Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: "Fehérbajszú" Edward Newgate
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Akahige

Kor: 72

Külső leírás: Hatalmas ember. Magassága a hat métert is elérheti, vállai szélesek, izmai nemcsak korához képest nagyok és kisportoltak. Mindig viseli palástját, amit kalózcsapata jelével díszítettek, fején pedig fekete kendőt visel, felső ruházatot nem igazán hord.

Jellem: Igyekszik marcona külsejének megfelelő magatartást mutatni: magabiztos, és fölényeskedő, gyakran agresszíven reagál másokra, de sosem kezdeményez verekedést. Nem szereti azokat az újoncokat, akik túl sokat képzelnek magukról. Gyakran más erős kalózcsapatok követét is megfenyegeti. Ez van a felszínen. A zord külső alatt azonban nagyon is érző szív lapul, akinek egyetlen vágya, hogy családja legyen, ezért hívja alárendeltjei fiainak, ők pedig öregnek. Ezzel boldoggá teszik egymást. Fiait nagyon szereti, bármit képes megtenni értük, még akár háborúra is hívja a világot, hogy megmentse őket. Még a legnagyobb riválisa fiát is hajlandó volt felvenni a családjába. Elfoglalt szigeteit csak azért tartja, hogy legyen oka megvédeni őket, adót, vagy hasonlót nem kér.

Élettörténet: Nem sokat tudni róla, azon kívül, hogy világéletében családot akart, és hogy karrierjét nem kapitányként kezdte. Kapitáynként tizenhét hajónyi legénységet gyűjtött magának, amiknek az élére parancsnokokat nevezett ki (tizenhatnak, a tizenhetedik a maga által vezetett zászlóshajója). Ő az egyetlen, akit Gol D Roger, a kalózkirály egyenlő félként kezelt, Roger halála után pedig megvédte a szigeteket a fosztogató kalózoktól (úgy, hogy elfoglalta, és magáénak kiáltotta ki őket). Állítólag Roger el akarta neki mondani, hol van One Piece, de ő nem akarta tudni.

Hobby: Ivás, és időt tölteni a fiaival

Foglalkozás: kalózkapitány, a Yonko kalózurak egyike

Extrák: A One Piece című anime szereplője. Jelzőjét fehér bajszáról kapta. Van egy hatalmas bisentója (lándzsakard szerű fegyver). Démongyümölcse a gura gura no mi, vagyis rengésgyümölcs, ami földrengéseket indít. Egyszerű de erős képesség, amit nagyon kreatívan tud használni. Állítólag megvan az ereje, hogy elpusztítsa a világot, szerény véleményem szerint nem kell nagy erőt belevinnie, kábé a kisujja elég a feladathoz.

Képinfo: A kép nem saját. (http://)

Engedélyezve: 2013. 08. 09.

Módosítva: 2013. 08. 09. 20:24:01
Módosította: Akahige

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).