Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Takashi Susano (kitalált karakter)
Kategória: Naruto
Feltöltő: ~Emma Smith~

Kor: Nem tudni

Külső leírás: Rövid, barna haja hátul tépett, elől pedig hosszabb. Nem szeretne ennél hosszabb hajat, mivel az csak zavarná őt a harcokban. Amúgy borzos, kócos haját nem igen lehet kontrollálni, így nem is nagyon szokta. Szemei ezüstösen csillannak meg, akárhányszor kinyitja a pilláit. Szempillája dús, hosszú, jól védi a szemét az olyan támadásoktól, amik arra irányulnak. Arca nőies és szép, szinte nincs rajta hiba. Egész teste kecses, csak úgy sugározza magából a nőiességet. Bár nem túl magas, 164 centi, de meg van mindene, ami egy igazi nőnek kell. Nagyobb, kerek mellei, feszes hasfal, formás fenék, hosszúkás lábak. Egyszóval egy nagyon csinos, fiatal lány kinézetét kelti. Pedig nem fiatal, az már egyszer biztos, de kinézetre mégis 17-et mondanál. Barnított, kávészínű bőre alatt kellemesen feszülnek meg az izmok. Öltözködése egy fehér nyakpántos topból, egy pár hálós, illetve hagyományos, könyékig érő kesztyűből, viszont a háló kicsit feljebb ér a karján. Ruhája alsó fele kicsit ravaszabban van megoldva, mivel legalul egy bugyi van, felette a hálós ruha, ami egyébként egészen a melle aljáig ér, fölötte még egy francia jellegű bugyi, és úgy van a legtetején a ruhahatású szoknya, ami elől egy fekete anyaggal takarja el az alatta lévő részeket. A szoknyája egy Avarrejteki fejpánt található. Fegyvert nem hord magánál, mert tud idézni.

Jellem: Egy kedves, mosolygós lány. Szeret nevetni és sokat beszélgetni. Aranyos lány, nagyon nyílt az emberekkel, pedig sok szörnyűséget megtapasztalt már. Látta odaveszni a szüleit egy háborúban, ennek ellenére még sem tört meg, és ugyanúgy nevet, mint hajdanán. Barátkozó típus, aki bármire képes a barátaiért és a számára fontos személyekért. A harcmezőn egy igazi fenevaddá alakul, és a bájos mosolyt felváltja az őrültség. Teljesen megváltozik és nem is lehet ráismerni. Tudja, hogy kihez tartozik és ezt soha nem veszti szem elől, de így hat rá a harc. Olykor, ha a nézetei kerülnek veszélybe, akkor akaratos és makacs tud lenni. Általában pillanatok alatt kidolgoz egy alapstratégiát, ami vagy beválik, vagy nem. De 98%-a be szokott válni a terve. Ha olyasmi kerül szóba, amibe neki van igaza, akkor azért foggal-körömmel harcol.

Élettörténet: Nem tudni mikor született. Legalábbis más nem tudja. Valamikor Rikudou sennin halála előtt nem sokkal született. Korán meg tanulta használni a képességeit, és olyan hatalmasságokba emelkedhetett volna, mint maga a sennin. De ez nem jött össze, mert folytonosan menekülnie kellett a szüleivel, hogy ne öljék meg őt a hatalma miatt. 33 évesen, mikor megalapult Konoha, oda telepedtek le és egyességet kötöttek az első Hokagéval, aki megígérte, hogy bármi történjék is, megőrzi a titkot, miszerint senkinek sem mondja el a lány igazi nevét. Átkeresztelték a mostani nevére, és nevét lejegyezték egy tekercsbe, majd az első lepecsételte a pincébe, a Hokage torony alá. Azóta is ott porosodik és elfelejtődött. Pár évig így éltek békében, de az első nagy háborúban látta elesni szüleit, ahogy leszúrják őket és testük a földre hull. Összeroskadt, és ha nem mentik meg, ő is meghal. Az első rávette, hogy menjen el a faluból, mert csak emlékek fogják gyötörni. Hallgatott rá és elment. A további 50 évet azzal töltötte, hogy országról országra járt, csatából csatába ment. Egyre erősebb lett, és nem akadt ellenfele. Aztán gondolt egyet és visszament Konoha falujába. Teljesen megváltozott, és már a harmadik uralkodott. Elment hozzá, persze megpróbálták megállítani, de bebizonyította, hogy nem akar senkit sem bántani, így felengedték hozzá. Megbeszélték, amit meg kellett, majd egy ideig ismét ott maradt a faluba. Aztán ismét elmegy, de most önszántából, és megint körbe járja az országokat. Mikor legközelebb visszatér, már az ötödik a Hokage. Neki is elmondta azt, amit a másik 2 Hokagénak és engedélyezte a maradást. Azóta is Az ANBU tagja. Egy külön csoportot alakítottak a falu legerősebb ANBU tagjai közül, a különleges hadosztályt, aminek ő a vezetője.

Hobby: Edzés, képességei fejlesztése, séta, vagy épp órákat üldögélni egy ház tetején és a lakókat szemlélni.

Foglalkozás: Különleges hadosztály vezetője

Extrák: Képesség: képes kinyitni mind a nyolc kaput úgy, hogy életben maradjon. Bár szenved sérüléseket, de nem súlyosakat. * Képes elrejteni a chakra pontjait, így azt nem látják, semmilyen szem- vagy más technikával. * Különlegessége, míg másoknak egy elemű chakrájuk van, addig neki kettő. A szél és a tűz, melyeket már profin irányít. Ezen kívül, még bármilyen jég és árnyék típusú technikát képes alkalmazni. * Az ő családjukból alakult ki a Kaguya klán is, ezért csontjait kénye kedve szerint képes alakítani, vagy épp fegyverként használni. Legfőbb ilyen technikája, amikor kiveszi a gerincoszlopát és ostorként, vagy hosszabb kardként használja. De elég csak egy csigolyát visszaraknia, mert teste felépíti magától. Így van ez a többi csontjával is. * Ha eltörik egy csontja, vagy kificamodik, pillanatok alatt képes helyre rakni, viszont ha megvágják, nem tud vele mit kezdeni. Mivel nem képes regenerálódni. * Nem szokása fegyvereket használni, de ha nagyon muszáj neki, tudja forgatni a kardot. * Megidézett állata a macska. Képes tömegesen megidézni őket, vagy pedig nagyobb példányokat is. Általában így szokott utazni, ha hosszú távra megy. * Kekkei genkai: szemei olyan mintát vesznek fel, mint a nap. Képes megformált kézjelek nélkül használni a technikáit. Előre látja, hogy milyen technikát fog használni az ellenfele, de nem tudja leutánozni, csak stratégiát készít rá, hogy akadályozza meg, vagy miként védekezzen ellene. Bajtársai felé közvetíteni tudja a tervét, egy pillantással, így kommunikál a harcmezőn, ha aktiválva van vérvonal képessége. ** Akkor hal csak meg, ha megölik, vagy amikor ő szeretne. Amikor eldönti, hogy nincs miért élnie, egyszerűen gyorsan elkezd öregedni és pár napon belül meghal. Visszafordíthatatlan folyamat ez. ** Igazi neve: Ouchi Mirasha-Ten, amit már senki sem tud. Már ő maga sem, csak egy titkos tekercsben létezik, ami a Hokage torony alatti pincébe van lepecsételve. A tekercsben nem csak a neve van, hanem minden képessége, ami a klánját jellemzi. Valamint jó pár titkos, tiltott technika is.

Képinfo: Nem tudom, régóta meg van, de nem az enyém, csak illusztrációként használom. (http://)

Engedélyezve: 2013. 08. 01.

Módosítva: 2016. 05. 24. 15:34:51
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).