Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Juliah Cooper
Kategória: Yuri
Feltöltő: VsRealm

Kor: 32

Külső leírás: Hosszú, természetes szőke haja lágyan omlik a kebleire és lapockáit is lágyan cirógatja. Nagyon vékony, ugyanis Juliah bulémiás és a kevés evés helyett inkább elszív néhány szál cigit és legurít egy kólát vagy kávét, mikor éhséget érez. Izmai alig vannak, ám mégis szálkásan kitűnnek vékony, fehér bőre leple alól. A szemei pasztellesen zöldek, szürkések, átlagosak, ritkán csillan rajtuk a boldogság fénye. Ajkai szélesek és kicsit vastagabbak, de semmi feltűnő nincs az arcán, sem pedig testén: mindene átlagos.

Jellem: Munkahelyén kedves, simulékony, de egyébként eléggé csöndes, depresszív, komoly lélek, aki inkább magába fordulva él; Bambul a buszon, a villamoson, könyvet olvas a parkban és maximálisan sikertelen a kapcsolataiban mert mindig csak öntelt seggfejeket talál, akik kihasználják őt. Aki valamilyen úton-módon közelebb kerül hozzá, mint egyetlen igaz, s már gyermekkori barátja, Kathreen, az tudja, milyen elveszett és titkon szeretetre vágyó nő. Aki nem hajlandó azonban önmagából is felfedni részeket, az csak a kedves, de álmodozó, melankolikus, egyedülálló nőt látja benne, aki igyekszik lenni.

Élettörténet: Anyját huszonnyolc évesen elhagyta Juliah édesapja, mikor a kislány csak hat éves volt. Onnéttól kezdve csak úgy özönlöttek a szemétnél szemetebb jellemű "pasik", akik később a cseperedő kislány magánéletére rossz fényt vetettek. Megcsalások, elhagyások, zsarolások, drámák szinte mindennap jelen voltak a San Diego-i kis kertes ház falai közt. Miss Cooper már gimnáziumba is kollégiumot kért, és tizenhat évesen vesztette el egy "buli" keretében a szüzességét. Rettenetesen bánja. Az volt egyetlen férfival folytatott viszonya, és minden nap eszébe jut. Szinte az összes holmiját elvesztette másnap, és a balszerencsés szerelmek csak folytatódtak. A testi kapcsolatok, a részeg esték és a megcsalások. Annyi lelki terhet jelentett neki mindez, hogy az érettségi után azonnal munkába ált és a továbbtanulásra magasról téve várta a megöregedést és valakit, aki békét hoz, valakit, aki megbecsüli, valakit, aki őszintén szereti és akit őszintén tud szeretni, valakit, aki eddig még nem nem jött el.

Hobby: magazinok olvasása, parkban lézengés

Foglalkozás: kávézóban pultos, felszolgáló

Extrák: Havonta egyszer templomba jár és imádkozik, évente kétszer; decemberben, karácsony előtt, és június tizedikén, a születésnapján meggyónja bűneit a helyi katolikus papnak. Imádja a zöldes árnyalatokat és az egyszerű, fekete-fehér ruhákat.

Képinfo: nem az én művem, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2013. 07. 30.

Módosítva: 2013. 11. 07. 13:15:08
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).