Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Real Long
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Sarge666

Kor: 25

Külső leírás: Fekete haja absztrakt formákban omlik a vállaira. Sosem áll ugyanúgy, épp ahogy alvás közben összekócolódik úgy marad a következő alvásig, amit sapka segítségével takar el. Fehér bőre és halvány rózsaszín dús ajkai természetes szépségét hirdetik, lágy vonásokat kölcsönözve neki. Világítóan jégkék szemei viszont ezt az illúziót megtörve félelmet keltenek, akire ránéz, főleg ha ez a pillantás dühösre sikeredik. Átlagos magasságú, szálkásan rugalmas testalkatú, fekete ruháiban egy igazi halálangyal földre szállt mása.

Jellem: Végtelenségig kitartó és makacs. Amit egyszer eltervez azt bármi áron véghezviszi, ha egy dologra ráharap olyan akár egy veszett kutya, megragadj és nem ereszti többet. Éles szemű, mindig mindent a lehető legtöbb oldalról megvizsgál. Becsületes és tisztességes, sosem él vissza a hatalmával. Ezzel ellentétben ha az érdekei úgy kívánják a bűnözőkkel kivételt tesz, és előszeretettel él a megfélemlítés eszközével. A fellépés eléggé drasztikus, és kemény, nem ijed meg tőle ha be kell vernie pár arcot, vagy a fegyverét kell használnia. Ezzel is kompenzálja, hogy teljesen ember, semmilyen implant, sem robot technika nincs beleépítve a szervezetébe. Hideg, és szarkasztikus, nem bízik meg igazán senkiben magán kívül, egyenesen megmondja a véleményét tekintet nélkül arra ezzel mit okozhat. Mélyen elrejti magában az érzéseit, nem kötődik senkihez, nem enged magához senkit közel, így nincs gyenge pontja. Megszállottan a munkájának él.

Élettörténet: Rendezett körülmények között nőtt fel egykeként. Apja rendőr volt, anyja pedig androidok fejlesztésével és programozásával foglalkozott. Ő is rendőrként végzett, az apja nyomdokait követve nyomozó lett. Együtt nyomozott apjával egy nagyszabású ügyön, melyet a férfi vezetett, mikor az rossz fordulatot vett és apja a testével védte meg az életét. Mindenki azt hitte, hogy meghalt, a rendőrség titokban tartotta, hogy mégis életben maradt, csak életveszélyes sérüléseket szenvedett. Kómába esett egy jó időre, majd mikor végre újból felébredt szembesült a ténnyel, hogy a családját kiirtották, és nem maradt senkije a leszámolás után. Vérbosszút esküdött az alvilág ellen, legfőképp az akkori nyomozásban szereplők ellen, de útja közben kíméletlenül bánik el minden törvényen kívüli sejttel.

Hobby: konditerem, futás, harcművészet

Foglalkozás: nyomozó

Extrák: Fotografikus memóriája van, gyorsulási motorral közlekedik, bevetésekre két wakizashi - t erősít keresztbe a derekához a fegyverei mellé.

Képinfo: nem az enyém, illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2013. 08. 10.

Módosítva: 2013. 08. 10. 18:24:51
Módosította: Sarge666

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).