az újszülött meg ne fagyjon, de a tomboló vihar a fák között megbúvó három napja koplaló hatalmas termetű medvének kedvezett. Anyja már jócskán a korban járt mikor megszülte, ám azt csak kevesen, pontosabban csak a varjak tudták, hogy boszorkány, aki rendesen kikupálódott a metamorf mágiában. Sokszor megesett, hogy fiát napokra magára hagyta az erdőben egyedül, azzal a céllal, hogy megedződjék. Bármily kegyetlen taktikát választott is… célját elérte. Mikor Dante 16 éves lett beavatta az alakváltás mesterségébe. A fiú gyorsan tanult, mindössze egy év elegendő volt számára, hogy elsajátítsa a képességet. Ezek után gyakran öltötte magára a varjú gúnyáját, hogy szabadon szállhasson a végtelennek tűnő vadon fölött. Történt egyszer, hogy anyja hírét vette, a birodalom királya szörnyű beteg, ám nagy bánatára nem született örököse. Édesanyja fondorlatos mágiának köszönhetően egy gyönyörű ifjú hölgy alakját öltötte magára és meglátogatta a királyt. Furmányos eszének és fondorlatos beszédének hála a király nyomban belé szeretett és másnap meg is tartották az esküvőt. Így biztosította fia helyét a trón várományosaként. Két hónappal a történtek után a király hirtelen halálozott el. Trónját Dante ragadta magához, akit a nép, tekintve édesanyját kénytelen volt kikiáltani királynak. Onnantól kezdve állandóvá váltak a portyázások, a fenyegetettség az erőszak. Keménykezű király lett, aki nem vetette meg a tivornyákat és a véres háborúkat. Mindamellett rettegett egy esetleges lázadástól így személyi testőrséget hozott létre, akiket a legkiválóbb harcosokból szervezett. Titkuk, hogy nincsenek érzéseik.

Hobby: háború, sex

Foglalkozás: király

Extrák: Csillagjegye oroszlán***képes varjúvá alakulni***az emberek kivégzését saját maga önnön puszta kezével végzi.*** Hatalmas pallosa:Thaur, pengéje éjfekete.***szereti a vér ízét.***egy csatába megsebesült a bal szeme azóta minden újholdkor vért könnyezik.***kedvenc évszakja az ősz.

Képinfo: nem saját deviantART - yefumm (http://)

Engedélyezve: 2013. 08. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).