Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Amanda Spirgshill
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 18év

Külső leírás: Hosszú szőke haja hullámosan omlik hátára és vállaira. Kék szemei mindig élettel teliek, telt halvány vörös ajkai pedig kívánatosak. gyönyörű arca és enyhén piros orcája tökéletes összképet alkot. Nem tartozik a magas emberek közé, de még sem annyira alacsony. hosszú kecses lábai és formás combjai vannak, hibátlan feszes bőre. Mellei kerekek és nagyon. Szereti a szoknyákat és a rövidnadrágokat, a csizmákat és a bakancsokat, valamint a topánkákat. Szereti a testhez simuló nadrágokat és felsőket, valamint a blúzokat. Szereti a virágmintás dolgokat általában, csak egy igazgyöngy fülbevaló található a fülében, kiegészítőket nem igen hord. Viszont elsőre városi lánynak tűnik de ő száz százalékig falusi.

Jellem: Nagyon makacs lány, és hirtelen természetű. Külsőre egy ártatlan báránynak tűnik,de ő egy nagyon lobbanékony lány. Szereti ha minden úgy megy, ahogy mennie kell. szereti a rendet és a megtervezett, megszervezett munkát. Utálja ha keresztülhúzzák a számításait. De alapjáraton, a gyerekekkel és az idősekkel nagyon türelmes. Figyelmes és meghallgat bárkit akinek gondja van és ha tud segít is. Nagyon odaadó lány, és nagyon szerethető is. Szereti az aranyos dolgokat, imád nevetni, mosolyogni, táncolni. Nem képes egy pillanatig se egy helyben maradni. ami í szívén az a száján, nagyon jól tud titkot tartani, nagyon megbízható és de ugyanakkor nagyon öntörvényű lány. Szereti feszegetni a határait és szereti próbálgatni szülei türelmét.

Élettörténet: Egy várostól távoli kis faluban született melyet az erdő ölel körbe és egy rövid részen a tenger sziklás partjai keretezik. kiskorától kezdve a friss levegőn és az udvaron nevelkedett. Mindig is imádta az állatokat és a természetet. Az ő családjáé a falu legnagyobb és legrégebbi háza. Gyerekkora óta segít az otthoni munkában. Tojásbegyűjtésben, a kacsák etetésében, a kiscsibék nevelésében. A tehén megfejésében. A falu ételkészletének 60%-át az ő farmjuk adja. a helyi iskolába végezte el az első nyolc általánost kitűnő bizonyítvánnyal. Nagyon sok barátja van a faluban, a gyerekek imádják, bár vele egykorúak mindössze 20an vannak a társaság megosztott. Van 7lány, abból ketten Amandával nagyon jóba vannak, és van a gazdagabb réteg amit egy nagyképű lány képvisel a többi lány őt követi. A fiúk közül hárman Amandával szoktak lógni míg a többiek a lányok után koslatnak. Utálta világ életében a várost de a tanulás miatt muszáj volt oda mennie. A DK felé lévő vonattal 1óra alatt megközelíthető kisvárosban érettségizett le, gazdaság szakon. Míg a gimnáziumban tanult édesanyja 16. életévében elhunyt. Egy viharos napon, tűz ütött ki az egyik istállóban és az állatok menekítése során édesanyjára zuhant egy gerenda. Ezután nagyon magába fordult iskolába se ment két héten keresztül. Nem szeret erről beszélni, barátai segítségével állt talpra és nagyszülei és édesapja végtelen szeretetéből erőt merítve fejezte be az iskolát és lépet túl az eseten. Azóta már visszanyerte régi önmagát és azon munkálkodik, hogy a falujuk még szebb legyen. Ha idősebb lesz és apja meghal ő örökli a farmot.

Hobby: lovaglás, erdő járás egyedül vagy a barátaival, a világító toronyban való olvasgatás, énekelgetés

Foglalkozás: különösebb foglalkozása nincs csak besegít otthon és az óvodában valamint az iskolában

Extrák: Anyja halála óta fél a tűztől és a vihartól*** van egy bernáthegyi kutyája a neve: Sota** Kedvenc virága a búzavirág**kedvenc színe a kék és a barackszín**utálja az elektronikus zenét és a városi táncokat** nagyon szereti a lassú táncokat és a falusi nótákat**a városokban mindig rosszul lesz a szmogtól és a légkörtől***utálja a tömeget és a gombát***kedvence a zöldségleves és a marhasült**

Képinfo: nem az én tulajdonom csupán csak illusztrációként szolgál. (http://)

Engedélyezve: 2013. 08. 03.
2013. 08. 18.

Módosítva: 2013. 08. 17. 21:26:12
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).