Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Mihrimah Brudmone
Kategória: Yuri
Feltöltő: Catgirl

Kor: 24

Külső leírás: Fekete haja egészen fenekéig ér. Ami a legszembetűnőbb rajta azok a szemei ami zöldesszürke színben pompáznak amit hosszú szempillák fednek. Átlag magasnak lehet nevezni 170 cm-rével. Teste szinte tökéletes. Lapos has, gyönyörű gömbölyű mellek, hosszú lábak és persze ehhez gyönyörű arc dukál. Kezei kicsik nőiesek bőre kissé napbarnított. Hátát egy kinagyított koponya tattoo díszíti amit még 20 évesen csináltatott. Öltözködése változó éppen mi tetszik meg neki és mi passzol a hangulatához.

Jellem: Igen színes személyiség. Makacs, kedves ember szerető egyéniség de ha a helyzet megkívánja tud bunkó és gonosz lenni. Közelébe férkőzni igencsak nehéz, de akinek sikerül azért bármit megtenne a világon. Kiismerni valakinek nehéz valakinek pedig nagyon könnyű. Hiába emberszerető nagyon gyanakvó tud néha lenni. Ha van párja akkor nem féltékeny mindig azt mondja.: "Nem vagyok féltékeny csak ami az enyém az-az enyém és ne nyúlj hozzá." szisztéma fedezhető fel.

Élettörténet: Magyarországon született közép gazdag családba. Édesanyja Bretharm Éva és Brudmone Attila. Van még egy húga Szilvia aki imádja nővérét és az alkotásait. Mikor kijárta az iskolát és betöltötte a 22 életévét elköltözött otthonról Japánba. Imádja a kultúrát mindig is rabul ejtették a mende-mondák, a rajzok és egyéb alkotásaik. Így hát lassan már két éve kint éli az életét. Haza is küld abból a pénzből amit megkeres. Tetováló szalont nyitott ami nagyon is jól megy neki. Sokat jár könyvtárba igazi könyvmoly a rajzolás imádata mellett. Viszont egy napon az egész élete fenekestől felfordul hogy örül-e neki az majd kiderül.

Hobby: Rajzolás, olvasás, zenehallgatás és tattoo készítés

Foglalkozás: Tetoválóművész

Extrák: Néha a hangulata vezérli éppen milyen lábbal kell fel. Szereti a virágokat.

Képinfo: Nem saját (http://xiaobaiart.deviantart.com/art/Lover-263286637) (http://)

Engedélyezve: 2013. 08. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).