Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Ezreal
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: ef-chan

Kor: 20 (nincs hivatalos adat)

Külső leírás: Szőke, rövid, csapzott üstöke és kék szemei számítanak védjegyének, na meg a harc során feltűnő, a kesztyűje körül manifesztálódó mágikus energiából álló íja. Alapöltözéke általában valami sötétebb, általában sötétkék nadrágból, hozzá tartozó felsőből, egy vagány és legfőképp tartós bőrövből, és egy poncsóra emlékeztető felsőből áll, amihez szintén kényelmes és strapabíró bakancs dukál. Emellett a feje tetejére húzva visel egy pilótákéhoz hasonló szemüveget is, úgynevezett google-t. Akad nála általában táska is, benne egy rakat kütyü, persze olyanok, amik nem nehezek és legfőképp nem pótolhatatlanok, mert a táskáját hajlamos legányni magáról, ha valahol nem fér át, nem az lesz az a dolog, ami visszatartja a felfedezéstől, az biztos.

Jellem: Kalandvágyából már kitalálható, hogy nyughatatlan, örökmozgó, kíváncsi személyiség, akit nem tarthat vissza semmi az újabb és újabb kalandoktól, felfedezésektől. Szereti a régészetet, imádja az olyan dolgokat, amelyeknek végül múzeumban lesz a helyük, különösen ha azok valami egyedi ritkaságok. Igen nagyszájú és az egója hatalmas, kedvenc sértegetése, hogy: Az életkorom meghaladja az IQ-dat. Alapvetően van is mire egósnak lennie, hiszen mindig is tehetségéből és képességeiből élt, azok tették azzá, aki ma lehet, és ezek a képességek még sosem hagyták cserben. Rendkívül intelligens, mondhatni igazi zseni, az iskolát már korán és jelesre végezte el, és ahogy az élettörténetéből kiderül, nyolc évesen már kiváló minőségű térképet készített lakóvárosa csatornarendszeréről. Egyéb megnyilvánulásaiban is tipikusan az a nagymellényű kalandor, szeret kérkedni is akár történeteivel, nem törődik sokat a holnappal, sokkal többre tart egy újabb felfedeznivalóról elejtett félmondatot, mint bármi mást, könnyen szóba elegyedik másokkal, és kifejezetten megnyerő, ha kell, bármilyen információt megszerez anélkül, hogy erőszakhoz kellene folyamodnia, nagydumás, szeret szórakozni, élvezni az életet, de ugyanakkor elég munkamániásnak is nevezhető, hiszen folyton-folyvást az újabb és újabb kalandokat hajkurássza - komolyan, még csajozni sem csajozik ennyit egyik Don Huan vagy Casanova se, mint amennyi régészeti kalandon ő már túl van. Ritkán komor, akkor is körülbelül akkor, ha “elveszik” a kedvenc játékát, legújabb felfedezését, és kifejezetten öl, ha valaki kárt tesz valami ilyesmiben, ezen kívül kötélből vannak az idegei, és kreatívan kimászik bármilyen szorult helyzetből, mondhatni jelszava lehetne, hogy csak vagányan és kreatívan.

Élettörténet: Ezreal a valorani Piltoverben született a mágikus erő ajándékával és még annál is hatalmasabb vándorlási hajlammal. Mondhatni mehetnékje van, és sosem bírt megmaradni a hátsó fertályán sehol, egyszerűen vonzzák a kalandok, a rejtélyek, az izgalmak. Nem csoda hát, ha maga a mágia és a tudományok tanulása és az iskola, a Yordle Akadémia sem tudta lekötni, ahova azért íratták, hogy kiváló, de legalább megfelelő tudással rendelkező techmaturgistát neveljenek belőle, cserében már nyolc évesen teljesen feltérképezte a Piltover földalatti csatornáit. Munkája annyira minőségi volt, hogy a város kormányzata megvette a térképet, és Piltover Felfedező Nagymestereként alkalmazták. Ez a momentum lényegében el is döntötte Ezreal sorsát, a misztikus tudományok helyett, amelyekben intelligenciájának köszönhetően egyébként nem teljesített rosszul, végleg a régészet felé fordult. Azóta sok kalandját jegyezték le romantikus történetek formájában. Egyik mostani kalandján azonban szembetalálkozott másik örökségével, mágikus erejével. Míg a Shurima sivatagban fedezte fel az ottani piramisokat, felfedezett egy hihetetlen erejű amulettet. Eltekintve puszta méreteitől - hiszen egy Ezrealnál bőven kétszer nagyobb lény számára készült láthatóan -, az amulett lehetővé teszi hordozója számára, hogy irányítsa és formázza a mágikus erőt - ha valamilyen mágikus forrás a közelben van. Így lehetővé vált Ezreal számára, hogy a mágia terén mutatott természetes tehetségét is megcsapolhassa, felhasználhassa anélkül, hogy bármilyen komolyabb erőfeszítést kellene tennie ennek érdekében, amely kétség kívül nagy haszon a tehetségét alapvetően eltékozló fiú számára. Hátránya viszont az amulettnek, hogy ismeretlen okokból az amulett varázslatra van hangolva. Mindenféle előjel nélkül a hős szerepében találhatja magát, ahogy ő fogalmaz: “hogy elszántan megoldjon néhány jelentéktelen, a világot is fenyegető konfliktust a Ligában. Ennek ellenére nem érzi nagy árnak, hogy néha megidéződik az Igazság Mezejére, hiszen azért a tudásért, amit szerezhet, ez csekély áldozat. Hiszen mint mondja: “Kis idő áll rendelkezésre arra, hogy a dohos köteteket tanulmányozd, mikor azzal vagy elfoglalva, hogy kúszol-mászol ott, ahonnan a dohos kötetek igazából származnak.

Hobby: minden, ami kaland és új felfedeznivaló

Foglalkozás: Piltover Felfedező Nagymestere, “mellékállásban” bajnok a Ligában

Extrák: A megszólalásaiból kikövetkeztethető, hogy nem kedveli a noxianiakat. * Valoren, és különösen Piltover a technológia egyik jelentős fellegvára, ahol rendelkezésre állnak a legújabb és legfrissebb fejlesztések, és nagyon sok az innováció, így Ezreal is rendelkezik pár olyan kütyüvel, amely a technológia alapján biztosít számára egy két trükköt abba a bizonyos tarsolyba. * Mágikus ereje viszonylag hamar regenerálódik * Képességei: az amuettnek köszönhetően képes a karjába egy energiaíjat varázsolni, amely segítségével mágikus energianyalábot lőhet ellenfeleire. Az essence flux nevű varázslattal képes energiahullámot generálni, ha azt ellenséges szándékkal teszi, akkor komoly sebesülést tud vele okozni, baráti szándékkal alkalmazva viszont képes megnövelni társai sebességét, erejét egy rövid időre., Megtévesztő támadásként használja azon képességét, hogy képes egyik helyről egy másikra teleportálni, így megjelenve egész hatásosan lehet hirtelen rajtaütést végezni. Legerősebb támadása, amelyhez rövid ideig tartó felkészülés kell, így ehhez meg kell teremteni a biztonságot, anélkül nagyon kockázatos, hogy tűzrakétákból álló zárótüzet képes megidézni és kilőni, letarolva maga előtt mindent. * Legaue of Legends egyik karaktere * Senpai Vladimir nevű karaktere mellé

Képinfo: fanart zerochanról, az alkotó Naguri (http://)

Engedélyezve: 2013. 08. 11.
2023. 01. 29.

Módosítva: 2023. 01. 29. 14:17:40
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).