Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Yis a jégszívű (Kitalált szereplő)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Catgirl

Kor: Wrathal egyidős de 23-nak néz ki

Külső leírás: Hosszúra hagyott fekete haja derekáig ér. Fekete szemeivel szemléli a világot. Gyönyörű metszésű arcával akár modellnek is elmehetne. Napbarnított bőrével és telt ajkaival nők százait csalogathatná az ágyába. Magas termetű 240 cm így vámpírtársait nem is hazudtolja meg. Izmos teste igazán látványos egyik vállára egy ősi jel van tetoválva. Maradandó sebe még nincs és mivel még felét sem találta meg így név sincs karcolva a bőrébe.

Jellem: Igazán fagyos személyiség. Konok,morcos és bunkó. Cigizik és a whisky-t is megissza persze mértékkel. A közelébe férkőzni lehetetlen. Bizalmatlan és a hangulat ingadozásokat egy menstruáló embernő megirigyelheti. Egyik pillanatba simulékony másik pillanatban már harap. Változó milyen hamar lehet kihozni a sodrából de ha az illetőnek sikerül lehet nem tanácsos a közelében lenni. Mégis ha a jégpáncél alá lát valaki és meghódítja valamilyen szinten is annak nyert ügye van. Mivel azért az illetőért felkoncolja a másikat csak ha kicsit is megríkatja. Elég hullámzó személyiség de épp ez benne a kihívás.

Élettörténet: Arisztokrata család sarja. Van egy húga és egy öccse. Nagyon szép volt az életük addig a pontig amíg Yis szerelmét meg nem ölik. Csupán 22 éves volt ekkor a fiú. Teljesen összetört és a következménye az lett teljesen hideg lett a szíve. Mikor átesett az átváltozáson és kijárta az akadémiát a Fekete Tőr Testvériség szolgálatába hajtotta fejét. Ezerszámra öli az alantasokat kik megölték kedvesét. Egy jó ideig nőkhöz sem nyúlt ha mégis az csak egy kiválasztott addig az ideig amíg vért iszik. A testvériség nem fél tőle és azoknak felei sem de aki először meglátja metsző tekintetét végigfut rajta a hideg. Egy ideig mikor éppen jó kedvében találták hallatta gyönyörű hangját de az utóbbi századokban ez is megszűnt. Egy nap a sors fintora összehozza egy leányzóval aki szelíd virágszálból eléggé vakmerővé válik lehet hogy Yis szerencséjére.... Bár egy ideig a háta közepére kívánja mégis vonzza a nő. Mi sül ki ebből az csak a jövő titka.

Hobby: Ölés, zene és olvasás.

Foglalkozás: A Fekete Tőr Testvériség tagja

Extrák: Imádja a rózsákat és a szép nőket****nehéz túljárni az eszén****csak olyanok gondolatában olvas akijébe csak szeretne***te ki belépsz a világába jól vigyázz***J. R. Ward Fekete Tőr Testvériség könyvsorozatából ihletett kitalált szereplő.

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem. (http://)

Engedélyezve: 2013. 08. 05.

Módosítva: 2013. 08. 04. 18:17:30
Módosította: Catgirl

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).