Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lion
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Mora

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Nem sokknak adatik meg a lehetőség, hogy lássák őt teljes valójában. Vagy az embereknek láthatatlanul, kő teste mellől figyeli őket, vagy maszk takarja őt a karneváli forgatagban. Ha valakinek mégis sikerülne őt megpillantania, biztos, hogy nem felejtené el egyhamar. Egyáltalán nem egy kiemelkedően magas jelenség, alacsonyabb az átlagnál, de kisugárzása páratlan. Misztikus, vonzzó aura lengi körül, smaragd zöld szemében pedig sok száz évnyi magány, tudás, érzelem ragyog, ereje használatakor pedig aranyszínre vált. Szőke, kissé hullámos tincsei selymesen keretezik vonásait, eltelhet bármennyi idő, sose nőnek meg, vagy változnak. Arca nemesi származásra utal, pedig semmi köze a felsőbb osztálybeli családokhoz. A Karnevál idején gyakran mosolyog, máskor viszont ritkán van rá oka. Ha egyedül van, inkább komorság és szomorúság süt róla. Alkata karcsú, bőre pedig enyhén napsütötte, de ahogy más, úgy ez se változik rajta sose. A Karnevált leszámítva, egyszerű, sötétbarna ruhában van, de mivel a természetfeletti lényeken kívül más nem látja, ennek nincs jelentősége.

Jellem: A legjobban a misztikus jelző illik rá, hisz ebbe változatos személyiségének legtöbb eleme beleillik. Semmivel se hasonlítható össze kisugárzása, mely alapján a szemfülesek könnyedén megállapíthatják, hogy van benne valami természetfeletti, valami nem emberi. Minden évben, a Karnevál idején megjelenik a halandók közt, és mély nyomot hagy bárkiben, aki összefut vele. Képtelenség elfelejteni, pedig első ránézésre nincs benne semmi kiemelkedő, csupán az őt körüllengő hangulat árulkodó. Ilyenkor kihasználja, hogy szabad, és vegyülhet az emberekkel. Napokon át, pihenés nélkül vesz részt a bálokon, utcai felvonulásokon, olyan helyeken is könnyedén megjelenik, ahol csak a legelőkelőbbek léphetnek be. Ha valahol feltűnik, vonzza a figyelmet, mint a mágnes, anélkül, hogy bármit is tenne érte. Udvariasan viselkedik, de nagyon ritkán kér fel bárkit is egy táncra, pedig jelentkező mindig akadna, nincs olyan hölgy, aki ne táncolna szívesen a Karneválok titokzatos álarcosával. Ő pedig kimondhatatlanul élvezi a felszabadult napokat, vígan kekeckedik mind a hölgyekkel, mind az érdeklődő férfiakkal, de sose enged senkit igazán közel magához. Nem szeretne ragaszkodni valakihez, csak kihasználja a lehetőséget a szórakozásra. Azonban a Karnevál egyszer véget ér, és Lionnak vissza kell térnie eredeti formájába, magányos életébe. Ilyenkor elfojtja szabad, a forgatagokba és társaságra vágyó lelkét, mert csak sajdítaná a szívét, ha elengedné magát. Mivel őrszellem, nem tud kommunikálni az emberekkel, csupán megfigyelőként szemléli őket, és ha tud, vagy szabad neki, akkor segít rajtuk. Azt hinnénk, hogy kora miatt már mérhetetlenül bölcs, és elfogadta remete életét, de ez koránt sincs így. Gyötri a magány, és szörnyen vágyik a társaságra, akár barát, akár szerető formájában. Nem volt még szerelmes, bár szeretne az lenni, retteg tőle, ugyanis tudja nagyon jól, hogy esélye se lenne igazi kapcsolatra. Még ha a szíve nem is, a teste az év nagy részében kőből van.

Élettörténet: Nagyjából akkor születhetett meg jelenlegi formájában, mikor Szent Márk relikviáit Velencébe szállították, és a szenthez kapcsolódó állatot, az oroszlánt védelmezőként kezdték tisztelni. A mártír halált halt szent is ekkortól lépett fel védőszentként, titokzatos hatalmak által pedig Lion is életet nyert. Legalábbis valami hasonlót, hisz a Karneválokat leszámítva, minden percét az emberek számára láthatatlanul tölti. Az évszázadok során számtalan alkalommal sietett a város védelmére, főleg ha lakosai imáikkal erősítették őt, a segítségét kérték. Szent Márknak (akit ő csak Marco-nak szólít) és neki köszönhetően, Velence virágzó kereskedelmi várossá nőtte ki magát, és elnyerte a lagúnák királynője címet is. Segítette városát keresztes hadjáratok, és a többi városállammal folytatott harcok során is, de ő maga sose öregedett. Több száz éves már, olyan dolgokat élt meg, amiket az emberek el se tudnak képelni, de nem változott semmit. Habár Szent Márk, és a világ bármely pontján hasonló helyzetben lévő természetfeletti lények társaságot jelentenek, ha elvetődnek Velencébe, ő maga teljes szívvel vágyik az emberek közé.

Hobby: Nem igazán tud bármit is csinálni, de mondhatnánk hobbinak az emberek megfigyelését, és persze a Karneválokon való részvételt.

Foglalkozás: Őrszellem

Extrák: **Velence kőoroszlánja, és míg Szent Márk a védőszentje, ő az őrszelleme. Régebben előfordult, hogy megelevenedve kelt a város védelmére, de egy ideje már nincs szükség rá. Nem ám azért, mert hibátlan béke uralkodik, sokkal inkább az a probléma, hogy már senki se kéri segítségét, anélkül pedig nem cselekszik. ** Az év egészében oroszlán alakban, kőszoborként él, de a Karnevál idején lehetősége van emberként elvegyülni a halandókkal. Ez az év egyetlen időszaka, amit őszintén élvez, és igyekszik maradéktalanul kihasználni, bár az érzelmektől mindig tartózkodik. Lelkileg senkit se enged közel magához, tudja, hogy nem lenne értelme, hisz hamarosan el kéne hagynia.** Már ki tudja mióta, minden évben arany és fekete színekben jelenik meg, és bár ruhája fazonilag követi a divatot, maszkja ugyan az mindig. Egy fél arcot takaró, dísztelen arany maszk, és egy aranyszegélyes sapka. Legendák keringenek már a különös, titokzatos álarcosról, de az emberek meg vannak győződve róla, hogy az egyik család ötletes hagyományáról van szó, nem pedig egy személyről, aki már ki tudja mióta részt vesz a Karneválokon.** Képes figyelni mindent a városban található, eredetileg is az épületekre faragott, vagy elhelyezett kőoroszlánokon keresztül. ** Uracskámnak.

Képinfo: Nem saját, csak illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2013. 08. 05.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).