Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Senna Dragonflia /kitalált/
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Nauki

Kor: 17év

Külső leírás: Hosszú hát középig érő sötétbarna hajának végét sötétzöld hajfesték díszíti, míg frufrujánál 3 csík ugyanilyen árnyalatú melír húzódik vízszintesen. Érdekes egy lány meg kell hagyni, egyik szeme halványzöld míg a másik már-már hófehér. Egy különleges immunrendszeri betegség következtében a gyönyörű élénkzöld íriszei kifakultak, míg az egyik csak félig a másik teljesen. Sajnos ez még a mágia számára is rejtély, így nem gyógyítható. Ez a bélyeg örök életében végig kíséri. Fehér szeme alatt egy vágás húzódik, amit a házi kedvencétől szerzett még mikor gyerek volt, mivel nem figyelt apja intelmeire és olyat tett amit nem lett volna szabad. A lányok körében magasnak számít, ugyanis 175 centiméter. Viszont nem tűnik rút óriásnak, inkább egy veszélyes kígyó hatását kelti. Hosszú kecses lábait előszeretettel hangsúlyozza a megengedettnél rövidebb szoknyával, amivel a drága gondnokot mindig az őrületbe kergeti. Bőre enyhén napbarnította, a szeme alatti sebhelyen kívül más csúfság nem igazán található rajta. A bal lapockáját kora ellenére egy fekete kis sárkány tetoválás díszíti. Külseje miatt gyakran piszkálják de nem igazán izgatja, úgy gondolja ha ő jól érzi magát a bőrében akkor probléma nincs. Öltözéke ugyebár az egyenruhából áll. A blúza első két gombját előszeretettel elfelejti begombolni, s sokszor dús keblei láttán a fiúk olvadozni kezdenek. Nyakkendőjét lazán feldobja a nyakába, combközépig érő sötétzöld szoknyát és fekete nejlon harisnyát szokott viselni. lábára a szokásos fekete Roxfortos cipellőt szokta felhúzni. Általában egy fekete cipzáros pulcsi van a dereka köré kötve. Arcán mindig ott van az az ijesztő és pszichopata mosoly, de nem tehet róla egyszerűen csak jól szórakozik magában azokon a beszélgetésfoszlányokon, amik megütik a fülecskéit. Jobb füle két helyen alul ki van lyukasztva, míg felül a porcban egy hosszú csőszerű fülbevaló foglal helyet. Sokan félnek tőle külseje miatt. bal csuklóján általában egy ezüst sárkányt mintázó karperecet visel.

Jellem: Személyisége is éppoly érdekes, mint a külseje. Csilingelő lágy hangja van és kifinomult modora. De ugyan akkor egy igen nagyszájú és pimasz lány is. Csak tudja, mikor melyik énjét kell előtérbe hoznia. Nem visszahúzódó lány, de még is kevés barátja van. ezt főleg külsejének köszönheti, pedig ő valójában mikor az iskolába került még nem volt ilyen. Akkor sokkalta élettel telibb, vidámabb és barátságosabb lány volt, mint most. Mostanra megtanulta, hogy az emberek/mágusok önző lények, nem szabad bizalmat szavazni nekik minden ok nélkül. Az iskolában töltött évei alatt nem egyszer használták ki, de mára megtanult résen lenni. szeret segíteni másoknak, amit ki is használnak arra, hogy egy egy csínyt elkövessenek ellene. Megtanult átlátni ezeken és csak annak segít akinek érdemes. Utál komor lenni és ilyen elutasító, de muszájnak érzi falat emelnie maga köré. Fél, ha valakit közel enged magához, az összetöri. Nem szeret gyengének mutatkozni, erős kiállású lány. Sugárzik belőle az eltökéltség, a makacsság és a kitartás. Nem ad fel semmit egy könnyen. Mindent addig csinál míg az nem tökéletese, roppant maximalista. Olyan ügyekkel nem foglalkozik, amik nem rá tartoznak, csak ha megkérik rá és hajlandó segíteni. Nagy szív fájdalma, hogy akárhányszor próbál beszélgetést kezdeményezni, mindig faképnél hagyják, így már ezeket is ritkábban kísérli meg. Szereti a figyelmes férfiakat, de sajnos nem nagyon van szerencséje az ilyenekhez, mint említettem külseje miatt. Nagyon rossz híre van az iskolában, pedig igazából semmit se csinált, csak egyszerűen pár gonosz lány unatkozott és elkezdett róla pletykákat terjeszteni. nem szereti ha a múltjában vájkálódnak, nehezen nyílik meg másoknak. Szereti a vicceket és szeret elnyúlni a csillagos ég alatt. Nagyon szeret nevetni, azon a csodálatos hangján, de ritkán teheti meg barátok hiányában. A mosoly csak egy díszként szerepel az arcán mára.

Élettörténet: Egy zord téli éjszakán született egy ismeretlen mugliktól elzárt szigeten. Sokan kutatják, hogy honnan erednek a sárkányok, sok feljegyzés van, hirtelen sárkány feltűnésekről amik mindössze pár percig tartottak, mivel a lény mindig rövidesen eltűnt ezeknél az alkalmaknál. A Dragonflia család mindig is magának való volt, nem nagyon létesített kapcsolatot más mágusokkal. Aranyvérűek, de még annál is többek sárkányvérűek. ez egy olyan mágus faj melyről senki sem tud. Ezen a szigeten születtek meg réges régen az első sárkányok. A Dragonflia család rendelkezik még azzal a képességgel amit őseik hagytak rájuk, a sárkányok idomításával és erejük segítségül hívásával. Mikor egy Dragonflia gyermek megszületik, vele együtt megszületik egy sárkány is. És annak a sárkánynak életét kell köteleznie élet adójának, amíg az él. Ez ebben az esetben sem volt másképp. A nők általában olyan sárkányokat kaptak, amik nem harcra termettek inkább csak oltalmazásra, olyan sárkányokat akik gyengébben voltak társaiktól. De ez Senna helyzetében nem így volt, egy harcos sárkányt kapott. Már mióta beszélni és járni tudott, azóta érdekelte a repülés, a mágia és a varázslás. Imádta a csillagos ég alatt röpködő sárkányokat nézni. Mikor elég idős lett/8éves/ el jött az ideje az úgy mond, beavatási rituálénak, amikor bemutatják a sárkányának. ekkor még nem szabad a hátára ülnie és még csak megérintenie se a lényt. Nem hallgatott apja intelmeire és közel merészkedett a lényhez, mikor megakarta érinteni az mély sebet hagyott szeme alatt. az évek során megtanulta használni a sárkány vért, megtanulta a megfelelő pálca suhintást és varázsszavakat, melyekkel a titkos varázslatokat képes használni. Mikor betöltötte a 11-et ő is kapott meghívást a Roxfortba. szülei hallatlannak tekintették lányukat egy ilyen senkiházi iskolába küldeni, de mikor a lány olyat tett ami a nagy könyvben tiltott, száműzték a szigetről. Erről az esetről csak ő tud és utál erről beszélni. Nem kötelezték ugyan titoktartásra de származásáról nem beszél. Bár a tanárok tudják ki ő, vigyáznak rá de nem kivételeznek vele. Vele együtt a sárkányát is száműzték aki a Roxfort sziklás falaiban egy barlangban kapott menedéket. Senna rendszeresen látogatja de ügyel rá, hogy senki előtt ne bukjon le. eleinte nagyon szeretett volna barátokat, de ahogy telt az idő ez megváltozott. Mindig magányosan, vagy egy hugrabugos lánnyal akivel tényleg nagyon jóba van. Ő maga Mardekáros, a teszlek süveg azt mondta származása miatt teszi oda.

Hobby: csillagos ég kémlelése, titokban a sárkányvér varázslatok gyakorlása, sárkányával tölteni az idejét

Foglalkozás: Roxforti tanuló 7. évfolyam

Extrák: kedvenc tantárgyai: Asztronómia, Legendás lények gondozása,Sötét varázslatok kivédése*** Nem jár semmilyen szakköre szeretett volna ugyan kviddicsezni***mivel kitagadták /ezzel a tanárok tisztába vannak/ Dumbledore professzórtól szokott engedélyt kapni, hogy lemehessen Roxmortsba** Szeret a Mézesfalásba járni, kocsmába még nem volt mivel egyedül nem szeretne lemenni***kedvenc helye a Csillagvizsgáló torony**a sárkánya egész testét zöld pikkelyek borítják, szemei hófehérek egy jól megtermett hatalmas bestia a neve Gret** senna képes egybeolvadni a sárkányával, ilyenkor mindkét szeme hófehér, kezén foltokban pikkelyek jelennek meg és ujjai karmokban végződnek, hátán pedig hatalmas szárnyak vannak, míg feje bubján két kis szarv. Az egyik kézfejébe ágyazódva van egy zöld kristály ez segíti elő ezt a bűbájt.***

Képinfo: Saját kép! (http://)

Engedélyezve: 2013. 07. 22.
2015. 03. 18.

Módosítva: 2015. 03. 11. 18:56:50
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).