Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Denesee SmitsH
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 19év

Külső leírás: Hosszú, hullámos, halványkék színben pompázó haja hátul rövidebb, míg elől hosszabb. az első részét általában egy kör alakú hajtű köré csavarja fel, hogy annyira hosszan ne lógjon le. Hajával megegyező színű jobb szeme és egy árnyalattal sötétebb bal szeme barátságos fényben csillog, szemöldöke tökéletesen ível szeme felett, míg dús fekete szempillái tökéletes keretet biztosítanak. Tökéletes testalkattal áldotta meg a sors, kerek mellei, feszes, puha és enyhén napbarnította bőre tökéletesen párosul formás combjaival, kecses lábaival és széles csípőjével. Általában vagy az egyenruháját hordja, ami egy fehér ujjatlan blúzból és feketés szürke páncélból áll, valamint az ezt kiegészítő kart és védő vértből, valamint lábaira húzott fekete harisnyából, valamint páncélozott csizmából áll. Vagy az utcai viseletében lehet látni, vagy az iskolai egyenruhájában.

Jellem: Szörnyen makacs, eltökélt és indulatos. Mindig kimondja amit gondol és általában nem számol a tettei következményével. Szörnyen szeleburdi és hangulatváltozásai nagyon gyorsak. Egyik pillanatban még ölni tudna a második pillanatban meg már aranyosan ölelget. Kiismerhetetlen, és titokzatos. mindig körülötte van a titokzatosság légköre, ő az a nő akiről keveset lehet tudni, és csak azok ismerik akiknek hagyja magát. Zárkózott személyiség de ugyanakkor szeretne barátokat is. Szerelmes még sose volt, de szeretné megtapasztalni ezt az érzést is.

Élettörténet: Japánban született egy drogfüggő és egy kurva gyermekeként. A kisgyermeket születése után a szemétbe dobták, ahol egy férfi talált rá. Ez a férfi egy különleges szervezet vezetője volt. Egy olyan szervezeté amely a földre tévedt különleges lények valamint a földön létrejött mutáns biokísérletek kiirtásával foglalkozik és titokban működik. nem akarta otthagyni a kislányt, így a szárnyai alá vette. Minden erősebb ügynök testébe beépítenek egy ékkövet, ami különleges erőkkel ruházza fel, ezt az egységet nevezik a Különleges különítménynek. Ez az egység mindenek felett áll. A kislány testébe a gyémánt eszenciáját ültették. Sajátjaként nevelte és már kiskorától kezdve képeztette. Megtanult vívni, megtanulta az ősi japán papnők harcművészetét, ami a legközelebb áll hozzá. Ugyanakkor a férfi normális életet is biztosítani akart neki, ezért a lányt persze titoktartásra kötelezve beíratta egy igen neves és elit iskolába. Az évek során ő lett e legerősebb eszencia használó így a többiek tartanak is tőle. Az eszenciák lehetővé teszik azok számára akik teljesen uralják őket, hogy a jellemükhöz legközelebb álló alakban átformálják a testet és teljesen egybeolvadjanak. Ez mindenkinél más korban és más formában jön elő. Mikor Den 15 volt, nála akkor öltött testet. az ő eszenciájának a megtestesülése a kék főnix. Ezt képes előhívni a harcok során és képes egybeolvadni vele. Jelenleg nem tanul sehol, viszont szabadidejében egy maid kávézóban dolgozik, de főállásban a szervezetben tevékenykedik. Barátai nem igen vannak, talán csak a rubin használójával Bellel van jóba.

Hobby: bolyongás céltalanul, olvasás

Foglalkozás: ILSZ tagja, maid kávézó pincérnő

Extrák: imádja a fantasy regényeket és a romantikus könyveket***amikor egybeolvad a főnixével olyankor testét kékes tollak fedik a mellénél ***ILSZ: idegen légiósok szervezete

Képinfo: Nem az én tulajdonom.! (http://)

Engedélyezve: 2013. 08. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).