Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dr. Nicholas Roi
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Kita

Kor: 36

Külső leírás: Az ember első pillantására beledöbban a szíve is - magas, hogy mindenképp fel kell rá nézni, még a tökéletes szabású öltönyök alatt is kevés dolog marad a fantáziára bízva a testfelépítését illetően. Széles vállak, karcsú csípő, az embernek pedig kiszárad a szája a pillantásától. Az arca markáns, szép vágású, járomcsontjai hihetetlen karizmát adnak neki, sötét mohazöld szemei hihetetlen bizalmat tudnak ébreszteni az emberben, ha úgy akarja, de metszeni is tud, jegesen, ha felbosszantják vagy valami neki nem tetszőt tesznek. Arcát finoman formázott szakáll teszi még jellegzetesebbé, ahogy szakmájától élesen elütő hosszú, vöröses-barnás hajkoronája is, amitbármelyik nő megirigyelhet tőle. Munka közben természetesen régi korok eleganciájával fogatja hátra, kivételes esetekben engedi, hogy a finom hullámok a mellkasáig omoljanak. A keze puha, kidolgozott, ujjai finoman hosszúak és kecsesek - gyönyörű, megkapó látvány, ahogy a finom kéz siklik a zongora elefántcsontszín billentyűin. Az egész férfi igényes, művelt, egyszóval egy főnyeremény... lenne, már ha képes lenne bárki is lenyűgözni annyira, hogy bármiféle igába is hajtsa a fejét önszántából.

Jellem: Hihetetlenül művelt és még annál is intelligensebb. Szakmai körökben néha futó, csípős vicc, hogy csendes pszichopata - ígytudja tökéletesen kezelni a pacienseit. Tudása hatalmas, szakmai értése megkérdőjelezhetetlen. Igazából a tréfában némi igazság rejtőzik. Hihetetlenül manipulatív, képes előre felismerni az emberek gondolatait, gesztusait, hihetetleül gyorsan kiismerő őket; ez egy szakmai ártalom is, révén az ország legjobb pszichiátere. Számító, aljas dög tud lenni, egy szóval, mozdulattal, gesztussal is olyan mélyen meg tudja alázni az embereket, hogy azon sokáig szenvedjenek tőle, de persze a nagy tudás-nagy hatalom tudata által kiváltott szolid megalománia okozta büszkesége sosem engedné, hogy ilyen szintre süllyedjen (hacsak nem adnak neki nyomós okot). Mentálisan és érzelmileg érett férfi, ha meghasonlul bármiféle ok miatt, bátran képes leülni, analizálva a saját gondolatait, érzéseit, és a döntését lelkifurdalás nélkül viszi végre.

Élettörténet: Egy módos, befolyásos család kicsi fiaként született. Már kiskorában feltűnt, hogy koraéretten kezeli a környezetét, csendes volt, figyelmes, de pontosan tudta, kinek mit kell mondania, hogy az legyen, amit ő akar. Édesanyja híres ügyvédnő, édesapja politikus, így természetes volt, hogy Nicholas se adja alább a legnehezebb pályákon, de míg a száraz malmozás a jogi bürokrácia útvesztőiben nem nyerte el a tetszését, az izgalmasabb orvosi szak felé fordult. Kitűnő eredménnyel végzett, mint pszichiáter, és nagyon hamar tett hírnévre szakmai berkekben. A saját házában kialakított szobában fogadja a pacienseit, ami jó benyomást tesz róla. De ő maga is tudja, hogy a tudásával szerzett képességeinek árnyoldalát is nyögi: mindenki személyiségéhez és stílusához igazodva a legjobb módszerrel tudja kezelni a nyavalyáikat, mindenki önmagához illően tökéletesnek látja, de az igazi Nicholast még soha senki sem volt képes felfedezni a tucatnyi maszk között.

Hobby: Olvasás - szereti a régi, számára még tartalommal bíró munkákat, gyönyörűen zongorázik

Foglalkozás: pszichiáter

Extrák: Zongora - gyönyörűen és fejből játszik komolyzenei darabokat, és ugyanakkor, ha játszik, maga a férfi is hihetetlen látvány.

Képinfo: rajzoló: deviantart: littleulvar (http://)

Engedélyezve: 2013. 07. 21.

Módosítva: 2013. 07. 21. 15:30:40
Módosította: Kita

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).