Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kuro Hagaia
Kategória: Fantasy
Feltöltő: VsRealm

Kor: 18

Külső leírás: Rövid, tépett, dús, ébenfekete haja és sötétbarna szemei istennőéhez hasonló összhangban teremtenek felejthetetlen szépséget puha, fehér bőrével és alacsony, izmos, de karcsú alkatával. Arca gyakorta többet mond, mint ami szó kicsúszik cseresznyeszínű, dús ajkai közül. Nagyon kifejezőn gesztikulál és hangszínét könnyedén igazítja mondandójához. Kecses, de erőteljes mozdulataival, karizmájával rabul ejt mindenkit, aki csak egy pillantásnál többet figyel rá.

Jellem: Simulékony, kedves, de nem túl őszinte. Krisztus után háromezerrel már nem jelent semmi hasznot, sőt, csak hátrányt a becsület és tisztesség. Éles határ választja el a gazdagot és a szegényt. Kuro könnyedén alkalmazkodott: a felszínes csevejek mestere és a csábítás királynője. Imádja a flörtöt és, ha bókolnak neki, azonban csak nagyon ritkán pirul el; mikor megérzi, hogy valóban van érzelem a szavak mögött és nem csak hiábavaló fröcsögő nyálverés az egész. Zavarba hozni szinte lehetetlen, nem az a szemérmes típus. Kicsit lobbanékony, nehezen kontrollálja az érzelmeit. Senkije sincs, akihez igazán kötődne bármilyen értelemben is.

Élettörténet: Hat éves volt, amikor elrabolták és ráordítottak, hogy ezentúl engedelmeskednie kell, különben meghal. Egy szintén ágyából kiráncigált kislányt mellette vertek agyon, mert szökni próbált. A kis Kuro azóta engedelmes cicaként dorombol, ha azt kérik, tigrisként támad, ha azt kérik, s mindenek felett jobban bánik a határon az áruval és az ügyekkel, mint bárki más. Ugyan tekintélye azóta lett az alvilágban, rendelkezésére áll nagyjából minden, amire szüksége lehet a munkájában, hatalma aligha alakult ki: pénz ütötte a markát és egy bárt vezet a vékony középréteg által lakott városrészben. A maga által összerakott androidokat tanulmányozza, a személyiségüket, a fejlődésüket, a viselkedésüket: a beléjük táplált programokon túl vajon mi rejtőzik még bennük?

Hobby: zavargások szítása, kutatás, robotok bütykölése

Foglalkozás: csempész, vállalkozó

Extrák: Van egy majdnem egész hátas őz tetoválása jelképezve a klánját.

Képinfo: nem az én művem, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2013. 08. 04.

Módosítva: 2013. 11. 07. 13:14:25
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).