Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ethan Brayden
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Mora

Kor: 20

Külső leírás: Átlag magasság, átlag megjelenés. Ethanben nincs semmi, ami különösebben vonzaná a figyelmet, elveszik a tömegben, de ezt sose bánta. Meg van elégedve kissé vékony, de a kirándulásoknak hála, nem nyeszlett alkatával, és picit sápatag bőrszínével is. Koromfekete pillantása talán a legkülönlegesebb benne, mert mindig kedvességgel és értelemmel van tele, de arcába lógó, sötét tincsei általában takarják tekintetét. Nem zavarja, hogy nem lóg ki a többiek közül, öltözködése is egyszerű, főleg a kényelem a lényeg. Farmer, egyszerű felső, vagy ing, inkább drapp és matt színekben, mint kirívó kavalkádban. Ékszert se visel, kényelmetlenül érzi magát, ha csillog, vagy lóg rajta.

Jellem: Egyszerű jellem, és egy külső szemlélőnek, kifejezetten unalmasnak is tűnhet. Tipikus strébernek ismerik, aki ki se lát a könyveiből, mindig minden kérdésre tudja választ, és teper a tanárok elismeréséért. Az igazság azonban az, hogy ez messze nincs így. Aki közel áll hozzá, az tudja, hogy az érdeklődési köre jóval tovább nyúlik, mint a tankönyvek, és egyáltalán nem szokása magolni, az anyag ragad rá, mert érdekli. Pár tanárt kedvel, a többitől tart, ahogy a nagyszájú, állandóan pörgős iskolatársaitól is. Csodálja a megállíthatatlanságukat és népszerűségüket, de eszébe se jutna megszólítani őket, vagy az útjukba kerülni. Örül annak, hogy elveszik a tömegben, csak pár igaz barátjától igényli a figyelmet, amit meg is hálál. Kedves és figyelmes akárkivel, akinek szüksége van rá, de nehezen nyílik meg másoknak, ezért is tartják unalmasnak. Élvezi a csendet, és sokszor igényli a magányt is, úgy tud igazán kikapcsolódni. Nem szólal meg feleslegesen, és nagyon könnyen zavarba lehet hozni. Kivéve, ha számára szeretett témákról, vagy a tananyagról van szó. Akkor elemében van, ha ezekről beszélhet, ezért is találja meg könnyebben a hangját, ha felelnie kell. Persze ha nem sikerül kizárnia a tényt, hogy hányan vannak rajta kívül még a teremben, egész könnyen el tud veszni a mondandójában.

Élettörténet: Átlagos családba született, egyke gyerekként. Nyugalmas életet élt, otthon is minden rendben volt, a tanulmányaival pedig brillírozott. 16 éves volt, mikor a szülei váratlanul bejelentették, hogy válnak, és az anyja szinte rögtön újra is házasodott. Ethan kapásból két testvérrel is gazdagabb lett, egy nála alig két évvel fiatalabb öccsel, és egy 5 évvel fiatalabb húggal. Az anyja ragaszkodott hozzá, hogy vele maradjon, az apja pedig a város másik felébe költözött. Legszívesebben utána ment volna, mert mindig is művészlelkű apjával találta meg jobban a közös hangot, és a nyomdokaiba lépve, ő is fotós akart lenni. Az anyja azonban pazarlásnak tartotta, hogy kivételesen jó eszű fiából fotós legyen, így némi lelki nyomást gyakorolva rá, elérte, hogy közgazdasági egyetemre menjen. Ethan elfogadta a dolgot, így hobbinak megtarthatta a fotózást, ráadásul két gyerekkori barátjával egy helyen folytatta a tanulmányait. Csak ők állnak igazán közel hozzá, velük jár el kirándulni, és mindig is ők tartották távol tőle a kötekedni vágyókat. Nem rég azonban összejöttek, és bár igyekeznek továbbra is ott lenni Ethan mellett, ő se szívesen zavarja a friss szerelmeseket, így egyre többször van egyedül. Otthon pedig nem találja még mindig a helyét új családjában, szeretne minél előbb apjához, vagy külön költözni.

Hobby: Olvasás minden mennyiségben, legyen szó tankönyvekről, ismeretterjesztő kötetekről, vagy regényekről. Kirándulás és fotózás, valamint a filmeket is szereti.

Foglalkozás: Egyetemista

Extrák: **Kiskorában beleesett a jéghideg vízbe télen, és majdnem megfulladt, így azóta fél a kádnál nagyobb vízmennyiségtől, úszni se tud. Egyedül a fotózás miatt hajlandó megközelíteni a tavakat és folyókat is.** Foglalt.

Képinfo: Nem saját, csak illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2013. 08. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).