Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Faith Gwendolen Macer/Csontlány (Kitalált karakter)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: ~Emma Smith~

Kor: 24

Külső leírás: Tökéletesen barnított kreol bőre van, amely tapintásra felér a selyemmel. Egyetlen hiba vagy kivetnivaló sincs rajta. Lábai hosszúkásak, combjai izmosak, feneke kerek, hasa lapos és feszes, mellei formásak, nem mindig van szüksége melltartóra, mert szép tartású melle van. Egyszóval szemet gyönyörködtető teste van. Arc sem különb, hisz szép, nőies mégis megtartotta gyermeki ártatlanságát. Enyhén szeplős, mely csak rá tesz még egy lapáttal. Szemeit általában csak kihúzza szemceruzával és kicsit rak rá barna, piros, vörös vagy réz színű port. Csak ezeket használja, mivel ezek mennek a legjobban a szeméhez, amely barnán ragyog az arcán. Haja szintén barna, de világosabb szeménél és egészen a háta közepéig leér. Tépett haját ritkán köti össze, vagyis csak akkor, ha gyakorol, vagy ha főz. Ruhákban inkább a nőiesebb darabokat részesíti előnyben és jóformán csak ilyenek vannak a ruhatárában. Ékszert nem nagyon hord, kivéve a dögcédulákat, amik apja után maradtak rá.

Jellem: Ő temperamentumos, dinamikus lány, aki szinte alig fárad el egy egész napos edzést követően. Értelmes, akivel könnyen el lehet beszélgetni szinte bármiről. Kedves lány, aki képes lelket önteni beléd, ha a padlón vagy. Cselekedetei mindig nagyon határozottak, és ösztönösek, de ennek ellenére összeszedettek. Mindig törekszik célja elérésére, olykor azonban hiányzik belőle a kitartás. Vannak dolgok, amelyeket könnyen felad, bár egy kis unszolással rávehető a folytatásra. Állandóan mozgásban van, nem képes elviselni a tehetetlenséget, és az unalmat. Nem egy könnyen befolyásolható, makacsul kitart elképzelései mellett. Hatalmas öntudattal rendelkezik, mégis néha hiszékeny. Bármennyire is független, nem képes hosszútávon egyedül maradni, mert megőrül egyedül. Szüksége van egy megértő társra és a szenvedélyre. Ha megtalálja azt a személyt, akivel úgy érzi, hogy le tudja élni az életét, akkor kifejezetten hűséges, jó társ válik belőle.

Élettörténet: Egy sima, átlagos családba született. Az apuka katona, míg az anyuka szakácsnő volt. Egymásba szerettek, pár évig együtt éltek, majd összeházasodtak, és kilenc hónapra rá megszületett ő. A kis Gwen nyugodt, csendes lány volt. Mindig is szót fogadott a szüleinek és soha nem ellenkezett velük. Kiskorától fogva imádott táncolni, így be is íratták a szülei. Az iskolában mindig jó tanuló volt és sosem panaszkodott a tanulásra, vagy a fáradságra, teljesítette a feladatait, amit elvállalt. 16 évesen tudatosult benne, hogy mutáns, amikor megtudta apja halálának a hírét. Egy csatában esett el, de az egész századát megmentette, így kitüntették, amit a lánya vett át. Azóta keményen gyakorolt, és mostanra már mindkét képességét szinte tökéletesen uralja. Ahogy nagykorú lett, elköltözött és munkát keresett, hogy anyjának segítsen. Miután talált munkát, barátokra is szert tett. Mivel egyedi képességei vannak, sokan meg akarták szerezni, profin megtanulta, hogy védje meg magát.

Hobby: Képességei fejlesztése, táncolás minden mennyiségben és zenét hallgatni.

Foglalkozás: Táncos pincérnő

Extrák: Becenevei: Fae, Fay, Gwen. * Képességei: Talán ő a leg sokoldalúbb a mutánsok világában, de elsősorban telepata. Képes olvasni mások elméjében, látja a múltját az illetőnek tudja, kinek mennyi ideje van még vissza, de ezt soha senkinek sem mondja. Képes arra, hogy elaltassa azt, akit akar, erős, szinte áttörhetetlen hallucinációkat tud teremteni, elrejti magát, vagy a környezetét mások elől. És még sok más apró trükkre képes az elméjével. ~ Másodlagos képessége, hogy azt csinál a csontjaival, amit akar. Legfőbb technikái: pajzsként használja: egy olyan pajzsot von maga köré, ami áttörhetetlen és sebezhetetlen, viszont így mozgásképtelen. ° A liliomok tánca: módosítja a csontvázát és egy kis csontkardot hoz létre, ami mindent elvág, átvág. Használat után elég ahhoz a testrészhez érintenie, ahol megalkotta és felszívja a csontozata. ° A jázminok tánca: hosszú, vékony, de nagyon erős csont pengéket növeszt a térdeiből, könyökeiből, lapockáiból és a tenyereiből, így harcol az ellenfelével. Amikor végez, ezek visszahúzódnak. ° A vörös rózsa tánca: több csontot növeszt ki végig az egész testén, ahol csak szeretné, ezeknek a csont pengéknek a hossza és száma csak rajta múlik, hogy mennyi. Maximum csak 1 méterre tudja megnöveszteni, mert utána már túlságosan elvékonyodik és könnyebben törik. ° A kaktuszok tánca: képes kiemelni a teljes gerincoszlopát, és a helyére újat növeszt szinte azonnal. Képes úgy használni a gerincét, hogy különböző mérget termel a szervezete és átitatja vele az ostorszerű gerincét. Minden egyes csigolyán tüskék vannak, amelyekben a méreg van. Ha rá tekeri valakire, akkor abba az illetőbe ivódik be az egész gerince. Így teljesen meghal az illető. ° A cseresznyevirágok tánca: ha közelebb húzza az ostorral az ellenfelét, akkor egy hosszú, csontpengével átszúrja őt. A csontpengében szintén méreg van. ° Az éledő természet tánca: akkora teret képes gyakorlatilag csonterdővé változtatni, amekkorát akar. Ezek nagyon hegyesek, élesek és mérgezőek. Elég csak egy karcolás, és már halott vagy a méregtől. ° A csonttöréseket képes meggyógyítani egy érintéssel. Az ő csontjai szinte törhetetlenek, de ha el is törik, akkor majdnem azonnal összeforr. ~ Felismeri a mutánsokat, de nem tudja a képességüket. ~ Érzi, hogy mások mikor mondanak igazat, mikor hazudnak, mikor titkolnak valamit. Egyszóval megérzi az emberi viselkedést, így lehetetlen hazudni neki. * A mostani helye, ahol dolgozik, nappal pincérnő egészen estig, és mindig egy tánccal végez. Bár nem egy luxus helyen dolgozik, de ez a bár is tökéletesen megfelel neki. Ha éjszakázik, akkor általában többet van fent a színpadon, vagy a pulton, mint a pult mögött. * Képregény: Marvel Comics – X-men. * Foglalt.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2013. 08. 18.

Módosítva: 2016. 05. 24. 15:33:51
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).