Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lukas Frethigman
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Lureka

Kor: 26

Külső leírás: Hosszú barna haját áltálában kibontva hordja. Csak a küldetésein és esetleg bálokon szokta hátrafogni. Nemesi vonásai jól láthatók, arca mégis finom vonású. Szakálla miatt általában idősebbnek hiszik koránál, de ez cseppet sem zavarja. Sőt néhány alkalommal direkt meg is növeszti, ha épp úgy kívánja a sors. Szürke szemei nagyon áthatóak, és szinte semmi sem kerüli el a figyelmét. Átlag magasságú, és szálkás izmai szinte minden ruhája alatt feltűnnek a kíváncsi szemeknek.

Jellem: Hihetetlenül képmutató. Magán kívül szinte senki mással nem törődik. Csak a pénz és a jó külső számít neki. Felszínes, arrogáns, kifejezetten kellemetlen személyiség. Sosem figyeli különösebben, hogy kit bánt meg és kivel, csupán a jó megjelenést figyeli, a „kellemes” rangjához illő társasággal. Tudja az udvar minden szabályát, az etikettet kívülről fújja és bókjaitól bárki a karjaiba olvad, mégsem testesíti meg az igazi szőke herceget. Ha nem követeli meg a helyzet, hogy az erkölcs hős lovagja legyen, akkor előbújik a nem törődöm, sivár férfi, akinek csak a pénz és az elismerő tekintet számít.

Élettörténet: Apja a sereg tábornoka, anyja egy gazdag család egyetlen lánya. Birtokaik hatalmasak, és a két szülő mindent megad gyermekeinek, amit pénzen meg lehet venni. Sosem szenvedett semmiből sem hiányt és nem is vágyott többre, annál, hogy gazdag legyen és felnézzenek rá Bátyával együtt katonának álltak, mivel apja akarata szerint és már kiskorában elkezdték a kiképzését. Mára a sereg egyik büszkesége, mivel a mindig az élén jár a harcokban és első aki küldetésekre jelentkezik. Bár senki sem tudja, de igazából csak azért csinálja, mert ilyenkor érzi, hogy él. Amikor pezseg a vére, a kardok csattogása közben… Ennek ellenére a bálokon minden nő szívét megszerzi és a legtöbbet adja nekik, annak ellenére, hogy egyikben sem lát többet, mint egy vastag pénzeszsákot. Sőt… igazából kifejezetten utálja az ízléstelen jópofizást, és színjátékot de.. ezt kell szeretnie.

Hobby: szex, ivás, szex…

Foglalkozás: katona

Extrák: A legtöbb fegyverrel jól bánik, de a kések és a kard a kedvenc fegyvere. *** Áltálában titkos küldetéseket kap, mert igen jól tud színészkedni, és mindenhol otthonosan mozog, de sehol sem érezte eddig magát igazán jól. Csupán azért vállalta el a számára kellemetlen feladatokat, hogy feljebb kerüljön a ranglistán. *** Egyetlen, de igen nagy titka, hogy inkább a férfiak érdeklik, ami a korban, nem igazán elfogadott. Társaival ettől függetlenül sokszor lejár bordélyokba, és felszed magának néhány örömlányt, mert muszáj. De igazán akkor érzi jól magát, amikor titokban elmegy és egy férfiú társaságában tölthet el, egy igen kellemes éjszakát…

Képinfo: Nem az én alkotásom, a képet csak illuszrációként alkalmazom (http://)

Engedélyezve: 2013. 08. 25.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).