Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Vladimir
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: timcsiikee

Kor: pontosat nem tudni, de külsőre harmincas

Külső leírás: Elég magas egy teremtés, erős, férfias, vállas testfelépítésű. Ruházata változatos, de a képen látható tartozik a kedvencei közé, mert elegáns. Nagy, vörös, aranyszegélyes kabát, aranyberakású gombokkal, és nagy gallérokkal. A kabát ujjainak végén nagy pengék találhatók, amik olyan felcsatolhatóak, mint az ujjain lévő karmok, növeli az ölési hatékonyságát. Haja fehér, bár olykor bele lehet látni némi szőkeséget, vagy vöröses ragyogást, de azt csak a vér teszi, alapvetően hátközépig érő egyenes és fehér haja van, vörösen villogó szemei, és bármilyen meglepő, egyetlen sebhely sincs a testén.

Jellem: (részben kitalált, mivel egy játék karakteréről van szó). Elég zavaros, de határozott személy. Fiatalként még félt képességétől, legalábbis tartott a megvetéstől, ezért szökött el. Később nem csak hogy megtanulta kezelni gyilkos vérszomját, de olyan képességekre tett szert, amivel minden régi önbizalmatlansága köddé vált, és a leggonoszabb lények egyikévé vált. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy teljesen érzéketlen, és lelketlen, mert valahogy egy kis életteli szíve neki is van, csak szerinte nincs olyan lény, aki ezt elérhetné, mindennél és mindenkinél jobban szereti a vér látványát. Erős harcos, hamar megtanulta használni újonnan szerzett képességeit, és amikor csak lehet használja. Sokan őrültnek, elmebetegnek hiszik, valahol egy kicsit talán igazuk is van, de nem különbözik túl sokban másoktól, épp csak neki más dolgok okoznak örömet, mint az átlag lényeknek.

Élettörténet: Valahol Noxus és Tempest Flats között élt, a hegyekben található egy elrejtett templom, ami egy ősi és rémisztő varázslat titkait őrzi. A templomot körülvevő területen a tévedésből túl közel merészkedők kivéreztetett tetemei hevernek szétszórtan... Ez felkeltette Vladimir érdeklődését, amikor - fiatalkorában - épp a hegyek közt utazott át egyik repülőútján Noxusból. Egy nappal korábban a tinédzser Vladimir brutálisan meggyilkolt két vele egyidős fiút, csupán azért, hogy élvezhesse a megrészegítő, patakokban folyó skarlátvörös vér látványát. Vladimir rájött, hogy sosem fogja tudni elnyomni a gyilkos vágyait, és ha Noxusban marad, akkor az ocsmány gaztettei is biztosan ki fognak derülni. Hezitálás nélkül hagyta el a városállamot, és délre utazott. A holttestek ösvénye egy omladozó kőtemplomhoz vezette őt. Bent egy idősödő szerzetest talált, aki karmazsinvörös szemekkel méregette őt. Vladimir eléggé meglepte a szerzetest, amikor hasonló hévvel viszonozta a pillantást. Felismerve a fiúban lakozó baljós, gonosz vágyakozást, a szerzetes megtanította Vladimirnak, hogyan manipulálja, kontrollálja a "folyékony életet", gyakran utazókon gyakorolva. Amikor eljött az idő, hogy Vladimir megtanulja az utolsó leckét, a szerzetes figyelmeztette, hogyha elbukik, akkor meg fog halni. Vladimir nem bukott el, a sikere azonban rémisztő meglepetésként hatott. A rituálé alatt a szerzetes minden egyes csepp vére a testével Vladimirba került, ott összekeveredett a vérével, feltöltve őt a mestere varázserejével. Egyedül, és hirtelen cél nélkül, Vladimir elhatározta, hogy visszatér Noxusba, és felvételt követelve a Ligába, hogy bebizonyíthassa a faja felsőbbrendűségét. Amikor a Noxus-i Felsővezetés látta, milyen szörnyű sorsra jutottak a palotaőrök, elhatározták, hogy a hasznukra fordítják Vladimir gusztustalan tehetségét.

Hobby: Nincs különösebben, de imádja nézni a folydogáló vért, s ezért képes harcolni, ölni.

Foglalkozás: Harcos

Extrák: Mottója: "Ami benned folyik, ki fog folyni belőled." *** Képességei: El tudja szívni a lények életerejét. El tud tűnni egy vértócsában pár másodpercig, a tócsát közben mozgatni, és aki a tócsa közelében van az lelassul, beleragad. Képes vérözönt csinálni, ami sebzi az ellenfelet. Ha eléggé fel van töltődve, a tenyeréből vérrögöket képes kilőni, és azzal támadni az ellenfelét. Egy különlegesebb támadásával olyan véres gőzt idéz ellenfele köré, ami fertőz, így lassan csökkenti az életerejét. Röviden: A vér manipulációja, rengeteg formában. *** A League of Legends egyik karaktere

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2013. 08. 10.

Módosítva: 2018. 05. 09. 21:53:42
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).