Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hanna Elizabeth Jo Bonneville/Másoló (kitalált karakter)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: ~Emma Smith~

Kor: 17

Külső leírás: Bár 17 éves, sokkal többnek néz ki, így simán a 20-at is rá mondják. Persze ő jól érzi így magát. Magasságra az átlag lányoknál kicsit magasabb, úgy 180-an centi. De ahhoz képest, nagyon is formás és jól néz ki. Nagyon nőies, bár melleivel annyira nincs megelégedve. Szerinte lehetnének nagyobbak is, bár még ő sem tudja. Egyszer azt akarja, máskor pedig nem. Mindig változik a véleménye erről a témáról. Arca is nőies, bár kissé hegyesebb az álla. Orra kissé hosszúkás, de nem feltűnően. Szája kellemesen vastag és szereti halványabb rúzsokkal kihangsúlyozni. Szemei sárgás-barnák, de különlegesen szépek. Dús, enyhén hullámos, szőkés-barna haja van, melybe egy-két sötétebb barna tincs is van. Mindig kiengedve hordja, sohasem köti össze, még ha sportol, akkor sem. Ruháiban inkább a kissé vadabb stílust szereti, ami a bőr cuccokban ki is merül. Szereti a 70-es, 80-as évek divatját, és különösen a hosszított derekú nadrágokat és szoknyákat. Felsőkben inkább a kissé kivágottabb darabokat szereti, de a szolidabb felsőket is felveszi. Imádja a farmer cuccokat és a motoros kabátokat.

Jellem: Általában a pillanatnyi hangulat hatására cselekszik, ezért tettei nem következetesek, és gyakran kiszámíthatatlanok. Azonban képes összeszedetten gondolkozni, ha előtte leordítják a fejét és tudatosul benne, hogy komoly a helyzet. Nagyon tehetséges, és saját szorgalmának köszönhetően kiváló eredményeket képes elérni. Ennek ellenére önmagával sokszor elégedetlen, és ez könnyen önsajnálkozásba megy át. Fantáziája igen gazdag, az örökös álmodozás jellemzi mindennapjait. Könnyen befolyásolható, és alkalmazkodóképessége nem ismer határokat. Ha akadály kerül elé, akkor megpróbálja megoldani és leküzdeni, de ha nem sikerül, akkor sem hátrál meg. Nagyon sokszor szerencsésen kerül ki a konfliktushelyzetekből. Önfeláldozósága nem ismer határokat, az emberekhez általában megértéssel és szeretettel közeledik. Ha sérelem éri, könnyen válhat depresszióssá. Párjához hűséges, és a rajongásig képes szeretni mindaddig, amíg érzi, hogy viszontszeretik.

Élettörténet: Egy mutáns… bizony egy mutáns és egy ember gyermeke. Édesanyja egyetemi tanár, apja pedig egy mutáns volt. Így Hanna egy második generációs mutáns gyerek, de apja elhagyta anyját, amikor az várandós volt. Valószínű, hogy azóta már meghalt, mert csak a tovább örökítésről akart gondoskodni. Miután megszületett a kislány, édesanyja a nagyanyja után keresztelte el, és a saját vezetéknevét adta neki. Gyerekkorában vásott egy kis lurkó volt, mert mindig csak rosszat csinált. Sokszor keveredett bajba, és sosem ment haza tiszta ruhában. Édesanyja kénytelen volt kitalálni valamit, hogy lekösse lánya felesleges energiáit. A küzdősport mellett döntött, és be is íratta azonnal. Sikere lett, ugyanis az iskola mellett a sport miatt nem maradt több energiája semmi másra. Ahogy cseperedett, úgy lett egyre szebb és figyelemre méltóbb. Sok versenyt nyert már, de nem ezzel akar foglalkozni. Még nem tudja, hogy mivel, de egy elég erős gimnáziumba jár, ahol most járja a harmadik évfolyamot.

Hobby: Harcművészetek, futás, sportolás, zenehallgatás.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Képessége: a másolás. Ha lát egy mutánst, rögtön tudja a képességét, és lemásolja azt. A saját erejéhez mérten átalakítja, és magához igazítva használja csak. Képes egyszerre több lemásolt mutáns képességét használni, és akit már egyszer lemásolt, azt a képességet bármikor előhívhatja. Valamint, képes a lemásolt mutánsok erejét tovább fejleszteni még akkor is, ha a lemásolt személy nem is tudta olyan szinten használni a képességét. Külsőre is le tudja másolni a mutánst, ha szokatlan a külseje. Egyedül az alakváltó képességét nem tudja másolni, de felismeri az olyan mutánst. * Még nincs tisztában azzal, hogy mutáns. * A liliom és a jázmin a kedvenc virága. * Kedvenc színei a zöld és az ibolya lila. * Imádja a korallokat és a zafírt. * Szerencseköve az ametiszt. * Kedvenc bolygója a Jupiter. * Kedvenc italai a tej, tea, különböző gyümölcslevek. Ha rossz kedve van, mindig megiszik egy mézkaramellás-fahéjas tejet. * Képregény: Marvel Comics - X-men. * Foglalt!

Képinfo: Nem az enyém, csupán illusztrációként használom. (http://)

Engedélyezve: 2013. 08. 13.

Módosítva: 2016. 05. 24. 15:34:19
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).