Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Hishikawa Rin
Kategória: Yuri
Feltöltő: Sarge666

Kor: 21

Külső leírás: Igazi kékes fekete egyenesszálú haja van, amiben a kék árnyalat a nap sugarainak hatására tűnik elő, ami a vállát nyaldossa, ha éppen kiengedve hordja. Fufruja a szeméig ér, néha kicsit tovább is, hogy mikor kell kellően el tudja takarni a tekintetét. Mélykék szemei előtt szemüveget hord, ami még inkább kihangsúlyozza szép metszésű arcát. Koránál fiatalabbnak látszik, sokszor nem hiszik el róla, hogy már egyetemista. Hamvas bőre nem sok napot látott, a könyvek fölött eltöltött órák és az azokat rejtő helyek megtették hatásukat. Karcsú alkata miatt törékenynek tűnik, de a látszat csal, mert nem egy vézna magatehetetlen lány, van benne erő, egyszerűen csak nem egy sportember. Nem követi a divatot, legtöbbször sportos, lenge ruhákat hord, ha nem az iskolai egyenruhájában van, nem érdekli, hogy a külvilág milyennek látja, ennek ellenére valahogy mégis jól állnak neki ezek a ruhák, tipikusan olyan alkat aki bármit felvesz jól áll neki. Törékenynek mondott külsejével ellentétben a hangja mély, ami sokszor meglepi az embereket, akikkel elsőnek szóba elegyedik.

Jellem: Egy igazi könyvmoly. Csendes, visszafogott és visszahúzódó. Nem szeret a középpontban lenni, inkább messzebbről figyeli az eseményeket és az embereket. Tisztában van a környezetével, egész jó emberismerő, ennek ellenére nem szokott ismerkedni sem barátkozni. Antiszociálisnak is nevezhető lenne, de igazából nem az embereket nem szereti, hanem jobban érdekli az, ami le van írva, könyvben fellelhető, megtanulható és elolvasható, mint a húsvér világ. Ezért is nem igazán tud mit kezdeni a váratlan helyzetekkel. Szerény, de ha kell bátor és kitartó. Nehezen bízik meg az emberekben, nehezen nyit feléjük. Amint megszeret valakit, barátjának, családjának tagjai közé fogadja azért mindent megtesz. Mély érzésű, ha egyszer szeret akkor tényleg a végletekig szeret.

Élettörténet: Japánban született, él és nevelkedett. Szüleivel kertes házban élnek a külvárosi részen. Volt egy ikertestvére, akivel minden együtt csinált, meséket olvastak a legtöbbször egymásnak, mint féltve őrzött titkokat. Egy szerencsétlen baleset következtében elvesztette húgát, amit a könyvekbe temetkezve próbált és próbál kiheverni. Szülei elfogadták ezt, mivel éltanuló és ezáltal védve is van, hogy bármi rosszba belekeveredjen. Egy macskája van, akit még a testvérétől kapott. Történésznek tanul az egyetemen. Ha nem a suliban van akkor a legtöbb szabadidejét könyvtárban tölti, igyekszik az ott lévő összes könyvet legalább egyszer elolvasni.

Hobby: olvasás, zenehallgatás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Mindig van nála toll és füzet, amiben a gondolatait jegyzi fel vázlatosan, olvasás közben a nyakláncával játszik.

Képinfo: nem az enyém, illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2013. 08. 04.

Módosítva: 2013. 08. 04. 07:06:59
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).