Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Silas Gomold
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Arasa

Kor: 18

Külső leírás: Az ifjú Silas ereiben Mardekár Malazár vére csörgedezik, lévén a nagy múltú Gomold ház sarja. Nemesi származása kivetül megjelenésére is. Arca fensőbbséget és enyhe gőgöt sugároz. Szemei mélyen ülők, a rengeteg éjszakázástól karikásak, írisze sötétszürke, melyben semmilyen csillogás nem található. Tompán merednek céljaik felé. Bőre hófehér arca kissé beesett, alultápláltságot mutat. Szája kellemesen ívelt, enyhén cserepes. Szokása, hogy zavarában gyakran megnyalja. Haja középen elválasztott állkapocsig érő piszkos-fekete. Termete, járása erőt és nemességet sugároz. Magas 189 cm. Kisportolt, mégis inkább vékonynak mondaná egy vizslató tekintet. Ruhái gyakran múltidézőek, vasalt nadrág, Napóleon kora béli felöltő, gyakran hord sálat.

Jellem: Jelleme összetett, kiszámíthatatlan. Az egyik pillanatban kedves, udvarias a másikban pedig dühöngő őrült. Barátai nincsenek, igazából szüksége sincsen rájuk. Tisztelik társai. Imádja megfélemlíteni az embereket, saját évfolyam társai is rettegnek tőle. Csatlósokkal veteti magát körül, hogy ezzel is növelje tekintélyét. Megfontolt és céltudatos. Értelmes eszes srácnak ismeri minden tanára. Szavaival bármit el tud érni. Rengeteg embert tart sakkban köztük tanárokat is. Emellett ha értelmes emberrel kerül társaságba, képes nyitott érdeklődő is lenni, mint a kígyó így cserkészi be áldozatait.

Élettörténet: A tiszta-vérű Gomold családba született, egy mellékágon. Így rokoni szálak fűtik Voldemorthoz is, ám erről senki nem tud. Anyja a bájitalok nagyasszonya, apja a Gringotts bank szolgálatában külföldön keres ügyfeleket. Kiskorában apját keveset látta, így rendkívüli módon ragaszkodik édesanyjához, aki előszeretettel használja fiát bábként és szereti hátulról mozgatni a szálakat. Mikor Silas 16 éves lett anyja felkereste Voldemort Nagy Urat és felajánlotta a család szolgálatait. Silas megkapta a Sötét Jegyet. A Roxfortban természetesen a Mardekér házba került ahol remek kapcsolatra tett szert Perselus Piton professzorral, aki gyakran kéri ki anyja tanácsát egyes bájitalokhoz. Mindemellett Piton elhatározta, hogy megmenti Silast és a fiút igyekszik a jó oldalra csábítani. Silas gondolkodás módja és tehetsége messze túlszárnyalja társaiét, így koravénnek lehet őt mondani. Mindamellett utolsó éves a Roxfortban és már bárhol varázsolhat. Megveti a mugli ivadékokat.

Hobby: bájital készítés, kviddics,kígyók

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Silas anyjától kapott egy Kígyót akit Ango-nak nevezett el. Emellett van egy baglya is Sarda.*** Háza Kiddics csapatának kapitánya és fogó pozíciót tölt be.*** Tanulja az animágiát ám még nem tud átalakulni.***Patrónusa királykobra alakú.***Kedvenc órái: Bájitaltan, SVK és a Jóslástan.***Kiválóan ért a legilimenciához.*** pálcája: galagonya, főnixtoll, 12 hüvelyk.

Képinfo: deviantART (http://)

Engedélyezve: 2013. 08. 20.

Módosítva: 2013. 08. 18. 21:09:59
Módosította: Arasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).