Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Irie Bufrense Blanchard Yetta
Kategória: Yuri
Feltöltő: VsRealm

Kor: 26

Külső leírás: Hosszú, erős szálú, természetes szőke haját gyakorta a szabadságvágy hajtja: áll, amerre akar, de mindig gyönyörű. Magas és a vékonyabb nők számát gazdagítja. Élénkzöld szemei kirívóak, mégis tökéletes egységben gyönyörűséget alkotnak vékony ajkaival és pisze orrával a hosszúkás arcon. Bőre a hamvas fehérnél kicsit barnább, de csak pár árnyalattal, és ritkán lelhető fel pír a bársonyos pofiján. Keveset mosolyog és szúrós, szigorú szemekkel fürkészi a világot. Arany fülbevalót hord és néha pár karkötőt a bal kezén, de nem jellemzők rá az ékszerek. Ruhatárának legtöbb elemére szintúgy ráaggathatjuk az egyszerű jelzőt. Színei többnyire enyhék, s a legtöbb mintát kerülik az anyagok, azonban Irie ügyel arra, hogy mindig nőies maradjon.

Jellem: Kicsit mogorva, melankolikus és könnyet fordul gorombára a viselkedése. Ennek ellenére nem pesszimista és barátságtalan. Felszínes barátságait az egyetemről és a munkahelyeiről lassan elkoptatta, csupán páran maradtak mindmáig vele néha meglehetősen komor természete ellenére. Mindazonáltal nála reálisabban szemlélődő és igazmondóbb ember kevés van a világon. Igyekszik minden oldalról megvizsgálni a dolgokat, s, ha a véleményét kérik, igencsak aprólékosan elemzi ki a helyzetet. Nem kímél a beszélgetések során senkit. Amolyan radikálisan őszinte típus: kimondja, amire gondol. Tisztán és igazan. Bár nagy nehezen, de tiszteletben igyekszik tartani, ha valaki mégsem kíváncsi rá.

Élettörténet: Irie szülei kisvállalkozást futtattak, mikor a kislánnyal megáldotta őket a teremtő, azonban mikor a gyermek hat éves lett volna, az üzlet megbukott és a szülőket a maffia fenyegette. Hogy megvédjék, nevelőotthonba rakták lányukat. Kegyetlen, hierarchiaharcokkal és elnyomással teli évek alatt a tinédzserré cseperedő Irie megtanulta, miként maradhat sértetlen úgy, hogy ne kelljen másokat elnyomnia, ahogy őt elnyomták, majd, ahogy ő uralkodott az intézetben másokon. Még a Szent Mary otthon kötelékeiben érettségizett le és kezdett el egy sportszerboltban dolgozni. Onnan azonban hamar kipenderítették a tizenhét éves fiatalt regulázatlan modora miatt, így hát vissza kényszerült térni az őt addig sanyargató falak közé. Elvégzett egy bolti eladói kurzust és húsz éves kora óta a városi könyvtárban dolgozik. Bár sokszor lóg el hamarabb, sokkalta hosszabb ebédszünetekkel él és néha késik reggel, mégis megbecsült tagja a közösségnek; a törzsvásárlók és az alkalmazottak is megszerették a mai világban oly' ritka nyílt jellemét, s, hogy lustaságából adódóan minden problémát hamar, egyszerűen leleményesen old meg. Négy éve akkori barátai meggyőzték, hogy kísérje el őket kutyát választani. A tökéletes eb természetesen meglett. Iriet azonban annyira magával ragadta Chad, egy idősebb, bociszemű közép-ázsiai juhászkutya, hogy minden hétvégén három órás csatangolásra viszi egy közeli erdőbe. A menhelyről van egy nagy, lusta, utcai keverék macskája, Mr Bobek. Még hátulgombolós rosszcsontnövendék korában került hozzá, ám gazdája kissé henye volta átragadt rá is. Az az igazság Mr Bobeket illetően, hogy lány, de Irienak nem volt szíve átnevezni, miután örökbe fogadta. Azóta is együtt alszanak egy egyedi készítésű franciaágyban. Szerelmi élete, már, amit annak nevezünk, ég annyira sem vergődik, mint egy partra úszott bálna. Bár külső nyomásra szüzességét még az intézetben elvették, addig és onnantól sem erőltette az ilyen heves érzelmeket, nem is beszélve a rózsaszín köd okozta tompulásról. Két kapcsolata volt, ha lehet így mondani, s mindkettő egyszerre: nem arról volt szó, hogy nem szerette az egyiket, vagy kihasználta volna, csupán egyikőjük sem tudta vágyait kielégíteni külön-külön, viszont ketten együtt lehettek volna a tökéletes társ az akkor tizenkilenc éves lány számára. A három éves kapcsolatnak az vetett véget, hogy végül kibukott a turpisság. Bár Irie akkoriban sem volt felhőtlenül boldog, mégis sok átsírt éjszaka és több tucat elszívott cigi látta kárát az egyedüllétnek. Bár azóta letette a cigarettát, néha még mindig eszébe jutnak azok a "régi szép idők". Miután egyedül maradt, szociális életét igyekszik barátaiban kiteljesíteni, no meg Chad is ott van neki bármikor. két-háromhetente kimozdul társaságával a szórakozást ígérő éjszakába, de gyakran fut össze egy-egy ismerősével beszélgetni vagy meginni egy kávét.

Hobby: olvasás, kutyasétáltatás, internetezés, zenekeverés

Foglalkozás: könyvtárban raktáros

Extrák: -

Képinfo: Nem az én alkotásom, csupán illusztrációként szolgál. (http://)

Engedélyezve: 2013. 08. 22.

Módosítva: 2013. 11. 07. 13:11:29
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).