Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Mihashi Ren
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: ef-chan

Kor: 16

Külső leírás: Világosbarna, rövid, kissé összevissza álló haja és hozzá hasonló, néha enyhén olajzöles beütéssel csillogó, de rendes napfénynél inkább szintén világosbarna szeme nem teszi túl észrevehetővé, maximum az a mérhetetlen önbizalomhiány és felesleges aggodalom, amely az arcára folyamatosan kiül. Nem túl magas, 165 centi, de még növésben van, valamennyit behozhat “lemaradásából” (főleg, hogy a japán átlaghoz képest nem áll rosszul), a súlya 50-53 kiló között mozog, mivel “sportember”, egy-egy meccs után akár 3 kilót is képes veszteni, amire ügyelnie is kell. Termetre mondhatni átlagos, nem kifejezetten erős fiú, igaz az izmai karban vannak tartva, de ez nem az a sport, ahol az ember feltétlen izompacsirta lesz, főleg nem középiskolában. Ruhái tekintetében is egészen hétköznapi, vagy az iskolai egyenruhájában, vagy a baseball egyenruhájában, vagy pedig valami teljesen átlagos, néha akár elnyűttnek is tűnő pólókban és nadrágokban mászkál.

Jellem: A viselkedése a külsejével ellentétben cseppet sem átlagos, mondhatni idegesítően szerencsétlen és önbizalomhiányos. Ez főleg a korábbi iskolájában elszenvedett frusztrációkból táplálkozik, és bár sokat fejlődik az anime során, bizonyos dolgait csak nagyon nehezen képes kinőni, és a többiek állandóan attól féltik, hogy a valami nem jól sül el, megtörik. Valójában annak ellenére, hogy nem nagyon hiszi, hogy magától ér valamit, erős egyéniség, mert a sok kudarc ellenére, mikor más már ép eszével nemhogy abbahagyta volna, egyenesen meg is utálta volna a baseballt és a dobó pozícióját, ő ragaszkodik hozzá, és el sem tudja képzelni azt, hogy más legyen, hogy mást sportoljon, vagy más célt tűzzön ki a szabadideje eltöltésére. Az esze járását tekintve roppant egyszerű srác, hacsak nem olyasvalakiről van szó, akinél tart attól, hogy megutálja, emiatt a csapatával szemben kifejezetten idegesen és feszélyezetten tud viselkedni, és minden egyes pozitív gesztust, amit kap a srácoktól, és nekik teljesen átlagos, sőt, megszokott valami, számára felér egy mennyországban eltöltött pillanattal, s általában minden ilyen gesztust megelőzi az idegesség: vajon mi takarhat tőle a másik, talán magára haragította, talán megharagszik rá stb. A leginkább arra igyekszik vigyázni, hogy Abe, a csapat fogója ne csalódjon benne, és ezért igyekszik mindent megtenni, még ha sokszor saját maga szerencsétlenségét is le kell győznie, mint akadályozó tényező, emiatt. Abét egyébként kissé talán idolizálta is magában, lenyűgözőnek tartja a srácot, akinek a jeleivel és irányításával valóban jó dobónak érzi magát egy kis túlzással, de tényleg nagyon fontos számára a másik mágikusnak vélt irányítása és az, hogy elfogadja. Ebből egyenesen következik, hogy a fiú társaságában képes a leginkább görcsös lenni, és a legtöbb baromságot és furcsaságot elkövetni, amit csak elkövethet.

Élettörténet: SPOILER! Mihashi szerető családba született, bár fura viszonyok között éltek, mivel a szülei úgy házasodtak össze, hogy elszöktek otthonról, így egy ideig egy nem túl szép lakótelepen éltek, már itt megkedvelte a baseballt, amit a többi gyerekkel játszhatott. Félénk, de jókedélyű gyermek volt. Később a család nagyjából helyrerázódott, és Mihashi már a Mihoshiban kezdhette meg alsó-középiskolai tanulmányait, ahol a nagyapja volt az igazgató. Csatlakozott az itteni baseball csapathoz, és hamarosan a csapat 1-es mezszámú dobó ászává választotta az edző. Csapattársai azonban nem fogadták el ezt a tényt, mert sokkal jobbnak tartották a második számú dobót, Kanou-t, és ezt éreztették is Mihashival, akiről azt tartották, hogy csak azért emelték ki, mert protekciós. Mihashi annak ellenére, hogy a csapatban voltaképp ellehetetlenedett, mint dobó, nem volt képes feladni a pozícióját, ragaszkodott a dobó dombjához így a demotiválódó csapat sorra vesztett el minden mérkőzést. Mihashi tulajdonképpen utálta magát makacssága miatt, de számára olyan vonzóerőt jelent a dobók dombja, hogy egyszerűen minden megaláztatás ellenére képtelen volt tőle elszakadni. A felső-középiskolát azonban pont emiatt máshol kezdte. Elmenekült a Mihoshiból, és megfogadta, hogy többet nem rontja el mások baseball-örömét, és nem csatlakozik semmiféle csapathoz. A Nishiurába jelentkezett, ahol valóban nem volt addig az évig baseball csapat, így minden bizonnyal komolyan gondolta eme elhatározását, azonban az első napján belebotlott a rámenős Momoe-sanba, aki elhatározta, hogy megalapítja a baseball csapatot, és nőként ő lesz az edző - mellesleg igen tehetséges és elkötelezett edző - és berángatja a szerencsétlen srácot a pályára. Mihashi itt hamar elszólja magát megilletődöttségében, hogy dobó volt korábban. Innentől kezdve nem volt visszaút, mivel más nem jelentkezett, aki valaha is dobó lett volna, arra eszmélhet, hogy máris kinevezték dobónak, és arra kérik, dobjon, hagy nézzék meg, mire is képes. Ezen a ponton nagy nehezen kiböki, hogy nem túl jó, és hogy korábban csak azért volt favorit, mert protekciója volt, de a többieket ez annyira nem érdekli, Abe, a csapat fogója ragaszkodik hozzá, hogy mutassa meg, mire képes, és az, hogy képes ismét felállni a dobó helyére, megpecsételi sorsát, de ezúttal talán élete legjobb dolga történik vele.

Hobby: baseball, azon belül is a dobó pozíciója körül forog állandóan minden gondolata

Foglalkozás: középiskolai tanuló

Extrák: Dobó, mezszáma: 1, vércsoport: AB, dobáskor jobbkezes, ütéskor viszont balkezes. * Nem túl eszes, a jegyei mondhatni katasztrofálisak* Fél a kutyáktól* Kiváló labdakontrollal rendelkezik, amelynek egyediségét fel sem képes igazán fogni, hiszen sosem kapott rendes edzést, otthon gyakorolt. A “dobómezőt” kilenc részre képes bontani képzeletben, és aszerint dob.* A dobóstílusa, pont az edzetlensége miatt, szintén elég egyedi, gyors labdája kissé megtörik, nem egyenes vonalban érkezik - emiatt nem is kifejezetten gyors labda hivatalosan, hanem tört labda, amitől olyan, mintha az lebegne, és egyszerűen megfejthetetlen az ütő számára, hova is kellene célozzon az ütővel, hogy eltalálja a labdát. Persze ez az ütés is kiismerhető, de mivel Mihashinak két ilyen fura dobása is van, jól taktikázva már ki lehet húzni egy meccset vele, persze emellett igyekeznek fejleszteni is, hiszen mindenki tudja, hogy akadhat olyan, amikor ez már kevés lesz.* Imád enni* Jó viszonyt ápol unokatestvérével, Rurival, és a Mihoshi elleni meccs után feleleveníti a kapcsolatát a korábbi másoddobóval, Kanou-val is, aki egyébként mindig is elismerte kivételes tehetségét. Őt egyébként gyerekkora óta ismeri, és Shuu-channak hívja. *Anime/manga: Ookiku furikabutte * Senpai Abe Takaya nevű karaktere mellé.

Képinfo: animéből, és a Pash! című japán magazin címlapfotója egyébként. (http://)

Engedélyezve: 2013. 08. 14.
2022. 06. 11.

Módosítva: 2022. 06. 11. 18:58:45
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).