Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kawata Shinji
Kategória: Hentai
Feltöltő: Ichi-nii

Kor: 17

Külső leírás: Életkora mondhatni tökéletesen meglátszik rajta, hiszen éppen annyira látszik érettnek, mint bármely másik középiskolás. Édesanyja származása miatt magas, kiemelkedik a tömegből hiszen pár centi választja el a 180-tól. Bőre nem túl barna, de egyáltalán nem sápadt hiszen meglehetősen könnyen lebarnul, így alapszíne még télen is megmarad, de igen ritka, hogy napozni jár, inkább csak azért barnul, mert sok időt tölt barátaival házon kívül. Mivel soha nem sportolt izomzatában semmi érdekes nincs, vékony és attól függetlenül nem kell annyira félteni ha esetleg verekedésbe keveredik, ami nagyon ritka édesanyja balesete óta. Arca karakteres, a fiatalság nyomai fellelhetőek rajta, de elég férfiasnak mondható, csak rá kell nézni, Shinji máris elnyeri az illető bizalmát, nem csoda, hogy rettentő népszerű a suliban. Álla viszonylag hosszúkás, ajkai teltek, szinte bármelyik lányt képes lenne elcsábítani mosolyával, ha úgy akarná. Türkizkék szemei mandula vágásúak, szinte világítanak a sötétben. Szemöldöke igen vékony, és tarkójáig érő, stílusosan vágott, szürkés fehérre festett hajával megegyező színűek, hiszen eredeti hajszíne fekete, így eléggé elütne egy fekete szemöldök egy világos hajhoz. Mindennapi öltözéke általában divatos, sokat ad magára ezen a téren is.

Jellem: Mivel még fiatalság küszöbén áll a legtöbben nem néznék ki belőle, hogy milyen személyisége van. Rettentően lelkiismeretes és megbízható, ha valamit rábíznak azt valószínűleg ha nem is tudja véghezvinni, biztos, hogy megpróbálja a tőle legjobban telhetően kezelni. Türelmes, bárkinek bármilyen problémáját képes végighallgatni ha úgy hozza a sors, és ő maga is segítőkész. Talán jó tulajdonságai közé sorolható még az is, hogy soha sem hazudna senkinek, de ez okozhat akár még rossz következményeket is számára. Viszont a sok jó mellett kifejezetten önző is tud lenni, de néha még ha igazán akar is valamit nem mer lépést tenni annak érdekében, hogy megkapja. Könnyen lehet manipulálni és elcsavarni a fejét, így egy olyan oldalát lehet előbányászni belőle, ami előbb cselekszik és csak utána gondolkodik, de ritka olyan pillanatban elkapni, amikor annyira manipulatív. Ha valaki egy kudarcára is emlékezteti akkor biztos, hogy okoz neki legalább néhány rossz percet. Eléggé kényes, ha valaki a hajába túr akkor lehet a legjobban kihozni a sodrából, na meg a piszok is ellensége.

Élettörténet: Édesapja egy hatalmas vállalat alkalmazottja, egy angliai származású hölgyet vett feleségül, aki szintén ott dolgozott. Shinji hamar a házasságuk után meg is érkezett életükbe, mindig is felnézett mindkét életadójára, mivel rengeteget dolgoztak, és még így is tudtak időt szakítani fiukra, nyaralásokra vinni, és rendes gyerekkort biztosítani neki, ráadásul átlagon felüli körülmények között. Ő is ilyen akart lenni, mindketten példaképei voltak, mindig keményen tanult, hogy mire felnő ő is a cégnél dolgozhasson. Pár év múlva még egy kishúggal is megáldotta az ég őket, így még nagyobb lett a boldogság. Egy nap édesanyjával és kishúgával töltöttek egy hétvégi pihenőt egy közeli játszótéren, viszont a semmiből feltűnt egy sötét felhő, így a pár perces eső elől egy közeli boltba menekültek, ahogy a legtöbb másik ember is. Mikor elállt, a két gyerkőc boldogan szaladt ki, de Shinji megbotlott valamiben, és egy pocsolyába hasalt bele, így anyukája természetesen azonnal elhatározta, hogy a programot holnap folytatják, mivel ha megszáradt volna, egy olyan foltot nehéz lett volna kiszedni a pólóból, és hiába volt nyár, akár meg is fázhatott volna fia. A hazafelé úton húgával egy két részből álló zebránál versenyt rendeztek, hogy melyikük tud gyorsabban átfutni, de a kislány a verseny hevében nem vette észre, hogy a lámpa pirosra váltott, így lelépett a járdaszigetről, Shinji épp időben elkapta, de édesanyjuk ezt már nem látta, így lányát féltve ő is futásnak kezdett, és fia szeme láttára ütötte el egy autó. Shinji ledermedt, majd semmivel sem törődve rohant hozzá, és holttestét zokogva ölelte egészen addig, amíg a mentősök és a rendőrök meg nem érkeztek. A kezén megalvadt vér feketesége örökké emlékébe vésődött, így ahogy megengedte neki édesapja fehérre festette a haját, és a mai napig magát okolja a nő haláláért. Édesapja pár év után újraházasodott, természetesen gyermekei tiszteletben tartották az új „anyukájukat”, aki segített Shinjinek és húgának is túl tenni magát a baleseten, így a fiú újra céljára fókuszált. Kezdő lépésként a középiskolában egyből jelentkezett a diákönkormányzat elnöki posztjára, és szerencsésen meg is kapta azt, így legjobbját nyújtva teljesíti feladatait.

Hobby: Szeret konzolos játékokkal játszani, tévét nézni és időnként olvasni, ha nem barátaival van. Ezen kívül hegedűn tanul, heti három órában.

Foglalkozás: Tanuló, az iskolai D.Ö.K. elnöke.

Extrák: Hegedűn játszani csak édesanyja emlékére tanul, hiszen a kedvenc hangszere ez volt. Az ő hegedűjén is játszik, amely igen különleges, hiszen nem teljesen fából van, csak egy hegedű alakú „körvonala”, valamint az egész hangszer fekete. | Legtöbb barátja csak Shin-nek becézi, de csak nekik tűri el.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2013. 08. 01.
2013. 08. 04.

Módosítva: 2013. 08. 04. 19:47:37
Módosította: Ichi-nii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).